Sınır Dışı Kararı

Sınır Dışı Kararı

Son dakika sınır dışı kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınır dışı kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınır dışı kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınır Dışı Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınır dışı kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 738 sınır dışı kararı haberi bulunmuştur. Tüm sınır dışı kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi KKTC, bir üniversitede patlayan ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ skandalının şokunu yaşarken, bir başka üniversitede de yapay zekâ, yazılım ve bilişim sistemleri olmak üzere mühendislik fakültesinde 3 bölüm başkanlığı yürüten bir profesörün, 13 yıldır Kanada tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
30.03.2024 Dünya
Milyonluk araziyi satmaya çalıştılar! Böylesi ilk kez oluyor!
Milyonluk araziyi satmaya çalıştılar! Böylesi ilk kez oluyor! Beylikdüzü’nde bulunan bir arsayı İzmir’de satmaya çalışan dolandırıcıların yeni yöntemi görenlere pes dedirtti. Gerçek arsa sahibinin kılığına giren dolandırıcılar, “Eşim çok hasta” diyerek 7 milyon liralık arsayı 700 bin TL’ye satmaya çalıştı. Son anda dolandırıldığının farkına varan Ferdi Dağcı ise durumu polis ekiplerine haber vererek şahsı suçüstü yakalatırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.04.2022 Gündem
Rusya'dan 40 Alman diplomat için sınır dışı kararı
Rusya'dan 40 Alman diplomat için sınır dışı kararı Rusya Dışişleri Bakanlığı, mütekabiliyet gereği, 40 Alman diplomatı istenmeyen kişi ilan etti.
25.04.2022 Dünya
Japonya meclisinden Rusya’nın 'ayrıcalıklı ulus' ticareti statüsüne iptal kararı
Japonya meclisinden Rusya’nın 'ayrıcalıklı ulus' ticareti statüsüne iptal kararı   Japonya’da meclis, Ukrayna’ya yönelik saldırıları nedeniyle uygulanan yaptırımlar doğrultusunda Rusya'nın "ayrıcalıklı ulus" ticaret statüsünün iptal edilmesine onay verdi.
20.04.2022 Dünya
Yüz tanıma sisteminden PKK üyesi olduğu belirlendi
Yüz tanıma sisteminden PKK üyesi olduğu belirlendi Afyonkarahisar'da yabancı kişilere yönelik uygulamada kimliğini vermek istemeyen Suriye uyruklu M.Y.'nin, yüz tanıma sistemi ile PKK/PYD üyesi olduğu ortaya çıktı.
21.01.2022 Gündem
Türk aileye insanlık dışı muamele!
Türk aileye insanlık dışı muamele! Almanya'nın Hessen eyaletindeki Sontra kasabasında yaşayan 7 kişilik Akyüz ailesi, gece evlerinin kapısı kırılıp polis tarafından gözaltına alındı. Polisin terör şüphelisi muamelesi yaptığı aile, hiçbir açıklama yapılmadan, özel bir uçakla Türkiye'ye gönderildi. 33 yıldır Almanya'da yaşayan ve 5 çocuğu da Alman vatandaşı olan Mahmut Akyüz, korku dolu geceyi anlattı.
19.12.2020 Gündem
Karadağlı mafya babası İgor İstanbul'a uçtu
Karadağlı mafya babası İgor İstanbul'a uçtu Karadağlı mafya babası İgor K. silahlı saldırıda ağır yaralandı, Almanya’ya götürüldü. Ancak yüksek koruma masrafları nedeniyle sınır dışı edilince cuma günü ambulans uçakla İstanbul’a getirildi.
23.02.2020 Yaşam
Kriz büyüyor! 3 diplomata sınır dışı kararı
Kriz büyüyor! 3 diplomata sınır dışı kararı İspanya hükümeti, Bolivya'nın, İspanyol iki diplomat ve bazı polisleri sınır dışı etme kararına karşılık olarak ülkesindeki Bolivyalı 3 diplomatı sınır dışı etme kararı aldığını açıkladı.
30.12.2019 Dünya
Müstehcen fotoğraflarla şantaj yaptı! 'Aşiretim beni öldürür'
Müstehcen fotoğraflarla şantaj yaptı! 'Aşiretim beni öldürür' Şanlıurfa’da yaşayan evli ve dört çocuk annesi Suriyeli L.M. hakkında, uygunsuz fotoğraflarıyla kendisine şantaj yaptığını ileri sürdüğü emlakçı S.Ç.’nin şikâyeti üzerine sınır dışı kararı alındı. S.Ç.’nin, fotoğrafları Suriye’deki ailesine de gönderdiğini belirten L.M., “Sınır dışı edilirsem aşiretim beni öldürür. Burada ruhen ölmüşüm, Suriye’ye gönderilirsem bedenen de öldürüleceğim” dedi.
28.11.2019 Yaşam
Çete üyesi Türk İngiltere'yi karıştırdı
Çete üyesi Türk İngiltere'yi karıştırdı İngiltere 3 yıldır Tolga Binbuga adlı Türk’ü sınır dışı etmeye çalışıyor. Birçok sabıkası olan Türk 'Çete üyesiyim. İngiltere’ye uyum sağladım' diyerek karşı çıkıyor. Devlete 50 bin sterline mal olan duruşmalarda bir mahkeme 'Kalmalı', diğeri 'Gitmeli' diyor.
10.04.2019 Dünya
Bakan Soylu muhteşem projeyi açıkladı!
