Skandal İddia

Skandal İddia

Son dakika skandal iddia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skandal iddia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skandal iddia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skandal İddia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skandal iddia gelişmeleri de dahil olmak üzere 784 skandal iddia haberi bulunmuştur. Tüm skandal iddia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
Hastasını morfin bağımlısı yaptı! İstanbul'daki tıp merkezinde skandal iddia
Hastasını morfin bağımlısı yaptı! İstanbul'daki tıp merkezinde skandal iddia İstanbul Esenyurt’taki özel bir tıp merkezi hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. 25 yaşındaki genç, böbrek ağrısı şikayetiyle doktora gitti. Tıp merkezinde çalışan doktor ise tedavi için morfin enjekte etti. Ağrıları azalan E.Y., her gün o doktora gitmeye başladı. Ancak doktor, hastasını morfin bağımlısı haline getirmiş ve yaklaşık 700 bin TL parasını almıştı. Tüm bu yaşananlar E.Y.'nin eşi şüphelenince ortaya çıktı. İşte detaylar...
7.12.2022 Yaşam
Okul müdürü ile ilgili skandal iddia!
Okul müdürü ile ilgili skandal iddia! Antalya'da, ilkokul müdürü O.A. hakkında, satın alınması zorunlu tutulan kaynak kitaplardan elde edilen gelirle makam odasını yenilettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Eşi ve kızını ÖSYM sınavlarında görevlendirdiği, sigortasız işçi çalıştırdığı da iddia edilen müdür hakkında soruşturma açıldı.
30.08.2022 Gündem
İstanbul'da hastanede skandal iddia! Hemşireyle inatlaşıp oksijen vanası kapattı: 1 hasta hayatını kaybetti
İstanbul'da hastanede skandal iddia! Hemşireyle inatlaşıp oksijen vanası kapattı: 1 hasta hayatını kaybetti İstanbul Şişli'deki hastanede, biyomedikal personeli olarak görev yapan Fatih K. (35) ile hemşire Ekrem K. arasında başlayan kalem şakası bir hastanın ölümüyle sonuçlandı. İddiaya göre, kalemini alan Ekrem K.'ye kızan Fatih K. yoğun bakım ünitesinde yatan hastaların oksijen vanasını kapattı. Oksijenleri kesilen hastalardan Yusuf Sanin (56) hayatını kaybederken Fatih K. hakkında 'Taksirle ölüme neden olma' suçundan dava açıldı.
15.01.2022 Gündem
Asiye Ateş olayı ile ilgili skandal iddia! Pitbull saldırısı sonrası...
Asiye Ateş olayı ile ilgili skandal iddia! Pitbull saldırısı sonrası... Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili son dakika gelişmesi! Site yöneticisi Mustafa Elibol ile sekreteri Süheyla Kurçak’ın tutuklanmasının ardından olaya ilişkin flaş bir detay ortaya çıktı. Doku nakli yapılan Asiye, servise alınırken, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ateş'in sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.
29.12.2021 Gündem
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili son dakika açıklaması! ‘Bu koşullarda yaşaması imkansız’
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili son dakika açıklaması! ‘Bu koşullarda yaşaması imkansız’ Son dakika haberi... Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Müslüme'nin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği, cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, “3 yaşındaki çocuğun bu koşullarda dağda 10 gece geçirmesini bırakın, 1-2 gece bile yaşaması pek olası değildir. 24 saat içinde hayatını kaybeder” dedi.
24.11.2021 Gündem
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili skandal iddia! Tam tersini göstermişler
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili skandal iddia! Tam tersini göstermişler Son dakika haberi... Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Mersin'de kaybolduktan sonra cesedi bulanan 3 yaşındaki Müslüme’nin 500 metre yüksekli bir dağın tepesinde bulunması ise akıllarda soru işaret bıraktı. Yetkililer olayla ilgili cinayet şüphesi üzerinde dururken, çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı. Küçük kızın ailesinin, arama kurtarma ekibini yanlış yönlendirdiği iddia edildi. İşte detaylar...
