Skandal Paylaşım

Skandal Paylaşım

Son dakika skandal paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skandal paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skandal paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skandal Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skandal paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 skandal paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm skandal paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası skandal bir sevince imza attı. İsrailli futbolcu, skandal hareketi nedeniyle gözaltına alındı. Jehezkel'in ifadesi ortaya çıktı. İsrailli futbolcu Jehezkel, skandal sevinci neden yaptığını açıkladı. Öte yandan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
15.01.2024 Antalyaspor
Başakşehirli Eden Karzev'den skandal paylaşım! İsrail'e destek verdi
Başakşehirli Eden Karzev'den skandal paylaşım! İsrail'e destek verdi Antalyaspor forması giyen Sagiv Jehezkel attığı gol sonrası skandal bir sevince imza atarken, Başakşehir forması giyen Eden Karzev'den de İsrail'i destekleyen bir paylaşım geldi. İşte detaylar...
15.01.2024 Başakşehir
Okan Buruk artık kurtulmalı! Skandal paylaşım, Kerem Aktürkoğlu ve Ziyech batırdı
Okan Buruk artık kurtulmalı! Skandal paylaşım, Kerem Aktürkoğlu ve Ziyech batırdı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 1'inci haftasında Kopenhag ile karşı karşıya geldi. 85. dakikasına 2-0 geride girdiği karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, Devler Ligi'ne 1 puanla başladı. Maç sonrası Okan Buruk eleştirilerin hedefi oldu. Öte yandan Kerem Aktürkoğlu ve Ziyech ile ilgili detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
21.09.2023 Galatasaray
Enes Batur'dan skandal paylaşım!
Enes Batur'dan skandal paylaşım! Ünlü Youtuber Enes Batur çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Batur, Twitter hesabından, "Sarışınlar varken esmerlere bakanlar... Evinde Ferrari varken dışarıdaki Tofaş'a bakmak gibi..." mesajını paylaştı. Enes Batur'un skandaş paylaşımı takipçilerinden büyük tepki topladı.
17.01.2021 Magazin
İzmir'deki depremle ilgili skandal paylaşım: 3 kişi gözaltında
İzmir'deki depremle ilgili skandal paylaşım: 3 kişi gözaltında İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İzmir depremine ilişkin sosyal medyadan provokatif paylaşımlarla ilgili 16 kişi hakkında işlem başlatıldığını, bu kapsamda 3 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
30.10.2020 Gündem
'Irkçı kadın tutuklansın' Skandal paylaşım infial yarattı
'Irkçı kadın tutuklansın' Skandal paylaşım infial yarattı Sosyal medyada Batman’da Uzman Çavuş Musa Orhan’ın cinsel saldırıda bulunduğu 18 yaşındaki İpek Er’in intihar etmesi ile Sakarya’da mevsimlik işçilere ve Afyonkarahisar’da inşaat işçilerine yapılan saldırıları öven paylaşımlar yapan kadın infial yarattı.
16.09.2020 Gündem
İYİ Partili vekilin kızından skandal paylaşım
İYİ Partili vekilin kızından skandal paylaşım İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan sosyal medya paylaşımıyla yine tepkilerin odağı oldu. Türkan, arkadaşlarıyla buluşmasına geç kalmamak için sirenli bir araç kullanarak emniyet şeridini işgal etti.
10.07.2020 Gündem
Skandal paylaşım hakkında flaş gelişme
Skandal paylaşım hakkında flaş gelişme İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Arti Media şirketine ait bir internet haber sitesinde Ragıp Zarakolu imzasıyla yayımlanan yazıda darbe ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik idam tehdidi bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
5.05.2020 Siyaset
Yurt dışından corona virüs nedeniyle getirilen kişiden skandal paylaşım!
Yurt dışından corona virüs nedeniyle getirilen kişiden skandal paylaşım! Macaristan'dan yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Bingöl'e getirilerek karantinaya alınan kişinin sosyal medya hesabından kentle ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle hakkında soruşturma başlatıldı.
