Sıla Gençoğlu

Sıla Gençoğlu

Son dakika sıla gençoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıla gençoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıla gençoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla Gençoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla gençoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 sıla gençoğlu haberi bulunmuştur. Tüm sıla gençoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıla, şarkısını söyleyen Ceyda Düvenci'nin kızına kayıtsız kalmadı
Sıla, şarkısını söyleyen Ceyda Düvenci'nin kızına kayıtsız kalmadı Şarkıcı Sıla Gençoğlu, 'Zahmet Olmazsa' adlı şarkısını seslendiren oyuncu Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa'nın performansına kayıtsız kalmadı.
11.04.2024 Magazin
Sıla'nın annesi yoğun bakıma kaldırıldı!
Sıla'nın annesi yoğun bakıma kaldırıldı! Geçtiğimiz sene babası Şükrü Gençoğlu'nu kaybeden şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun annesi Ömür Gençoğlu, yoğun bakıma alındı.
16.08.2023 Magazin
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye Oyuncu İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla Gençoğlu, 39 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü, "Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim. Her yeni günün, gecen coşkuyla, bollukla, bereketle, sağlıkla kutlu olsun" sözleriyle kutladı. Ünlü şarkıcının paylaşımına beğeni yağdı.
11.05.2023 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli çiftinden örnek davranış!  ‘Bir Elimden Sen Tut’
Sıla ve İlker Kaleli çiftinden örnek davranış! ‘Bir Elimden Sen Tut’ Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli’nin başlattığı ‘Bir Elimden Sen Tut’ kampanyası hayata geçti
26.04.2023 Magazin
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
Sıla'dan duygulandıran paylaşım: Bize bir oda tuttum!
Sıla'dan duygulandıran paylaşım: Bize bir oda tuttum! Sıla Gençoğlu'nun kimya mühendisi babası Şükrü Gençoğlu (73), Kasım 2022'de yaşamını yitirmişti. Ölüm haberiyle yıkılan Sıla, sosyal medyada duygulandıran bir paylaşım yaptı. Şarkıcı, "Duvarlar yıkıldı, zaman kalktı aramızdan. Yaşar sevdiklerin, hiçbir yere gitmez" ifadelerini kullandı.
7.01.2023 Magazin
Sıla baba acısını sahnede paylaştı!
Sıla baba acısını sahnede paylaştı! Şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu geçirdiği beyin kanamasının ardından İzmir'de tedavi gördüğü özel hastanede geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti. Önceden planlanan konserinde Zorlu PSM sahnesine çıkan Sıla Gençoğlu, seyircisiyle dertleşti.
13.12.2022 Magazin
Sıla, babasını son yolculuğuna uğurladı!
Sıla, babasını son yolculuğuna uğurladı! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden babası Şükrü Gençoğlu'nu İzmir'de kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurladı.
29.11.2022 Magazin
Sıla Gençoğlu'nun acı günü!
Sıla Gençoğlu'nun acı günü! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçiren 73 yaşındaki babası Şükrü Gençoğlu, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
28.11.2022 Magazin
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi!
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi! 'Poyraz Karayel' ve 'Öğretmen' gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanyol bir dizinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti. ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin yapımcısını ve başrolü paylaşacağı rol arkadaşı Maggie Civantos'u da konsere getiren ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni projesi ve Türkiye'deki dizi sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2022 Magazin
'İlişkimiz yeni başladı' diyerek ilan ettiler! Sürpriz aşk
'İlişkimiz yeni başladı' diyerek ilan ettiler! Sürpriz aşk Oyuncu Ekin Türkmen'in, iki yıllık birlikteliğin ardından 2017'de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan, 2018'de şarkıcı Sıla Gençoğlu ile adı sıkça anılan iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Emirgan'da objektiflere yansıyan ikiliden Ekin Türkmen, sürpriz ilişkiyi ilan etti.
