Siyaset Haberleri

Siyaset Haberleri

Son dakika siyaset haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siyaset haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siyaset haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyaset Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyaset haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 siyaset haberleri haberi bulunmuştur. Tüm siyaset haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Ekrem İmamoğlu'na cevap: Bunun adı hukuk cambazlığıdır!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Ekrem İmamoğlu'na cevap: Bunun adı hukuk cambazlığıdır! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı dava ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "Bu davanın hiçbir yerinde davalı, davacı, müdahil, müşteki veya başka bir sıfatla bulunuyor değilim." dedi. Sözleri tarihleriyle aktaran Bakan Soylu, "Bunun adı hukuk cambazlığıdır." ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Gündem
Kardak fotoğrafı Yunanistan’ı karıştırdı! Ülkeyi sarsan haber sansürlendi...
Kardak fotoğrafı Yunanistan’ı karıştırdı! Ülkeyi sarsan haber sansürlendi... Yunanistan'da Ta Nea gazetesinin siyaset haberleri manşetinde çıkan haber ülkeyi karıştırdı. Haberde, Kardak krizinin yıl dönümünde kayalıkların etrafında sadece Türk savaş gemilerinin olduğunu gösteren bir sosyal medya kullanıcısının fotoğrafları ve Yunan hükümetine eleştirileri yer alıyordu...
2.02.2022 Dünya
Af Yasası ne durumda (15 Ocak)? Af yasası 2020 son dakika gelişmesi var mı?
Af Yasası ne durumda (15 Ocak)? Af yasası 2020 son dakika gelişmesi var mı? Af yasası ne durumda? Af yasası son durum nedir? soruları yoğun bir şekilde soruluyor, Af yasası 2020 son dakika gelişmeleri yakında takip ediliyor. Mahkûm ve mahkûm yakınları yargı paketlerinin Meclis’te onaylanmasını bekliyor. Genel af yasasının 1. Yargı paketinde yer almaması gözleri, diğer yargı paketlerine çevirdi. Peki, af yasası çıkacak mı, çıkmayacak mı? Af yasasında son durum ne? İşte Af yasası hakkındaki son dakika haberleri...
15.01.2020 Gündem
Son dakika! AK Parti ile MHP arasında ittifak görüşmeleri başlıyor
Son dakika! AK Parti ile MHP arasında ittifak görüşmeleri başlıyor AK Parti ve MHP arasında yerel seçimlerde yapılacak ittifak görüşmeleri bugün başlıyor.
25.09.2018 Siyaset
Star TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Çarşamba Star TV’de 21 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, Bugün adlı haber programının canlı yayını ile başlayacak. Beni Affet adlı yerli dizi, Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı, Dolunay, Beni Affet ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri Star Tv sabah kuşağındaki diğer programlar. Star Haber’den sonra akşam kuşağında ise Geniş Aile 2 Her Türlü adlı sinema Tv’de ilk kez ve tekrar yayını ile ekrana gelecek.
29.09.2021 Gündem
Kulisleri sallayan AK Parti iddiası: Gidecekler
Kulisleri sallayan AK Parti iddiası: Gidecekler AK Parti'de yarın yeni bir dönem başlıyor. Kulislerden gelen haberlere göre kabinede de değişikliğe gidilecek. Erdoğan’ın genel başkan olmasının ardından, AK Parti TBMM Grup Başkanlığı’na Başbakan Yıldırım’ın getirilmesi için grupta seçim yapılacak.
29.09.2021 Gündem
MHP'den 41 il için ortak karar!
MHP'den 41 il için ortak karar! MHP'den kongre hamlesi geldi. 41 ilimizde aynı anda il kongresi yapılacak.
20.05.2017 Siyaset
Kulisler çalkalanıyor! Erdoğan genel başkan olunca...
