Gazete Vatan Logo
Magazin İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi!

İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi!

'Poyraz Karayel' ve 'Öğretmen' gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanyol bir dizinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti. ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin yapımcısını ve başrolü paylaşacağı rol arkadaşı Maggie Civantos'u da konsere getiren ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni projesi ve Türkiye'deki dizi sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi!

Son dönemde ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren başarılı oyuncu İlker Kaleli, geçtiğimiz aylarda sevgilisi ile birinci yıllarını kutlamıştı. Kaleli'nin, "Sen bana bu hayatın armağanısın, 40 sene bekledim" dizeleriyle aşkını dile getirdiği Sıla’ya yıl dönümleri için özel bir hediye aldığı iddia edilmişti.

Cihangir’deki bir dükkanda bulduğu kapaklı vintage kolyeye 6 bin lira ödediği konuşulan oyuncunun, bu hediyeyle Sıla'yı mest ettiği söylenmişti.

"İLK ÇEKİMLER BURADA OLACAK"

Şimdilerde yeni dizisi için çalışmalara başlayan İlker Kaleli, önceki günlerde ise Etiler'de objektiflere takılmıştı. İspanyol Antenna 3 televizyonuna çekilecek ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinde rol alacak olan İlker Kaleli, basın mensuplarıyla konuşarak çekimler hakkında bilgi vermişti. Önümüzdeki hafta çekimlerin başlayacağını belirten 38 yaşındaki Kaleli, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta çekimleri başlıyoruz. İlk çekimler burada olacak. Türkiye ayağı bittikten sonra Ocak ayında Madrid’e gideceğiz.

Haberin Devamı

"HİKAYEMİZ BAŞLIYOR"

Dizide ‘Yaman’ karakterini canlandıracak olan İlker Kaleli, “Yaman antika dükkânı olan birisi. Antika dükkanının perde arkasında başka olaylar da oluyor. Daha sonra Madrid’de bir üniversitede sanat tarihi profesörü olan bir kadının gelmesiyle hikayemiz başlıyor” açıklamasında bulunmuştu.

"ÇOK YOĞUN BİR ÇALIŞMA YAPTIM"

İlker Kaleli, dizi için İspanyolca eğitim aldığını da söyleyerek; "5 hafta kadar Madrid’te kaldım. Senaryonun çoğu İspanyolca geçiyor. Ezberin yapılması, dile hâkimiyet kurulması gerekiyordu. İspanyolca bilmediğim için çok yoğun bir çalışma yaptım. Sabah akşam İspanyol oldum. Senaryo ve dile hakimiyet üzerinden gittik. Her dilde olduğu gibi belli başlı kalıplar var onlardan başladık" şeklinde konuşmuştu.

"ZATEN HABERLER ÇIKTI"

Tüm bunların ardından İlker Kaleli, önceki akşam dizinin yönetmeni yapımcısı ve başrolü paylaşacağı Maggie Civantos'u yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye konserini izlemeye getirdi. Konser öncesinde sorulara yanıt veren oyuncu, "Zaten haberler çıktı. Yarısı İspanya'da yarısı Türkiye'de çekilecek olan bir proje. Ben farklı bir iş yapmak istiyordum zaten, böyle bir projeyi de kaçırmak istemedim. 6 bölüm İspanyolca senaryoyu 5 hafta gibi bir sürede ezberledim" dedi.

Haberin Devamı

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Rol arkadaşı ve İspanyol ekibi vakit buldukça gezdirdiğini söyleyen Kaleli, "Onlar da aynı bizim insanımız gibiler aslında. Vakit buldukça da boş zamanlarda gezdiriyorum kendilerini. Bu gün de gurur duyduğum ve çok sevdiğim insanın konserini dinlemeye getirdim onları. Ben de ilk kez izleyeceğim. Bakalım sahne karşısından nasıl duruyormuş" diyerek tebessüm etti.

"SEKTÖRDEKİ BAŞARIMIZ ÇOK İYİ"

İlker Kaleli, Türk oyuncuların İspanya'da yoğun ilgi gördüğü fikrini de onaylayarak şu cümleleri kurdu:

Bizim son yıllarda sektördeki başarımız bence çok iyi. Onlarda da bu tarz projeler pek yok. İlgilerini çekiyor ve çoğu Türk oyuncu tanınıyor İspanya'da.

Haberin Devamı

Türkiye'de uzun süreli çekilen televizyon dizilerine de şaşırdıklarını söyleyen oyuncu, "Proje için beni araştırırken uzun süreli dizilerime de denk gelmişler ve incelemişler tabii ki. Onlar da şaşırdı. Bu kadar uzun süren dizileri nasıl yapıyorsunuz diye sorguladılar" diyerek güldürdü.