Silah Deposu

Silah Deposu

Son dakika silah deposu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silah deposu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silah deposu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silah Deposu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silah deposu gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 silah deposu haberi bulunmuştur. Tüm silah deposu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde bir MİG-29 savaş uçağının düşürüldüğü duyuruldu.
19.04.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: “Gece boyunca, yüksek hassasiyetli füzelerle 16 düşman hedefi vuruldu”
Rusya Savunma Bakanlığı: “Gece boyunca, yüksek hassasiyetli füzelerle 16 düşman hedefi vuruldu” Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gece boyunca, yüksek hassasiyetli füzelerle 16 düşman hedefi vuruldu” ifadeleri kullanıldı.
16.04.2022 Dünya
Rusya'dan bomba iddia: Kiev ABD tesislerine saldırı planlıyor
Rusya'dan bomba iddia: Kiev ABD tesislerine saldırı planlıyor Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırı devam ederken, Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov önemli açıklamalarda bulundu. Konaşenkov, “Kiev milliyetçi rejimi, ABD ve Batı'nın diplomatik tesislerine yönelik saldırıları ‘Rus silahlı kuvvetlerinin hedefli saldırısı’ olarak sunmayı planlıyor” dedi.
19.03.2022 Dünya
Avaşin'de sıcak temas! TSK’dan nokta operasyon, hepsi teslim oldu
Avaşin'de sıcak temas! TSK’dan nokta operasyon, hepsi teslim oldu Son dakika haberi... Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyindeki Avaşin'de, 1917 rakımlı tepeye düzenlediği nokta operasyonda mağarada saklanan 4 PKK'lının silahlarını bırakarak teslim olduğu anlar görüntülendi.
30.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim ile ilgili sözlerini sert bir dille eleştirdi. Erdoğan, "Bay Kemal 6 ay sonra seçim var diyor. Duydunuz mu? Yeni mi duydunuz? Bay Kemal diyorsa doğrudur. Türkiye'nin gündeminde seçim yoktur. Seçim Haziran 2023'tedir." diye konuştu. 'Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi' iddiaları ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Karşımızda Katarlı öğrencilerin ülkemizde sınavsız tıp fakültesine gireceği yalanını utanmadan, sıkılmadan 2 milyon 600 bin öğrenci ve ailelerine sallayabilecek kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor. Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir." dedi.
30.06.2021 Siyaset
Rasulayn'da cephanelik ele geçirildi!
Rasulayn'da cephanelik ele geçirildi! Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başlattığı Barış Pınarı Harekatı kapsamında YPG/PKK'dan kurtarılan Rasulayn'da yapılan aramalarda, ABD'nin verdiği askeri mühimmatlar ele geçirildi.
19.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'nda son durum... Rasulayn'da MOBESE merkezi basıldı
Barış Pınarı Harekatı'nda son durum... Rasulayn'da MOBESE merkezi basıldı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de, Fırat’ın doğusundaki terör örgütlerine yönelik yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’na, ABD ile varılan uzlaşma çerçevesinde 5 gün ara vermesiyle birlikte, bölgede sessizlik hakim oldu. Çatışmaların yoğun olarak yaşandığı Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısındaki Tel Abyad ile Ceylanpınar’ın karşısındaki Rasulayn ilçelerinde silah sesleri susarken, sınır hattında güvenlik güçlerinin teyakkuz hali ise sürüyor. Terör örgütü YPG/PKK'nın Rasulayn'da bulunan MOBESE merkezi, Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri tarafından basıldı. Görüntülerde, YPG'lilerin, merkezde bulunan ekipmanları da alarak kaçtıkları görüldü.
18.10.2019 Gündem
Teröristlerin cephaneliği ele geçirildi!
Teröristlerin cephaneliği ele geçirildi! Suriye-Türkiye sınırındaki Resulayn'da teröristlere ait en büyük silah deposu bulundu, arama tarama çalışmalarında çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
17.10.2019 Gündem
Resulayn'da teröristlere ait çok sayıda mühimmat bulundu
Resulayn'da teröristlere ait çok sayıda mühimmat bulundu Barış Pınarı Harekatı kapsamında Suriye-Türkiye sınırındaki Resulayn'da teröristlere yönelik devam eden operasyonlarda ilçedeki en büyük silah deposu bulunarak, arama tarama çalışmaları sırasında çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
17.10.2019 Dünya
PKK'nın Karadeniz'deki  sözde ana karargahı bulundu!