23.04.2020 Gündem
MHP'den o başkanla ilgili flaş karar! Listeden düşürüldü
MHP'den o başkanla ilgili flaş karar! Listeden düşürüldü MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tokyo’ya gidecek olan Filenin Sultanları ile ilgili sosyal medya hesabından çirkin bir mesaj paylaşan MHP’li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında açıklama yaptı. Durmaz, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin talimatlarıyla, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, belediye başkanları listemizden düşürülmüştür" dedi.
15.01.2020 Siyaset
Belediye başkanından skandal paylaşım! MHP soruşturma başlattı...
Belediye başkanından skandal paylaşım! MHP soruşturma başlattı... MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tokyo’ya gidecek olan Filenin Sultanları ile ilgili sosyal medya hesabından çirkin bir mesaj paylaşan MHP’li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı.
15.01.2020 Siyaset
Ceren Özdemir cinayetine ilişkin skandal paylaşıma gözaltı
Ceren Özdemir cinayetine ilişkin skandal paylaşıma gözaltı Ordu'da, Ceren Özdemir cinayeti hakkında sosyal medyada olumsuz paylaşımda bulunan bir kişi yakalandı.
5.12.2019 Gündem
Skandal paylaşım... Fransa-Türkiye maçının iptalini istedi!
Skandal paylaşım... Fransa-Türkiye maçının iptalini istedi! Fransız milletvekili Jean-Christophe Lagarde, resmi Twitter hesabından Türkiye aleyhine skandal bir paylaşım yaptı. Ülkemizi katliam yapmakla suçlayan 51 yaşındaki politikacı, bu akşamki Fransa-Türkiye maçının iptal edilmesini istedi.
14.10.2019 Futbol
Sosyal medyada skandal paylaşım! Terör örgütüne destek verdiler
Sosyal medyada skandal paylaşım! Terör örgütüne destek verdiler ABD ordusu öncülüğündeki koalisyon, resmi Twitter hesabından "SDG" etiketi açarak, terör örgütü YPG/PKK'ya desteğini gösterdi.
9.10.2019 Dünya
Skandal paylaşım! Sibel Tüzün'ün onur savaşı
Skandal paylaşım! Sibel Tüzün'ün onur savaşı Ünlü şarkıcı, kendisiyle ilgili sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlar yapan eski eşi ile mahkemelik oldu.
23.07.2019 Magazin
Suudi Arabistan'dan skandal paylaşım
Suudi Arabistan'dan skandal paylaşım Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı, Mursi'nin mahkemede hayatını kaybetmesine tepkisiz kalırken sosyal medya hesabı üzerinden Mursi'nin üyesi olduğu İhvan'ı hedef alan paylaşımda bulundu.
18.06.2019 Dünya
Bahar Candan'dan skandal paylaşım! Üstsüz halde...
Bahar Candan'dan skandal paylaşım! Üstsüz halde... Yaptıklarıyla sık sık gündeme gelen ve eleştiri oklarının hedefi olan Bahar Candan, Instagram hesabından skandal bir paylaşımın altına imzasını attı.
29.05.2019 Magazin
Ermenistan Dışişleri Bakanı'ndan skandal paylaşım
Ermenistan Dışişleri Bakanı'ndan skandal paylaşım Ermenistan Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan, 9 Mayıs Zafer Günü'nde yaptığı paylaşımda, Sovyetler Birliği ordusunda görev yapan Ermeni askerleri anarken yanlışlıkla Nazilerle iş birliği yapan Ermeni milislerin fotoğrafını paylaştı.
11.05.2019 Dünya
HDP'li Yıldırım'dan skandal paylaşım! Hakkında soruşturma başlatıldı
HDP'li Yıldırım'dan skandal paylaşım! Hakkında soruşturma başlatıldı Van Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya paylaşımları nedeniyle HDP eski Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında soruşturma başlattı.
14.02.2019 Siyaset
ABD Dışişleri Bakanı'ndan skandal paylaşım!
ABD Dışişleri Bakanı'ndan skandal paylaşım! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo,sosyal medya hesabından paylaştığı haritada Türkiye, ortadan ikiye ayrılmış şekilde resmedildi.
6.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Skandal Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skandal paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.