Kulisler çalkalanıyor! Erdoğan genel başkan olunca... Geçtiğimiz hafta partisine dönen Erdoğan'ın asıl genel başkan olduktan sonra izleyeceği yol haritası merak ediliyor. Kurmaylarıyla görüşen Cumhurbaşkanı sürecin kodlarını paylaştı
29.09.2021 Gündem
Tarih bugünü yazacak! Erdoğan imzayı attı
Tarih bugünü yazacak! Erdoğan imzayı attı Referandumla kabul edilen anayasa değişikliği sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün AK Parti'ye resmen üye oldu. Kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı'nın ilk sözü 'aşkıma döndüm' oldu. Erdoğan, 21 Mayıs’taki olağanüstü büyük kongrede AK Parti’nin genel başkanlık görevine dönecek.
29.09.2021 Gündem
Baykal bombayı patlattı: Ya aday olursun ya da...
Baykal bombayı patlattı: Ya aday olursun ya da... Deniz Baykal canlı yayında Kılıçdaroğlu'na başkanlık teklifi ettiklerini açıkladı. Aday olmayacaksa parti koltuğunu aday olacak kişiye vermesini istemişler. Siyaset dünyasında bu sözler yankılanacak.
29.09.2021 Gündem
Güncel haberler: AK Parti il il baktı! Bundan böyle...
Güncel haberler: AK Parti il il baktı! Bundan böyle... AK Parti referandumdan sonra üst üste çalıştay ve raporlarla 2019'daki cumhurbaşkanlığı seçimleri için nabız tutmaya başladı. Gelen haberlere göre; komisyon çalışmalarında ‘Hayır’ın nedenleri ağırlık olarak ele alındı.
1.05.2017 Siyaset
Haberler AK Parti'den! Siyaset dünyası nefesini tuttu, bunu bekliyor
Haberler AK Parti'den! Siyaset dünyası nefesini tuttu, bunu bekliyor Referandumdan sonra Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atacağı adımlara kilitlendi. Resmi sonuçların açıklanmasının hemen ardından AK Parti üyeliği için harekete geçecek. Kulislerden gelen güncel haberlere göre; genel başkanlık değişiminin yaşanacağı kongre 20-21 Mayıs’ta yapılacak. İşte siyaset dünyasının sallayacak iddianın ayrıntıları...
25.04.2017 Siyaset
'Bunu ilk defa söylüyorum'
'Bunu ilk defa söylüyorum' Başbakan Erdoğan, geçmiş dönemde meslek liselerinin önünde bulunan katsayı engeli nedeniyle mağduriyetler yaşandığını belirterek, "Benim kendi çocuklarım bu ülkede katsayı engeline katıldı...
24.11.2013 Siyaset
'Metiner beni izlemeye devam etsin'
'Metiner beni izlemeye devam etsin' Nazlı Ilıcak'tan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'e sert cevap!
29.09.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
'Kanal D Haber Gün Arası' programı Fulya Öztürk ile ekrana gelecek
'Kanal D Haber Gün Arası' programı Fulya Öztürk ile ekrana gelecek Gündeme dair tüm merak edilenler Fulya Öztürk'ün sunumu ile 'Kanal D Haber Gün Arası' haberleri ile ekrana gelecek.
1.07.2023 Televizyon
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağını belirterek, "Bunlar ne geleceği okuyabiliyor, ne plandan ne programdan haberleri var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye büyük bir müjde verdi. Karadeniz'deki doğalgazı karayla buluşturduk. Ne diyorlardı? ‘Siz yıllardır gaz bulduk. Hani bu gaz nerede’ diyorlardı. İşte o gazı karayla buluşturduk" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Afet bölgesi 11 ile çıktı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Afet bölgesi 11 ile çıktı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Elazığ, depremden etkilenmesi bakımından 11'inci il olarak afet bölgesi olarak değerlendirilecektir." ifadelerini kullandı.
15.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına 14 Mayıs talimatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına 14 Mayıs talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Milletin karşısına isimle çıkmak yerine bize sataşıyorlar. 15 yıl önceki hukuk skandallarıyla önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Beceriksizliklerini kabullenmek yerine her hafta bahane üreterek saklama yoluna gidiyorlar" dedi.
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek. Metro hattımız 1 ay süreyle ücretsiz hizmet verecek" dedi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesini inşallah hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
22.01.2023 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Siyaset Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyaset haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.