Sivassspor

Sivassspor

Son dakika Sivassspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sivassspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sivassspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sivassspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sivassspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 sivassspor haberi bulunmuştur. Tüm sivassspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivasspor-Fenerbahçe (Maç özeti)
Sivasspor-Fenerbahçe (Maç özeti) Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, bugün Demir Grup Sivasspor'a konuk oldu. Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı.
3.05.2023 Fenerbahçe
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; "Gaziantep FK A.Ş. Beşiktaş A.Ş. ve Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçlarının VAR kayıtları incelenmiştir ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir" denildi.
3.01.2023 Süper Lig
Dün gece 4 maçta 4 puan topladık 1 basamak yukarıya sıçradık! İşte sıralamadaki yerimiz
Dün gece 4 maçta 4 puan topladık 1 basamak yukarıya sıçradık! İşte sıralamadaki yerimiz Dün gece Fenerbahçe'nin Larnaca karşısında aldığı 3 puanın yanı sıra Başakşehir'in Rigas deplasmanından 1 puanla dönmesinin ardından Hırvatistan'ı geride bırakan Türkiye UEFA'da 18.basamağa yükseldi.
7.10.2022 UEFA Avrupa Ligi
Sivasspor geriden geldi Altay'ı ateş hattında bıraktı
Sivasspor geriden geldi Altay'ı ateş hattında bıraktı Spor Toto Süper Lig'de 30. haftasında Sivasspor geriye düştüğü maçta Altay'ı 2-1 yendi.
20.03.2022 Sivas Spor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
13.02.2022 İddaa
Sivas'ta maç başladığı gibi bitti!
Sivas'ta maç başladığı gibi bitti! Sivasspor - Erzurumspor maçı 0-0 sona erdi.
3.02.2021 Sivas Spor
Beşiktaş, Kamil Grosicki ile prensipte anlaşmaya vardı
Beşiktaş, Kamil Grosicki ile prensipte anlaşmaya vardı Beşiktaş, West Bromwich forması giyen Kamil Grosicki ile prensip anlaşmasına vardı.
9.08.2020 Beşiktaş
Lille, Burak Yılmaz transferini resmen açıkladı
Lille, Burak Yılmaz transferini resmen açıkladı Beşiktaş'taki sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Burak Yılmaz, Lille ile anlaşmak için Fransa'ya gitmişti. Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in takımı Lille, Burak Yılmaz'ı sosyal medyadan paylaştığı bir video ile resmen duyurdu.
1.08.2020 Futbol
Yıllardır sakladığı Şampiyonlar ligi biletine teklif yağıyor
Yıllardır sakladığı Şampiyonlar ligi biletine teklif yağıyor Sivasspor taraftarı Mustafa Bulak, 10 yıldır özenle koruduğu Şampiyonlar Ligi müsabakası biletini gelen tüm tekliflere rağmen satmayarak torunlarına saklıyor.
25.07.2020 Yaşam
Erman Kılıç'ın nereden nereye denilecek hikayesi...
Erman Kılıç'ın nereden nereye denilecek hikayesi... Profesyonel futbol hayatında Sivasspor, Antalyaspor ve Galatasaray'da forma giyen, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde mücadele eden Erman Kılıç, 35 yaşında futboldan kopmayarak TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Serik Belediyespor'da top koşturuyor.
30.11.2018 Futbol
Beşiktaş son 8 maçında 1 kez kazanabildi!
Beşiktaş son 8 maçında 1 kez kazanabildi! Şenol Güneş ile ilk iki sezonda iki şampiyonluk yaşadıktan sonra oyun olarak geçen sezon düşüşe geçmeye başlayan Beşiktaş, bu sezon düşüşün de ötesinde kaosa doğru sürükleniyor.
12.11.2018 Beşiktaş
CANLI! Trabzonspor - Sivasspor
CANLI! Trabzonspor - Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Trabzonspor, ikinci haftada bugün sahasında Demir Grup Sivaspor'u konuk ediyor.
17.08.2018 Trabzonspor
Maçın ardından ayrılığı açıkladı
Maçın ardından ayrılığı açıkladı Beşiktaş'ın Sivassspor'u 5-1 yendiği maçın ardından konuşan Talisca, "Başım dik bir şekilde Beşiktaş'tan ayrılıyorum".
19.05.2018 Beşiktaş
CANLI! Sivasspor - Alanyaspor
CANLI! Sivasspor - Alanyaspor SPOR Toto Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor evinde Alanyaspor'u ağırlıyor.
13.05.2018 Sivas Spor
Alanyaspor, 1 puanı 90+4'te kurtardı!
Alanyaspor, 1 puanı 90+4'te kurtardı! Süper Lig'in 16'ncı haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Demir Grup Sivasspor 1-1 berabere kaldı.
16.12.2017 Sivas Spor
Fenerbahçe'de Robin van Persie takıma geri dönüyor
Fenerbahçe'de Robin van Persie takıma geri dönüyor Uzun süredir takımdan ayrı kalan ve çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Van Persie'nin pazartesi gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.
11.11.2017 Fenerbahçe
VAR kararını verdi! Cüneyt Çakır...
VAR kararını verdi! Cüneyt Çakır... Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) deneme amaçlı başlattığı VAR (video yardımcı hakem uygulaması) 11'inci hafta maçlarında da uygulandı.
6.11.2017 Süper Lig
Ola John’dan Sivas’a ret!
Ola John’dan Sivas’a ret! Takıma yıldız biri isim kazandırmak isteyen Sivassspor’un, gündemindeki John’dan olumsuz cevap geldi.
7.09.2017 Sivas Spor
Sivasspor umut tazeledi!
Sivasspor umut tazeledi! Sahasında Gençlerbirliği'ni Aatıf'ın golleri ile yenen Medicana Sivasspor, ligde kalma umutlarını önümüzdeki haftalara taşıdı.
7.05.2016 Gençlerbirliği
Sivasspor - Beşiktaş
Sivasspor - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Beşiktaş, Sivasspor'la karşı karşıya geliyor.
16.04.2016 Beşiktaş
'Bugün futbol konuşmaya gerek yok'
'Bugün futbol konuşmaya gerek yok' Medicana Sivassspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettikleri maçta takımının oyunundan memnun olduğunu söyledi.
14.03.2016 Kasımpaşa Spor
7 maç ceza
7 maç ceza PFDK, Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’e 7 maç ceza verdi.
8.10.2015 Antalyaspor
Fenerbahçe sezonu açtı
Fenerbahçe sezonu açtı Fenerbahçe yenileriyle sahada!
25.06.2015 Fenerbahçe
'Bir anda aradı ve reddedemedim'
'Bir anda aradı ve reddedemedim' Sivasspor ile 3 yıllığına anlaşma sağlayan Berk Neziroğulları transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
7.07.2014 Sivas Spor
Erciyes 1 puana razı oldu!
Erciyes 1 puana razı oldu! Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayseri Erciyesspor, evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.
23.03.2014 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Sivassspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sivassspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.