Sırt

Sırt

Son dakika sırt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sırt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sırt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sırt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sırt gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.693 sırt haberi bulunmuştur. Tüm sırt haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti
AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti AK Parti heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) ziyaret etti.
11.04.2024 Gündem
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı!
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı! Fransız sporcu Alexis Jandard, dün Olimpik bir havuzun açılışında tramplenden kayarak sırt üstü havuza düştü. Jandard, esprili bir dille birkaç sıyrık dışında durumunun iyi olduğunu ancak egosunun yaralandığını söyledi.
5.04.2024 Gündem
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı!
Fransız sporcu tramplenden düşerek yaralandı! Fransız sporcu Alexis Jandard, dün Olimpik bir havuzun açılışında tramplenden kayarak sırt üstü havuza düştü. Jandard, esprili bir dille birkaç sıyrık dışında durumunun iyi olduğunu ancak egosunun yaralandığını söyledi.
5.04.2024 Vatan TV
Sokakta kız çocuğuna saldırdı, sırtına vurup yere düşürdü!
Sokakta kız çocuğuna saldırdı, sırtına vurup yere düşürdü! Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise uzaklaştı. Saldırı, kameraya yansıdı.
27.03.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
İzmir Halkapınar Aktarma Merkezi'nde silahlı saldırı! Açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti
İzmir Halkapınar Aktarma Merkezi'nde silahlı saldırı! Açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti İzmir'de, raylı sistem taşımacılığının yapıldığı aktarma merkezinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda Çetin Ermiş (71) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
19.03.2024 Gündem
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti Aydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19) eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
14.03.2024 Gündem
Alerjik reaksiyonlar, görsel deformasyonlar! Uzman isimden botoks uyarısı geldi
Alerjik reaksiyonlar, görsel deformasyonlar! Uzman isimden botoks uyarısı geldi Uzmanlarca yapılmayan botoksun olumsuz reaksiyonlara yol açabileceğini belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Uzman doktorlar tarafından yapılmayan botoks tedavisi, alerjik reaksiyonlara, görsel deformasyonlara yol açabilirken etkisini de çok kısa süre içinde yitirebiliyor. Yine de hastanın her durumda, botoks sonrasında dikkat etmesi gereken hususlar bulunuyor. İşlemin yapıldığı gün istenmeyen kaslara dağılım olmaması için hasta öne doğru eğilmemeli. İşlemin yapıldığı ilk 2 ila 3 saat içinde sırt üstü bile olsa yatar pozisyona gelmemeli. Uygulamanın yapıldığı bölgeye su değdirilmemeli ve alkollü içecek içilmemeli. Botoks uygulamasının yapıldığı gün kuaföre, spor salonuna ve saunaya gidilmemeli. Aynı zamanda 3 gün havuza girilmemeli. Öte yandan botoks tedavisinin yan etkilerini de bilmek gerekiyor. Bunların başında botoks enjeksiyonu sonrası morarma yer alıyor” dedi.
6.03.2024 Sağlık
AK Parti İBB  Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da fırıncılar ile bir araya geldi. Konuşmasında hem fırıncıların hem de vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözümü için projelerinin hazır olduğunu belirten Kurum, ekmek fiyatlarında standardı sağlayacaklarının ve ruhsatsız çalışan fırınlar için harekete geçeceklerinin altını çizdi. Kurum, çalışanların yeterince dinlenebilmesi için ‘Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. “Türkiye savunma sanayi alanında adeta bir destan yazıyor.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TCG Anadolu'yu geçen sene hizmete aldık. İHA SİHA'larda ilk 3 ülkeden biriyiz. Milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarı ile gerçekleşti. Muhalefet örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Rakiplerimiz endişeye kapıldı, daha ne müjdeler vereceğiz." ifadeleri kullandı.
25.02.2024 Gündem
Gebelik zehirlenmesine dikkat! Uzmanından 10. Hafta uyarısı: Sporda sırt üstü pozisyonlardan kaçının
Gebelik zehirlenmesine dikkat! Uzmanından 10. Hafta uyarısı: Sporda sırt üstü pozisyonlardan kaçının Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Kağan Açıkgözoğlu, hamilelikte spor yapılmasının tıbbi yararı olduğunu belirterek, “Hamilelikten önce yapılmayan özel bir spora, hamilelik esnasında başlanmasını önermiyorum” dedi ve egzersizlere başlamak için en uygun zamanın gebeliğin 10. haftası olduğunu vurguladı.
14.02.2024 Sağlık
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı?
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı? Pegasus'un ücretsiz sunduğu kabin bagajı hakkını ekonomi sınıfı biletlerden kaldıracağı iddia edildi. Söz konusu iddiaların sosyal medyada gündem olmasının ardından Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.02.2024 Ekonomi
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Ahlak İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ahlak İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Ahlak İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ahlak İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde ahlak en temel değerlerin başında gelmektedir. Ahlaklı olmak ve insan ahlakı Müslümanlığın temel olgularındandır. Ahlak ile ilgili çok fazla hadis bulunmaktadır. Hadislerde güzel ahlakın önemi de ön plana çıkar. 