24.11.2021 Galeri
Kadın futbol maçında skandal! Ürdün - İran Kadın Milli Takım maçında şok iddia...
Kadın futbol maçında skandal! Ürdün - İran Kadın Milli Takım maçında şok iddia... Ürdün Kadın Milli Takım ile İran Kadın Milli Takım arasında oynanan maç için skandal iddia ortaya atıldı.
15.11.2021 Futbol
Rumen basınından skandal iddia! 'UEFA kararını verdi' dediler: Webo...
Rumen basınından skandal iddia! 'UEFA kararını verdi' dediler: Webo... Son dakika haberi... Rumen basını, UEFA'nın PSG-Başakşehir maçında 4. hakem Sebastian Coltescu'nun Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya yönelik ırkçı sözleri hakkındaki soruşturmada, hakemin ırkçı bir ifadede bulunmadığına ve disiplin cezası uygulanmasına gerek olmadığına karar verdiğini yazdı.
11.02.2021 Başakşehir
Skandal iddia! Trump o isimden seçim sonuçlarını değiştirmesini istedi
Skandal iddia! Trump o isimden seçim sonuçlarını değiştirmesini istedi ABD Başkanı Donald Trump'ın Georgia Eyalet Sekreteri Brad Raffensperger'e "seçim sonuçlarının kendi lehine çevrilmesi için" adım atması çağrısında bulunduğu iddiası kamuoyunda tartışmalara neden oldu.
3.01.2021 Dünya
Skandal iddia! Çin'den ABD'ye 'dijital casus' darbesi
Skandal iddia! Çin'den ABD'ye 'dijital casus' darbesi ABD'li üst düzey istihbarat yetkilileri, Çin'in dev teknoloji şirketlerinin Çin istihbaratı için veri analizi yaptıklarını ileri sürdü.
24.12.2020 Dünya
Comfort hastane gemisiyle ilgili skandal iddia
Comfort hastane gemisiyle ilgili skandal iddia Corona virüsle mücadele sürecinde sağlık sistemi felç olan ABD'nin New York limanına yanaşan dev hastane gemisi USNS Comfort'a “yanlışlıkla” corona virüs hastalarının sevk edildiği öne sürüldü. ABD ordusuna bağlı hastane gemisi, koronavirüsle bağlantısı olmayan hastalara hizmet vermek üzere New York'a gönderilmişti.
4.04.2020 Dünya
Yatılı kursta skandal iddia!
Yatılı kursta skandal iddia! Rize'de yaşayan S.K. adlı vatandaş CİMER’e gönderdiği ihbarda, Güneysu ilçesi Kıbledağı Erkek Kuran Kursu’nda çocukların fiziksel şiddete maruz kaldığını ileri sürdü.
2.01.2020 Gündem
Yunanistan ile ilgili skandal iddia! Yunanistan ile ilgili skandal iddia!
Yunanistan ile ilgili skandal iddia! Yunanistan ile ilgili skandal iddia! Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 1'inci derece askeri yasak bölgede yakalanan 2 yaralı Pakistanlı göçmenden biri, tedavisinin ardından taburcu edilirken, diğerinin tedavisi sürüyor. Tedavisi süren Pakistanlı Ali Riza, Yunan polisinin işkence yaptıktan sonra kendilerini zorla bota bindirip, Türkiye'ye gönderdiğini söyledi.
23.09.2019 Gündem
Skandal iddia! Danimarka'da kadın askerler tacize uğradı
Skandal iddia! Danimarka'da kadın askerler tacize uğradı Danimarka’da 100 civarında kadın askerin orduda cinsel tacize uğradığı iddia edildi.
4.05.2019 Dünya
Skandal iddia için üst üste açıklamalar geldi!
Skandal iddia için üst üste açıklamalar geldi! Facebook, "kullanıcıların kişisel verilerinin, rızaları alınmadan diğer büyük şirketlerle paylaşıldığı" iddialarını yalanladı.
