Sıla Konser

Sıla Konser

Son dakika sıla konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıla konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıla konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 sıla konser haberi bulunmuştur. Tüm sıla konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023!
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşinin 104’Üncü yıl dönümü dolayısıyla ücretsiz Sıla konser düzenliyor. Peki, Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023!
19.05.2023 Kültür Sanat
Sıla kadın şarkıcılar arasında en çok kazanan isim!
Sıla kadın şarkıcılar arasında en çok kazanan isim! Sahnelere yeniden adım atacak olan Sıla, konser kaşesini 200 bin TL'ye yükseltti.
3.10.2021 Magazin
Sıla kampta
Sıla kampta Sıla konser yorgunluğunu atmak için girdiği detoks merkezinde görüntülendi.
3.09.2018 Magazin
Sıla'dan bomba sözler: Sevişmek istiyor...
Sıla'dan bomba sözler: Sevişmek istiyor... Şarkı aralarında seyircilerle esprili diyaloglarda kuran Sıla, altı farklı konseptte gerçekleştirilen konserin 'Kavuştular' bölümünde herkesi gülmekten kırdı geçirdi.
9.11.2017 Magazin
Kuliste aileye karıştı
Kuliste aileye karıştı Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği sonbahar konserleri kapsamında önceki akşam TİM Maslak Show Center’da sahneye çıktı.
31.10.2017 Magazin
Sıla yeni imajıyla Bodrum'da!
Sıla yeni imajıyla Bodrum'da! Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sıla, Muğla'nın Bodrum ilçesinde ikinci kez konser verdi. Saçlarını kestiren ve yeni imajıyla sahneye çıkan Sıla'nın konsere gelen sevgilisi Ahmet Kural'ı da imajını değiştirmiş olması dikkat çekti.
2.09.2017 Kültür Sanat
Çorlu Festivali'nde Sıla rüzgarı!
Çorlu Festivali'nde Sıla rüzgarı! Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde bu yıl 8'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan Sıla, söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
27.08.2017 Kültür Sanat
Sıla, Bodrum konserinde zor anlar yaşadı
Sıla, Bodrum konserinde zor anlar yaşadı Sıla, Heybeden Şarkılar adlı turnesi kapsamında önceki akşam Bodrum'da konser verdi. Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konser büyük ilgi gören şarkıcı, yaklaşık 3 bin kişiye şarkılarını söyledi. Sıla, konser sırasında sinekler yüzünden zor anlar da yaşadı.
7.08.2017 Magazin
Her güne farklı Sıla
Her güne farklı Sıla EMRAH AKÇAAY / VATAN MAKARON
24.07.2017 Magazin
Sıla, 5 bin kişilik konsere 5 bin TL'lik elbise ile çıktı
Sıla, 5 bin kişilik konsere 5 bin TL'lik elbise ile çıktı Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’daki 5 günlük konser serisinin ilkini önceki akşam verdi.
24.07.2017 Magazin
Sıla'nın konser maratonu başlıyor
Sıla'nın konser maratonu başlıyor Türk pop müziğinin şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, bu yaz gerçekleştireceği konserlerde şarkılarını onbinlerce müzikseverle birlikte seslendirecek.
9.07.2017 Kültür Sanat
Sıla kazaya rağmen konserini iptal etmedi!
Sıla kazaya rağmen konserini iptal etmedi! Sıla dün Düzce'de geçirdiği kazaya rağmen konserini iptal etmedi. Gündüz kaza geçiren Sıla Gençoğlu, akşam konsere çıktı.
15.02.2017 Magazin
Manavgat’ı coşturdu !
Manavgat’ı coşturdu ! SERTAB Erener Manavgat Barış Suyu Kültür Turizm Sanat ve Gençlik Festivali’inde Gökhan Tepe ile sahne aldı...
30.08.2014 Magazin
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Sıla ve İlker Kaleli sahnede aşka geldi! Bir anda öptü
Sıla ve İlker Kaleli sahnede aşka geldi! Bir anda öptü Konser maratonuna devam eden ve dün akşam İstanbul'da sahneye çıkan Sıla, sevgilisi İlker Kaleli'nin bestelediği "Metelik" şarkısını söyledi. Sıla, şarkı bitiminde seyircinin isteği üzerine sahneye çıkan sevgilisini dudağından öperek mutluluğunu dile getirdi.
12.07.2023 Magazin
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde rol alan Sıla Türkoğlu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda depremzede kız çocuklarının eğitimi için müzikseverlerle buluşan Yalın'ın konserine destek oldu.
10.04.2023 Televizyon
Sıla'dan duygulandıran konser!
Sıla'dan duygulandıran konser! Sıla, deprem bölgesine yardım sağlayan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında önceki akşam Ankara’da sahne aldı. Sanatçının konserin başında yaptığı duygulu konuşma izleyicilerin gözyaşlarını tutamamasına neden oldu.
20.03.2023 Magazin
Sıla baba acısını sahnede paylaştı!
Sıla baba acısını sahnede paylaştı! Şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu geçirdiği beyin kanamasının ardından İzmir'de tedavi gördüğü özel hastanede geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti. Önceden planlanan konserinde Zorlu PSM sahnesine çıkan Sıla Gençoğlu, seyircisiyle dertleşti.
13.12.2022 Magazin
Sıla Gençoğlu'nun acı günü!
Sıla Gençoğlu'nun acı günü! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçiren 73 yaşındaki babası Şükrü Gençoğlu, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
28.11.2022 Magazin
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi!
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi! 'Poyraz Karayel' ve 'Öğretmen' gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanyol bir dizinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti. ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin yapımcısını ve başrolü paylaşacağı rol arkadaşı Maggie Civantos'u da konsere getiren ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni projesi ve Türkiye'deki dizi sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2022 Magazin
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı İlker Kaleli ile mutlu bir birlikteliği olan şarkıcı Sıla Gençoğlu, Covid-19 nedeniyle mola verdiği konserlerine devam ediyor. Sıla geçtiğimiz günlerde Ege turuna Didim konseriyle devam etti.
25.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.