Sinek

Sinek

Son dakika sinek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinek gelişmeleri de dahil olmak üzere 607 sinek haberi bulunmuştur. Tüm sinek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır?
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır? Özellikle görsel açıdan en sevilen ve akvaryumlarda beslenen balıklar içerisinde Beta balığı yer alır. Geniş kuyruğu ve yüzgeç kısımları ve farklı renkleri ile oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkarır. Aynı zamanda kendine özgü özellikleri doğrultusunda farklı bir balık türüdür.
23.01.2024 Eğitim
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Sivrisinek kazaya sebep oldu! Şok eden olay
Sivrisinek kazaya sebep oldu! Şok eden olay Edirne'de otomobilin içine giren sivrisinek, sürücünün dikkatini dağıtarak kazaya neden oldu.
24.10.2023 Yaşam
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları çakıldı! Araba pazarları sinek avlıyor, flaş kampanya
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları çakıldı! Araba pazarları sinek avlıyor, flaş kampanya Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır ve ikinci el araba piyasasında alım satımlar durdu. Yılsonu hedeflerini tutturamayan araba satıcıları peş peşe kampanyalarını duyurmaya başladı. Buna rağmen araba pazarlarında satıcılar sinek avlıyor. Öte yandan araba satıcıları pazardaki son durum hakkında bilgi verdi.
9.10.2023 Ekonomi
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.
2.08.2023 Yaşam
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı!
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı! Titanic gemisinin batığını ziyaret etmek için yola çıkan Titan gemisi 5 kişinin ölümüne neden olmuştu. Bütün dünyada yankı uyandıran olayın ardından OceanGate Explorations'ın kurucu ortağı Guillermo Söhnlein bu kez Venüs'e yolculuk yapmak istediklerini duyurdu.
31.07.2023 Dünya
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö.'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen yaşananları anlatırken saldırıyla ilgili korkunç detaylar da ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
Uzmandan korkutan uyarı: Bu sinek türü birçok hastalığa neden oluyor!
Uzmandan korkutan uyarı: Bu sinek türü birçok hastalığa neden oluyor! Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hakan Kavur, halk arasında 'yakağan' olarak bilinen kum sineklerinin birçok hastalığa sebep olduğunu belirtti. Kavur, ”Yakağanlar ısırdığında iç organlar formu dediğimiz lenf düğümlerindeki damarları tıkayarak şişmelere, dalakta ve karaciğerde büyümeye neden oluyor” dedi.
31.07.2023 Sağlık
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor Türkiye'de ilk olarak Edirne'de tespit edilip daha sonra Türkiye'ye yayılan Asya kaplan sivrisineğine karşı uzmanlardan korkutan uyarı geldi. Zika, sarı humma ile Batı Nil gibi hastalıkları bulaştıran bu sinek özellikle kıyı kesimlerde hızla çoğalmaya başladı.
28.07.2023 Yaşam
Sokağa bırakılan bir kap suda milyonlarca sinek üreyebilir! 10 gün 1 değiştirilmeli
Sokağa bırakılan bir kap suda milyonlarca sinek üreyebilir! 10 gün 1 değiştirilmeli Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Davut Alptekin, sivrisineklerle mücadelede ev ve iş yerlerinin önüne bırakılan su kaplarına dikkati çekip, "Bir sivrisinek, bir kaba 400 yumurta bırakır. Larvaların 50 tanesi erginleşebilir. Sineklerin 25 tanesi dişi olsa, onlar da yumurta bıraksa; ilerleyen dönemlerde bir kap suda milyonlarca sinek üreyebilir" dedi.
28.07.2023 Gündem
Evde bir tane sinek bırakmıyor! Sinek kovmak için en iyi 4 doğal yöntem
Evde bir tane sinek bırakmıyor! Sinek kovmak için en iyi 4 doğal yöntem Kahve yakmak sinek kovar mı? Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte evleri sivrisinekler, kara sinekler ziyarete başladı. Evde sinek kovmak için kimyasal kullanmak yerine doğal yağlarla işi kökünden çözmeniz mümkün. İşte evde bir tane bile sinek bırakmaya en iyi 4 doğal yöntem...
20.07.2023 Sağlık
Artan sivrisinek popülasyonu hastanelere başvuruları artırdı! Kritik uyarı geldi
Artan sivrisinek popülasyonu hastanelere başvuruları artırdı! Kritik uyarı geldi Sivrisinekler vatandaşları hastanelik etti. Manisa’da da görülmeye başlanan Asya kaplan sivrisineği ısırması sonucu acil servislere yapılan başvurularda artış yaşanması dikkat çekti. Yeni bir tür olması nedeniyle vücudun diğer sivrisineklere göre anormal bir tepki verdiği söyleyen Manisa Şehir Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Mert Deringöz, panik yapılacak bir durum olmadığını belirtirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce üreme alanlarının yüzde 82’sinin insan kaynaklı olduğunu ve vatandaşların lastikler, bidonlar, kovalar ve saksı altları gibi durgun su alanlarına dikkat etmesi konusunda uyarılarda bulundu.
17.07.2023 Yaşam
Asya kaplanı sineği kabusu! Tam bir enfeksiyon taşıyıcı: Kanama, şok ve ölüm
Asya kaplanı sineği kabusu! Tam bir enfeksiyon taşıyıcı: Kanama, şok ve ölüm Artan sıcaklarla birlikte sivrisinek artışı paniğe neden oldu. Asya kaplanı sineği ısırıklarından şikâyet edenler ise kızarıklık, kaşıntı, şişlik, ağrı, yanma gibi belirtiler nedeniyle hastanelere koşuyor. Prof. Dr. Fatma Nurhayat Saydam, bu tür ile diğer sinekler arasındaki farkları anlatarak, neden olduğu hastalıkları bir bir sıraladı.
