Sırtlan

Sırtlan

Son dakika sırtlan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sırtlan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sırtlan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sırtlan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sırtlan gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 sırtlan haberi bulunmuştur. Tüm sırtlan haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan’ın kavga videosu gündem oldu! Benekli Ayhan neden dövüldü, kaç yaşında, nereli, kayıp mı, Ayhan Koç öldü mü? Benekli Ayhan’ın son durumu
Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan’ın kavga videosu gündem oldu! Benekli Ayhan neden dövüldü, kaç yaşında, nereli, kayıp mı, Ayhan Koç öldü mü? Benekli Ayhan’ın son durumu Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç’un cadde üzerinde iki kişi tarafından darp edilmesi sosyal medyada gündem oldu. Tekme ve yumruklarla sosyal medya fenomenine saldıran kişilerin kimliği bilinmezken Ayhan Koç’un sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. Sokak ortasında saldırıya uğradığı görüntülenen fenomenden ise henüz bir açıklama gelmedi. Evli ve üç çocuk babası olduğu bilinen “Benekli Ayhan’ın” görüntülerde kendisine saldıranlara karşılık vermediği de görülüyor. Peki, Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç’un sağlık durumu nasıl? Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?
17.10.2023 Gündem
43 yıl sonra ilk kez görüntülendi! Nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listede yer alıyor
43 yıl sonra ilk kez görüntülendi! Nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listede yer alıyor Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde en son 1980’de görülen ve nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listede yer alan çizgili sırtlan, 43 yıl sonra ilk kez kendini gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap!
Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap! İlk buluşma, flörtte iyi bir izlenim bırakmak açısından oldukça önemlidir. İnsanlar ilk görüşmede karşı cinsle ile ilgili notunu vermeye eğilimlidir. Çok az kişi şartlar ne olursa olsun bir dahaki buluşmaya randevu verir. Ancak kadınlar bu ilk buluşmada en hayati soruyu sormaktan asla vazgeçmez: Burcun ne? Burçlara inanan ve uyum gibi hesaplamalara önem veren kadınların bu sorusuna cevap vermek oldukça risklidir. İşte ikinci görüşmeyi koparabilmek için vermeniz gereken 3 sihirli yanıt...
3.07.2023 Astroloji
Denizli'de tek tek tespit edildi! 8 milyon yıllık...
Denizli'de tek tek tespit edildi! 8 milyon yıllık... Denizli'nin Tavas ilçesinde, 8 milyon yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen fil, gergedan, zürafa ve karıncayiyen gibi hayvanlara ait 15 farklı fosil bulundu.
23.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Pakdemirli: Evlatlarımıza eksiksiz doğa teslim etmek için çalışın
Bakan Pakdemirli: Evlatlarımıza eksiksiz doğa teslim etmek için çalışın Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün pek çok canlı türünün yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirterek, "Tüm bölge müdürlerimize talimatımdır. Birinci önceliğiniz, nesli tehlike altında olan türleri bulmak ve koruma altına almaktır. Evlatlarımıza eksiksiz bir doğa teslim etmek için dağ tepe demeden 'gece gündüz' demeden çalışın. Ben daima sizlerin yanındayım" dedi.
14.12.2021 Siyaset
Diyanet'ten flaş Mescid-i Aksa açıklaması
Diyanet'ten flaş Mescid-i Aksa açıklaması Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: "Öğle ezanının ardından tüm camilerimizden Mescid-i Aksa'nın kurtuluşu için salalar okunacak ve dualar edilecek."
10.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mili Mücadele mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mili Mücadele mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Millet Kütüphanesi'ndeki serginin açılışında konuştu. Halide Edip Adıvar'ın Sultanahmet Meydanı'ndan yaptığı konuşmayı okuyan Erdoğan sergi açılışında yaptığı konuşmada, 'Sergimizde yer alan eşyalar İstiklal harbi ve mücadelemizi yeniden canlandıracaktır. Çanakkale Savaşı'nın sembollerinden 57 alay sancağı bunlardan biridir' dedi.
29.10.2020 Siyaset
Denizli'de 9 milyon öncesine tarihlenen karıncayiyen ve fil fosilleri bulundu
Denizli'de 9 milyon öncesine tarihlenen karıncayiyen ve fil fosilleri bulundu Denizli'de yürütülen yüzey araştırmalarında, 9 milyon yıl önce yaşadığı tahmin edilen fil ve karıncayiyenin de aralarında olduğu 8 farklı hayvan türüne ait fosile rastlandı.
30.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! 2 kişi feci şekilde can verdi
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! 2 kişi feci şekilde can verdi Muğla Milas’ta meydana gelen kaza can aldı. Sürücülerinin araçlarda sıkıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
6.05.2020 Gündem
Adıyaman'da böyle görüntülendi!