PKK'nın Karadeniz'deki sözde ana karargahı bulundu! Karadeniz kırsalında terör örgütü PKK'nın sözde bölge ana karargahı imha edildi. Örgüt üyelerinin telsiz olmadan farklı yöntemlerle haberleşme sağlayıp bu karargâhta toplandığı ve eylem kararlarını da burada aldıkları belirlendi. PKK'nın Karadeniz'deki en büyük silah deposunun da Gümüşhane kırsalında olduğu belirlenirken, lojistik olarak ise Trabzon kırsalını kullandıkları ortaya çıktı.
25.05.2019 Gündem
Tek tek gösterdi! Sayı 20’ye ulaştı…
Tek tek gösterdi! Sayı 20’ye ulaştı… Giresun kırsalında 17 Mayıs'ta sağ olarak yakalanan İranlı ‘Kawa’ kod adlı Behrüz Dudkanlu'nun sorgusu sürüyor. İfadesinde PKK’nın sözde Karadeniz açılım grubuna yönelik önemli bilgiler veren terörist, bölgenin dağlık ve sarp arazi yapısı nedeniyle Gümüşhane üzerinden Giresun-Trabzon ve Tunceli’ye de geçiş yapabildikleri belirtildi.
24.05.2019 Gündem
Son dakika iddiası: "Necran'da Patriot vuruldu!"
Son dakika iddiası: "Necran'da Patriot vuruldu!" Yemen'deki Husiler yaptığı açıklamada, "Suudi Arabistan'ın Necran Havalimanı'ndaki Patriot hava savunma sistemini vurduk." dedi
23.05.2019 Dünya
Terör örgütüne bir darbe daha! İmha edildi
Terör örgütüne bir darbe daha! İmha edildi Tunceli'de güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, teröristlere ait mağara ve silah deposu bulunarak, imha edildi.
7.04.2019 Gündem
Suudi Arabistan İsrail'e toprak verdi
Suudi Arabistan İsrail'e toprak verdi Riyad yönetimi, yakında kurulacağı ilan edilen ‘Neom’ kentinin içinde bulunduğu Tebük’te 16 bin kilometrekare büyüklüğünde araziyi İsrail için ayırdı. Veliaht Prens Muhammed’in ‘özel mülkiyeti’ yapılan alandaki yerleşim birimleri boşaltılıyor. Bölgedeki derin vadilerin ‘kimyasal silah deposu’ olarak kullanılacağı iddia ediliyor.
27.07.2018 Dünya
Suudi Arabistan: Suriye rejimi ders alacak mı almayacak mı göreceğiz
Suudi Arabistan: Suriye rejimi ders alacak mı almayacak mı göreceğiz Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, ABD, İngiltere ve Fransa’nın Esad rejimine karşı operasyonuyla ilgili 'Suriye rejimi ders alacak mı almayacak mı göreceğiz.' dedi.
15.04.2018 Dünya
Son dakika! ABD Savunma Bakanı Mattis ve Pentagon'dan açıklama
Son dakika! ABD Savunma Bakanı Mattis ve Pentagon'dan açıklama Son dakika haberi... ABD Başkanı Trump'ın Suriye'yi 'vur emri' vermesinin ardından ABD Savunma Bakanı ve Pentagon'dan açıklama geldi. ABD Savunma Bakanı, 'kimyasal silah üslerini' hedef aldık dedi.
14.04.2018 Dünya
ABD, İngiltere ve Fransa, Suriye'yi bombaladı
ABD, İngiltere ve Fransa, Suriye'yi bombaladı ABD sabaha karşı İngiltere ve Fransa ile birlikte Suriye’yi vurdu. 105 füze ile Suriye’nin kimyasal tesisleri, laboratuvarları ve askeri depoları hedef alındı. Trump, ‘Barbarlığa karşı güçlerimizi birleştirdik’ dedi
14.04.2018 Dünya
İncirlik Hava Üssü'ndeki silah deposu taşındı
İncirlik Hava Üssü'ndeki silah deposu taşındı İncirlik Hava Üssü'ndeki mobil silah deposu artık ihtiyaç duyulmadığı için muharebe operasyonlarının yürütüldüğü başka bir tesise taşındı
3.04.2018 Gündem
Korkunç liste! Afrin'de ele geçirildi...