Bakan Soylu muhteşem projeyi açıkladı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "SGRS projesiyle sınır güvenlik alt yapımıza denizlerimizi de entegre ediyoruz. Bu da muhteşem bir projedir. Ege, Karadeniz ve Akdeniz. Üçü de artık gözetleme sahamızın içerisinde olacak." dedi.
21.11.2018 Gündem
Annesi öldürülen 6 yaşındaki çocuğa sınır dışı kararı
Annesi öldürülen 6 yaşındaki çocuğa sınır dışı kararı İsveç Göçmenler Ofisi, annesi öldürülen 6 yaşındaki çocuğu kimsesiz kaldığı gerekçesiyle sınır dışı etme kararı alınca, kararın iptali için imza kampanyası başlatıldı.
16.10.2018 Dünya
İsveç'te Afgan göçmenlere destek
İsveç'te Afgan göçmenlere destek İsveç'te sivil toplum örgütleri, Afgan göçmenlere tanınan sığınma hakkının yargı tarafından durdurulmasını protesto etti.
15.08.2018 Dünya
İsrail'den flaş sınır dışı kararı!
İsrail'den flaş sınır dışı kararı! İsrail, Uluslararası İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün (HRW) Filistin ve İsrail ofisi sorumlusuna ülkeyi terk etmesi için 14 gün mühlet verdi.
9.05.2018 Dünya
ABD'li üst düzey yetkiliden bomba iddia! Sınır dışı edilen...
ABD'li üst düzey yetkiliden bomba iddia! Sınır dışı edilen... ABD ve Rusya'nın karşılıklı sınır dışı edilen diplomatlarının yerine yeni diplomatlar gönderebilecekleri belirtildi.
3.04.2018 Dünya
ABD bayrağı indirildi
ABD bayrağı indirildi Rusya'nın kapatma kararının ardından, dün akşam ABD'nin St. Petersburg Başkonsolosluğu'ndaki bayrak indirildi. ABD'nin kapanan St. Petersburg Başkonsolosluğu'nu da en geç bugün boşaltması gerekiyor.
1.04.2018 Dünya
Rusya'dan ABD'ye çok sert misilleme!
Rusya'dan ABD'ye çok sert misilleme! ABD ve Avrupa’da bazı ülkelerin onlarca Rus diplomatı sınır dışı etmesine misilleme olarak, Rusya da 60 Amerikan vatandaşını sınır dışı edeceğini açıkladı.
26.03.2018 Dünya
Rusya'dan Rus diplomatların sınır dışı edilmesine tepki
Rusya'dan Rus diplomatların sınır dışı edilmesine tepki Rusya, ABD ve Avrupa Birliği ülkelerinin Rus diplomatları sınır dışı etme kararını protesto ettiğini açıkladı.
26.03.2018 Dünya
Kriz büyüyor! Rusya'ya her yerden şok!
Kriz büyüyor! Rusya'ya her yerden şok! İngiltere ile Rusya arasında eski Rus casusu Sergei Skripal'in zehirlenmesiyle başlayan krizin ardından, Polonya da ülkedeki Rus diplomatları sınır dışı etme kararı aldı
26.03.2018 Dünya
Rusya'ya şok! 2 ülke daha resti çekti
Rusya'ya şok! 2 ülke daha resti çekti İngiltere ile Rusya arasında yaşanan casus krizinin ardından iki ülke karşılıklı olarak birbirinin diplomatları hakkında sınır dışı kararı vermiş, Avrupa Birliği ise Rusya'daki büyükelçisini geri çekmişti
23.03.2018 Dünya
Rusya, İngiliz diplomatları sınır dışı etti!
Rusya, İngiliz diplomatları sınır dışı etti! Rusya Dışişleri Bakanlığınca, 23 İngiliz diplomatın "istenmeyen adam" ilan edilerek, haklarında sınır dışı kararı alındığı bildirildi.
17.03.2018 Dünya
Fransa'dan flaş karar! Rusya'ya tedbir...
Fransa'dan flaş karar! Rusya'ya tedbir... Çifte ajan olayında Fransa da Rusya'ya tedbire hazırlanıyor. Eski Rus ajanı Skripal'nın zehirlenmesi olayıyla ilgili İngiltere'nin Rusya'yı sorumlu tutması ve 23 Rus diplomatı sınır dışı kararı almasının ardından Fransa da Rusya'ya karşı tedbir alacağını açıkladı.
15.03.2018 Dünya
İsrail'in sınır dışı kararı aldığı Sudanlı intihar etti
İsrail'in sınır dışı kararı aldığı Sudanlı intihar etti İsrail'in hakkında sınır dışı etme kararı aldığı Sudanlı kendini asarak intihar ettiği bildirildi.
17.01.2018 Dünya
ABD'den 200 bin El Salvadorluya 'sınır dışı' kararı
ABD'den 200 bin El Salvadorluya 'sınır dışı' kararı ABD yönetiminin, 2001 yılındaki depremin ardından ABD'ye geçici izinle yerleşen yaklaşık 200 bin El Salvadorlunun ülkelerine geri dönmesi ya da sınır dışı edilmesi için düğmeye bastığı bildirildi.
8.01.2018 Dünya
Son dakika... İsrail polisi iki Türk'ü yeniden gözaltına aldı!
Son dakika... İsrail polisi iki Türk'ü yeniden gözaltına aldı! İsrail polisi, cuma günü gözaltına alınan ve dün serbest bırakılan 2 Türk vatandaşını sınır dışı etmek üzere yeniden gözaltına aldı.
25.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sınır Dışı Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınır dışı kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.