31.01.2024 Dini Bilgiler
Selenit Taşı Özellikleri Nelerdir? Selenit Taşının En Bilinen Faydaları...
Selenit Taşı Özellikleri Nelerdir? Selenit Taşının En Bilinen Faydaları... Selenit taşı, alçı taşının şeffaf olan bir çeşidi olarak bilinir. Yumuşak bir yapıda olan selenit taşının içinde su bulunur.
23.01.2024 Yaşam
Uzmanından uyarı: Obezite karaciğer yağlanmasına davetiye çıkarabilir
Uzmanından uyarı: Obezite karaciğer yağlanmasına davetiye çıkarabilir Obezitenin tüm dünyada belirgin şekilde artarak önemli bir sağlık sorunu haline geldiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Gül Bora Makal, "Obez bireylerde sıklıkla karaciğerde yağlanma ve eşlik eden safra kesesi taşları görülür. Bazen bu durum karaciğer fonksiyon testlerinde bozulmaya kadar gidebilir" dedi.
22.01.2024 Sağlık
Avustralya’da polis palyaço maskeli hırsızı arıyor
Avustralya’da polis palyaço maskeli hırsızı arıyor Avustralya polisi, 29 Aralık’ta bir markete palyaço maskesiyle girerek hırsızlık yapan kişinin kamera görüntülerini paylaşarak hala arandığını duyurdu.
18.01.2024 Dünya
Yağ Bezesi Nasıl Geçer? Yağ Bezesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yağ Bezesi Nasıl Geçer? Yağ Bezesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yağ bezesi aynı zamanda lipom olarak da bilinmektedir. Vücutta oluşan yağ dokularından kökenleri oluşan tümörlerin genel adı olarak ifade edilebilir. Genel olarak vücutta yağ bezesi oluşumuna yol açan faktörler tam olarak bilinmemektedir. Vücutta yer alan yağ birikimlerinin deri altına yerleşmesi ve kapsül şeklinde sarılmasıyla yağ bezeleri oluşmaktadır. 
17.01.2024 Sağlık
Topuk Dikeni Nasıl Geçer? Topuk Dikeni Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Topuk Dikeni Nasıl Geçer? Topuk Dikeni Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Topuk dikeni, özellikle gün içinde sürekli ayakta duran kişilerde oluşan ve yanlış ayakkabı tercihi, fazla kilo alıp verme gibi çeşitli nedenlerden ortaya çıkan ortopedik bir sorundur. Topuk dikeni, kişilere ayak üzerine basımda rahatsızlık ve diken batma hissi vermektedir. Oldukça rahatsız edici olan ve günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyen bu sorun için çeşitli tedavi yöntemleri bulunmaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Siyah noktalar bir akne türüdür. En sık yüz bölgesinde görülür. Ancak sırt, boyun, göğüs ve ense gibi alanlarda da görülebilir. Siyah noktalar sıklıkla foliküllerin tıkanması yüzünden oluşur. Siyah noktalar peeling, bakım kremleri, yüz jelleri ve belirli kürler ile kolayca geçebilirler.
17.01.2024 Sağlık
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sırt ağrısı, her insanın hayatının bir döneminde yaşadığı bir ağrıdır. Bu ağrı, bazı durumlarda hafif bir şekilde seyrederken bazı durumlarda da kişinin yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Sırt ağrısının altıda yatan nedenler fiziksel sorunlardan kaynaklanabileceği gibi kimi zaman da önemli bir hastalığın belirtisi olabilirler. 
17.01.2024 Sağlık
Sigara ve alkol kullananlarda zatürre riski artıyor
Sigara ve alkol kullananlarda zatürre riski artıyor Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sibel Günay, sigara ve alkol kullanan bireylerde zatürrenin daha sık görülebileceğine dikkati çekti.
10.01.2024 Yaşam
Kulunç Nasıl Geçer? Kulunç Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulunç Nasıl Geçer? Kulunç Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kulunç, kasların gevşememesi sonucunda, oluşan sert düğümlerdir. Kolda, gövdede, bacakta oluşan kuluncun tam nedeni bilinmemektedir. Kulunç, daha çok sırt ve boyunda oluşmaktadır. 
4.01.2024 Sağlık
Kasık Ağrısı Nasıl Geçer? Kasık Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kasık Ağrısı Nasıl Geçer? Kasık Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kasık ağrısı pelvik bölge adındaki kasık bölgede ağrı meydana gelmesi sonucu oluşur. Kasık ağrısının kadınlarda ve erkeklerde farklı nedenleri olabildiğinden nedene bağlı olarak tedavi uygulanması gerekir.
4.01.2024 Sağlık
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek”
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek” Böbrek taşı oluşumunda cinsiyetin, genetik faktörlerin, yaşam tarzının ve diyetin başlıca etkenler olduğuna dikkat çeken Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Selçuk Şahin, “Taş hastalığı erkeklerde daha sıktır. Ancak son yıllarda beslenme alışkanlığının değişmesi nedeniyle kadınlarda ve çocuklarda da hastalık artmıştır. Sedanter hayat yaşayanlar, yatalak hastalar ve teknoloji bağımlılığı nedeniyle az hareket edenlerde daha sık görülmektedir. Obezite de taş hastalığı riskini artırmaktadır” dedi.
3.01.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sırt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sırt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.