Adıyaman'da böyle görüntülendi! Adıyaman'ın Besni ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi altında olan çizgili sırtlan görüntülendi.
3.05.2020 Yaşam
Adıyaman'da nesli tükenmekte olan çizgili sırtlan fotokapanla görüntülendi
Adıyaman'da nesli tükenmekte olan çizgili sırtlan fotokapanla görüntülendi Adıyaman'nın Kahta ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan çizgili sırtlan, fotokapan ile görüntülendi.
9.02.2020 Yaşam
Kırşehir'de bulundu! Dünya literatürüne kazandırılacak
Kırşehir'de bulundu! Dünya literatürüne kazandırılacak Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Kurutlu köyünde devam eden kazılarda çıkarılan 7-8 milyon yıllık fosillerin dünya literatürüne kazandırılması için Türk ve yabancı bilim insanları ortak çalışma yapıyor.
6.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Bu halde bulundu! Kırmızı listede yer alıyordu
Bu halde bulundu! Kırmızı listede yer alıyordu Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, bir aracın çarptığı nesli tükenmekte olan çizgili sırtlan öldü.
13.09.2019 Yaşam
Hatay'da görüntülendiler!
Hatay'da görüntülendiler! Hatay’da, nesli tükenmekte olan 2’si yetişkin 6 çizgili sırtlan görüntülendi.
12.05.2019 Gündem
Bahçeli'den skandal bildiriye sert tepki
Bahçeli'den skandal bildiriye sert tepki MHP lideri Devlet Bahçeli, Fransa'da yayınlanan skandal bildiri için, "Kimin ne haddinedir Allah'ın ayetlerini değiştirmek ve dokunmak? İnanca saygı insan hakkıdır. Bu hakka riayet edecek ülke nerede?" dedi.
9.05.2018 Gündem
Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy şiirleri...
Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy şiirleri... Mehmet Akif Ersoy'un bugün 81. ölüm yıldönümü... Değerli İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy bu özel günde anılıyor. İşte Mehmet Akif Ersoy'un merak edilen hayatı ve şiirlerini haberimizde derledik.
29.09.2021 Gündem
Buraya çimento fabrikası yapılır mı!
Buraya çimento fabrikası yapılır mı! Koruma altındaki türlerin yaşadığı bölgeye çimento fabrikası ve taş ocağı kurulması kararına doğa severler isyan etti
21.10.2017 Yaşam
Erdoğan: Bu çatı altında bulunamazlar!
Erdoğan: Bu çatı altında bulunamazlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da genişletilmiş il danışma toplantısında konuştu
8.08.2017 Siyaset
Halep’ten onları da kurtardık
Halep’ten onları da kurtardık Suriye’deki iç savaş sebebiyle ağır hasar gören Halep Hayvanat Bahçesi’nde tutulmakta olan 3 aslan, 2 kaplan, 2 ayı, 2 sırtlan Türkiye’ye nakledilerek güvence altına alındı
25.07.2017 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddütsüz onaylarım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddütsüz onaylarım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan İstanbul'daki anma programının ardından TBMM'ye gelerek konuşma yaptı. Alanda "İdam isteriz" sloganlarına ise Erdoğan, "Size kanaatimi paylaştım. Parlamentodan geçtiği zaman, bana geldiğinde tereddütsüz onaylarım" dedi.
29.09.2021 Gündem
Öldürene kadar silahla nöbet tutacak
Öldürene kadar silahla nöbet tutacak Gece tüfeği ile nöbet tutan muhtar köpeklerini yiyen hayvanı korkusuzca bekliyor. Dübekli Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz: “Onu görene kadar bekleyeceğim”
6.06.2017 Yaşam
8 köpeğin telef olduğu köye fotokapan kurulacak
8 köpeğin telef olduğu köye fotokapan kurulacak Bilecek'in Bozüyük İlçisine bağlı Dübekli Köyü'nde 8 köpek parçalanarak telef oldu. Muhtar Mustafa Yılmaz, "Köpeklerin hangi hayvanın saldırısına uğradığını belirlemek için köye 2 adet fotokapan kurulacak" dedi.
5.06.2017 Yaşam
Bilecik'te dehşete düşüren köpek ölümleri! Köylü nöbette...
Bilecik'te dehşete düşüren köpek ölümleri! Köylü nöbette... Bilecik'te esrarengiz köpek ölümleri köylüleri korkutuyor. Köylüler bir bir telef edilen köpekleri için nöbet tutuyor.
4.06.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sırtlan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sırtlan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.