Gazete Vatan Logo
Magazin Sıla baba acısını sahnede paylaştı!

Sıla baba acısını sahnede paylaştı!

Şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu geçirdiği beyin kanamasının ardından İzmir'de tedavi gördüğü özel hastanede geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti. Önceden planlanan konserinde Zorlu PSM sahnesine çıkan Sıla Gençoğlu, seyircisiyle dertleşti.

Sıla baba acısını sahnede paylaştı!

Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu, iki hafta önce İzmir'de tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Şükrü Gençoğlu için Alsancak Hocazade Camii'nde cenaze töreni düzenlenmişti. Törende oyuncu İlker Kaleli de sevgilisi Sıla'yı yalnız bırakmamıştı. Gençoğlu'nun cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Urla İskele Mezarlığı Aile Kabristanı'nda toprağa verilmişti.

"YİNE BÖYLE OLACAĞINA İNANIYORUM"

Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi, önceki akşam Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde müzikseverlerle buluştu. Babasında gelen acı haberle sarsılan sanatçı, önceden planlanan konserinde sevenleriyle hem hasret giderdi hem üzüntüsünü paylaştı.

Siyah bir kıyafetle sahneye çıkan Sıla, şarkı arasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Sizlerle birlikte olduğum için çok memnunum. Hayatın akışında biliyorsunuz dünyaca şey yaşıyoruz. Türlü duygular, türlü başımıza gelenler. Sahnede sizinle aramızda kurduğumuz bağ tamamen sizinle bu duyguları paylaşmak bölüşmek üstüne. Biraz birbirimizden yük almak üstüne. Yine böyle olacağına gönülden inanıyorum. Dertleşeceğimiz, güleceğimiz şahane bir akşam olmasını diliyorum.  

"BABAMA YAZDIM ONU"

Sıla, geçtiğimiz yıllarda babasının doğum gününü kutlamasıyla sosyal medyada gündem olmuştu. 'Yeter' adlı şarkısını babası için yazdığını belirten Gençoğlu, mutlu aile pozunu yayınlamıştı. Şarkıcı, söz konusu paylaşımına, "Başımı omzuna yasladım, kötü günler geçti diye başlar; Yeter. Hah işte, babama yazdım onu. Doğum günün kutlu olsun canım babam. Seni çok seviyorum. Parti başlasın" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

"CANIM BABAM VE BEN"

Ünlü şarkıcı, çocukluk yıllarında çekilen bu fotoğrafa ise "Canım babam ve ben. Tüm babalara, baba adaylarına, heveslilere, babacanlara. Bir de özlemini çektiklerimize. Her güne, hayata bir baş selamı, iyi pazarlar" mesajını yazmıştı.

SILA'YA SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Geçtiğimiz ağustos ayında Didim’de konser hazırlığında olan Sıla'ya babası Şükrü Gençoğlu sürpriz yapmıştı. Sıla, "Babam da sürpriz yapıp, soundcheck’i bastığına göre bu akşam fırtına gibi geçecek" demişti.