10.09.2022 Magazin
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı İlker Kaleli ile mutlu bir birlikteliği olan şarkıcı Sıla Gençoğlu, Covid-19 nedeniyle mola verdiği konserlerine devam ediyor. Sıla geçtiğimiz günlerde Ege turuna Didim konseriyle devam etti.
25.08.2022 Magazin
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı 'The Voice of Germany' (O Ses Almanya) yarışmasına Tan Taşçı’nın 'Yalan' şarkısıyla damga vuran Zeynep Avcı, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde müzikseverlerle buluştu. Konserler için her hafta Türkiye'ye geldiğini belirten şarkıcı, aylardır gündemden düşmeyen 'iddialı sahne kostümü' polemiği hakkında yöneltilen soru üzerine, "Benim örnek aldığım isimler farklı" dedi.
5.06.2022 Magazin
Sıla ‘askıyla yaşıyorum’ deyip korkutan haberi verdi! Tüm konserleri iptal edildi
Sıla ‘askıyla yaşıyorum’ deyip korkutan haberi verdi! Tüm konserleri iptal edildi 'Şarkıcı' adlı albümüyle sahnelere dönen Sıla'dan üzücü bir haber geldi. Sosyal medyadan hayranlarını endişelendiren bir video paylaştı. "İyileşme ümidiyle birazcık dişimi sıktım" diyen Sıla, konserini iptal etti. Sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
3.06.2022 Magazin
Sıla'yı darbeden Ahmet Kural'ın hapis cezası kesinleşti!
Sıla'yı darbeden Ahmet Kural'ın hapis cezası kesinleşti! Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle üç ayrı suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural hakkında istinaf mahkemesine yapılan başvuru reddedildi. Böylece Kural'ın cezası kesinleşmiş oldu.
11.01.2022 Magazin
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle!
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle! Sanatçı Sıla Gençoğlu'nun yeni şarkısının düzenlemesini sevgilisi İlker Kaleli yaptı. Kaleli, şarkının akustik ve elektro gitarlarını da çaldı. Sıla ve İlker Kaleli’nin sürpriz işbirliği, müzisyen Umut Yaşar Sarıkaya'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı.
27.11.2021 Magazin
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt!
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt! Kendisinden dört yaş büyük şarkıcı Sıla Gençoğlu ile aşk yaşayan oyuncu İlker Kaleli'nin sosyal medya hamlesine, eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'ndan yanıt gecikmedi.
18.07.2021 Magazin
Tanıktan şok ifadeler: 'Seni öldürürüm, dayak istiyorsun' diyordu
Tanıktan şok ifadeler: 'Seni öldürürüm, dayak istiyorsun' diyordu Ahmet Kural'ın avukatlarının olay yerinde keşif yapılması talebi reddedildi.
2.07.2021 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli'den aşk dolu kareler!
Sıla ve İlker Kaleli'den aşk dolu kareler! Uzun süredir aşk yaşadığı konuşulan İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu çifti sosyal medyadan aşk pozlarını yayınladılar. İkili, paylaşımlarına yazdığı romantik notlarla da dikkat çekti.
25.05.2021 Magazin
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor...
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor... Geçtiğimiz ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile tek celsede boşanan şarkıcı Sıla'nın kalbini İlker Kaleli'ye kaptırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 1 aydır birlikte oldukları konuşulan çiftten konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.
7.04.2021 Magazin
Davut Güloğlu için mahkemeden flaş karar!
Davut Güloğlu için mahkemeden flaş karar! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu hakkında yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu'nun yargılamanın yenilenmesi talebiyle yaptığı başvuru mahkemece reddedildi.
5.03.2021 Yaşam
Davut Güloğlu'ndan flaş talep! Sıla Gençoğlu...
Davut Güloğlu'ndan flaş talep! Sıla Gençoğlu... Şarkıcı Sıla Gençoğlu hakkında yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu yargılamanın yenilenmesi talebiyle mahkemeye başvurdu.
4.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Gençoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla gençoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.