17.07.2023 Sağlık
BİM 12-14 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM termos fiyatı inanılmaz! Sürpriz sinek kovucu fırsatı var!
BİM 12-14 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM termos fiyatı inanılmaz! Sürpriz sinek kovucu fırsatı var! BİM 12-14 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM termos Temmuz ayı fırsatıyla raflardaki yerini aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği BİM bu hafta katalogda airfryer, saklama kabı, süt ürünlerinde fiyatlar dibi gördü. Sürpriz Temmuz fırsatının yer aldığı indirimli ürünler listesinde saç sakal düzeltme makinesinin yanısıra katlanır bisiklette var. İşte BİM aktüel 12-14 Temmuz aktüel katalog ve kampanyalı fiyatlar...
11.07.2023 Ekonomi
Sivrisinekleri uzak tutan formül! İşte sinekleri yanınıza bile yaklaştırmayacak yöntem
Sivrisinekleri uzak tutan formül! İşte sinekleri yanınıza bile yaklaştırmayacak yöntem Sivrisinekler yanınıza bile yaklaşmayacak! Bu yağı suyla karıştırın ve sıkın... Sinek ısırıkları tarih oluyor... Yaz nedeniyle artan sıcaklarla birlikte sivrisinek artışı paniğe neden olurken, Asya kaplanı sineği ısırıklarından şikâyet edenler kızarıklık, kaşıntı, şişlik, ağrı, yanma belirtileriyle hastanelere başvuruyor. Yaşam kalitesini düşürüp, yoğun kaşıntı nedeniyle zor anlar geçirmeye sebep olan sivrisinekler, korunma yöntemleri araştırılıyor. Uzman isim sivrisinek ısırıklarına karşı neler yapılması gerektiği, sivrisineklerden korunmanın doğal yolları hakkında bilgi verdi. İşte sivrisinekten koruyan yağ ve doğal yöntemler...
11.07.2023 Sağlık
Haşere yuvasına dönen dere mahalleliyi isyan ettirdi
Haşere yuvasına dönen dere mahalleliyi isyan ettirdi İBB tarafından çevre düzenlemesi yarım bırakılan dere mahalleyi isyan ettirdi. Binaların arasından akan dere atık sularında birleşmesiyle birlikte kötü kokuya neden oluyor. Çevresinde oluşan yabani otlar ve dere içerisine atılan çöpler nedeniyle haşere yuvasına dönen dere mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Mahalle sakinleri yetkililerden yardım istedi.
10.07.2023 Gündem
Kızarıklık şikayetiyle hastaneye gitti! Gözünden sinek larvaları çıktı
Kızarıklık şikayetiyle hastaneye gitti! Gözünden sinek larvaları çıktı Bitlis’in Tatvan ilçesinde gözde kızarıklık, yanma ve batma şikayetiyle hastaneye başvuran erkek hastanın gözünden sinek larvaları çıktı.
6.07.2023 Yaşam
Sivrisinekler sizi lezzetli bulabilir! Sivrisineklerin en sevdiği kan grubunu bilim adamları açıkladı!
Sivrisinekler sizi lezzetli bulabilir! Sivrisineklerin en sevdiği kan grubunu bilim adamları açıkladı! Yaz geldi sivrisineklerin iktidarı başladı. İstisnasız herkesin bir kere maruz kaldığı sivrisinek ısırığı mevsimin en çok dert yanılan kısmı. Bazılarımızı daha lezzetli bulan bu bu sinek türü dünya genelindeki insanların yüzde 25'ini daha çekici buluyor. Peki sivrisinekler hangi kan grubunu sever?
2.07.2023 Sağlık
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor Kocaeli'de özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan milyonlarca sivrisineğin görüntüsü, görenleri hayrete düşürüyor. Bir AVM'nin de içini adeta istila eden sinekler için vatandaşlar ve iş yeri yetkilileri yardım bekliyor.
29.06.2023 Yaşam
Isıran sineklerin mavi rengi sevdiği ortaya çıktı! İşte sebebi
Isıran sineklerin mavi rengi sevdiği ortaya çıktı! İşte sebebi Galler’de bulunan Aberystwyth Üniversitesi’nden akademisyenler tarafından yürütülen araştırmada, ısıran sineklerin neden mavi rengi sevdikleri ortaya koyuldu. Araştırma makalesinde, sineklerin mavi rengi ‘yiyecek ve ısırılacak hayvan’ olarak algıladıkları ifade edildi.
28.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Adana’da sinekler çoğalınca cibinliğe talep arttı
Adana’da sinekler çoğalınca cibinliğe talep arttı Adana’da son dönemlerde sineklerin çoğalması nedeniyle cibinlik fiyatları ve satışları arttı.
26.06.2023 Gündem
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme Filistin kökenli iş insanı Mohamed Hadid'in Hollandalı model Yolanda Hadid ile evliliğinden dünyaya gelen Bella Hadid, hastalığıyla ilgili bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Kusursuz bir hayat yaşıyor gibi görünen ünlü modelin sağlık sorunları hayatını kararttı. Peki Bella Hadid'in hastalığı olan Lyme hastalığı nedir? Belirtileri neler? İşte yanıtları...
13.05.2023 Magazin
İçişleri Bakanı Soylu'dan çelik yelek açıklaması!
İçişleri Bakanı Soylu'dan çelik yelek açıklaması! İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Dün Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, görünmesini sağlayarak çelik yelek giymiş. 11 yıldır bu ülkede seçim yapıyorsun, kılına zarar geldi mi? Burnuna sinek kondu mu" dedi.
13.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sinek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.