19.12.2018 Dünya
Almanya ile ilgili skandal iddia! Devam ediyorlar...
Almanya ile ilgili skandal iddia! Devam ediyorlar... Almanya'nın Suudi Arabistan'a yönelik silah ihracatını askıya almasına rağmen Alman savunma şirketi Rheinmetall'in, ortak olduğu İtalyan ve Güney Afrikalı şirketler aracılığıyla Riyad'a silah satışına devam ettiği öne sürüldü.
4.12.2018 Dünya
Skandal iddia! 8 yaşındaki öğrenciyi öğretmeni darp etti
Skandal iddia! 8 yaşındaki öğrenciyi öğretmeni darp etti Manisa’nın Turgutlu ilçesinde sınıf öğretmeni tarafından darp edildiği iddia edilen ilkokul öğrencisi için aile suç duyurusunda bulundu. Öğrencinin ailesi kızları için hastaneden darp raporu aldı.
8.11.2018 Yaşam
Okan Kurt'la ilgili skandal iddia!
Okan Kurt'la ilgili skandal iddia! Şarkıcı Demet Akalın'la boşanma sürecinin ardından haciz işlerini yavaş yavaş yoluna koymaya çalışan Okan Kurt, sosyal medya hesabından iki gün önce paylaştığı bir fotoğrafın altına "Başlamak bitirmenin yarısıdır" yazınca, bu fotoğrafın altına destek mesajları yağmıştı.
10.10.2018 Magazin
ABD'de skandal iddia! Trump yönetimi...
ABD'de skandal iddia! Trump yönetimi... ABD'nin, Meksika sınırında yaşayan İspanyol kökenli vatandaşlarının pasaportlarını, doğum belgelerinin sahte olduğu gerekçesiyle iptal ettiği ileri sürüldü.
30.08.2018 Dünya
Skandal iddia! İlaç karşılığında cinsel ilişki...
Skandal iddia! İlaç karşılığında cinsel ilişki... Yardım kuruluşu Sınır Tanımayan Doktorların (Medecins Sans Frontiers / MSF) çalışanlarının Afrika’da muhtaçlar ile ilaç karşılığında cinsel ilişki kurduğu iddia edildi.
21.06.2018 Dünya
İstanbul'daki hastanede skandal iddia!
İstanbul'daki hastanede skandal iddia! İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir hastanede yaşandığı iddia edilen skandal olay ortalığı karıştırdı. İddiaya göre genç kızların kaldığı odaya giren bir doktor banyo yapıp sakal tıraşı oldu.
15.02.2018 Yaşam
'Çoban Yıldızı' dizisi ile ilgili skandal iddia!
'Çoban Yıldızı' dizisi ile ilgili skandal iddia! Senarist Ayhan Kavas, final yapan ‘Çoban Yıldızı’nın, aynı isimle kendi senaryosundan intihal (aşırma) yoluyla yayımlandığını iddia etti.
28.12.2017 Magazin
Skandal iddia! DEAŞ'ı koruyorlar
Skandal iddia! DEAŞ'ı koruyorlar Rusya Savunma Bakanlığınca, ABD öncülüğündeki koalisyonun terör örgütü DEAŞ’ı koruduğuna dair kanıtlara ulaşıldığı iddia edilerek, "ABD, tüm uyarılarımıza rağmen Suriye’de Ebu Kemal çevresinden geri çekilen DEAŞ militanlarına hava saldırısı gerçekleştirmeyi reddetti." ifadeleri kullanıldı.
14.11.2017 Dünya
Anaokulunda skandal iddia! İç çamaşırı kontrolü...
Anaokulunda skandal iddia! İç çamaşırı kontrolü... Hatay’daki bir anaokulunda velilerin iddiasına göre tuvaleti kirleten öğrencinin bulunması için 5 yaşındaki erkek öğrencilerin iç çamaşırları ve popoları temizlik görevlileri tarafından kontrol edildi.
1.11.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Skandal İddia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skandal iddia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.