Korkunç liste! Afrin'de ele geçirildi... Zeytin Dalı Harekatı kapsamında imha edilen terör örgütü PKK/PYD'nin silah deposu ve eğitim kampı olarak kullandığı binanın enkazından burada eğitim gören teröristlerin listesi çıktı.
15.03.2018 Gündem
PKK’nın silah deposu Çekya
PKK’nın silah deposu Çekya Suriye PKK'sının eski elebaşı Salih Müslim'i korumaya alan Çekya, Türkiye'yi hedef alan silahların da kaynağı. ABD, PKK/PYD'ye verdiği silahların önemli kısmını Çekya'dan temin ediyor. Pentagon teröristler için topladığı silahların parasını da BAE'ye ödetiyor.
1.03.2018 Gündem
O füzenin ciddi sonuçları olacak
O füzenin ciddi sonuçları olacak Afrin’de 5 askerin şehit olduğu tanksavar saldırısına ilişkin incelemeler sürerken Türkiye, silahın menşei ve PKK/PYD’ye hangi ülke tarafından verildiğini tespit edecek. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, kullanılan silahın NATO menşeli çıkması durumunda Türkiye’nin atacağı adımlara ilişkin “Çok ciddi bir şekilde sonuçları olacaktır” dedi.
8.02.2018 Gündem
Son dakika haber... O silahları bakın kim göndermiş!
Son dakika haber... O silahları bakın kim göndermiş! PKK’ya verdiği TOW füzeleriyle Cumartesi günü 5 askerimizin şehit edilmesine neden olan ABD’nin dün İdlib’den Afrin’e TIR’larla gönderdiği yeni silahlar ele geçirildi. Muhaliflerin sınırda durdurduğu kamyon ve TIR’dan Konkurs-Fagot tipi antitank füzeleri çıktı. İdlib'in kuzeyindeki Salva ile Şeyh Akil bölgeleri arasında ÖSO gruplarından Nureddin Zengi’ye bağlı askerler, şüphelendikleri kamyonu durdurup aradı. Yakıt tankeri süsü verilmiş kamyonun silah taşıdığı anlaşıldı. Muhalifler bunun üzerine başka bir TIR’ın dorsesini de aramaya karar verdi. Açılan konteynerin ağzına kadar silah yüklü olduğu görüldü. Araçları Afrin’e sevk edenler İdlib’deki ABD bağlantılı gruplar. Pentagon/CIA’nın doğrudan yönettiği bu gruplara verilen silahlar İdlib’de farklı bölgelerde depolanıyordu. Terör örgütü PKK’nın ihtiyacı doğrultusunda Afrin’e gönderiliyor.
5.02.2018 Gündem
ABD'nin PKK'ya gönderdiği yeni silahlar ele geçirildi
ABD'nin PKK'ya gönderdiği yeni silahlar ele geçirildi PKK’ya verdiği TOW füzeleriyle Cumartesi günü 5 askerimizin şehit edilmesine neden olan ABD’nin dün İdlib’den Afrin’e TIR’larla gönderdiği yeni silahlar ele geçirildi. Muhaliflerin sınırda durdurduğu kamyon ve TIR’dan Konkurs-Fagot tipi antitank füzeleri çıktı.
5.02.2018 Dünya
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı!
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı! Afrin'de, bir tüneldeki PYD hedefini vurmak isteyen Türk pilot, hedefi yukarıdan bomba bırakarak vuramayacağı için, yere 20 metre kadar yaklaşarak hedefi imha etti.
23.01.2018 Gündem
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı!
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı! Afrin'de, bir tüneldeki PYD hedefini vurmak isteyen Türk pilot, hedefi yukarıdan bomba bırakarak vuramayacağı için, yere 20 metre kadar yaklaşarak hedefi imha etti.
22.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Silah Deposu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silah deposu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.