Sıla Aşk

Sıla Aşk

Son dakika Sıla aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıla aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıla aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 sıla aşk haberi bulunmuştur. Tüm sıla aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıla - İlker Kaleli aşkında yeni gelişme! Onlar artık...
Sıla - İlker Kaleli aşkında yeni gelişme! Onlar artık... Yılın sürpriz aşkı magazin basınına bomba gibi düştü. Geçen yıl ocak ayında şef Hazer Amani ile evlenen Sıla, bu yılın başında da boşanmıştı. Pandemi dönemini Bodrum’da geçirmeyi tercih eden şarkıcının, kalbini oyuncu İlker Kaleli’ye kaptırdı. Taze aşıkların son hamlesi dikkat çekti.
14.04.2021 Magazin
Sıla aşk sorusuna böyle yanıt verdi
Sıla aşk sorusuna böyle yanıt verdi Ahmet Kural'a karşı açtığı darp davasında dün müşteki sıfatıyla ifade veren Sıla, akşam arkadaşlarıyla eğlendi.
14.02.2019 Magazin
Sıla'dan aşk açıklaması
Sıla'dan aşk açıklaması Ahmet Kural’la ayrıldıktan sonra adı işadamı Okan Can Yantır’la anılan Sıla, aşk iddialarına noktayı koydu. Sıla, "Kendisi yakın arkadaşım olur. Bizden aşk çıkmaz" dedi
12.04.2018 Magazin
Aşk da silikon da yok!
Aşk da silikon da yok! Sıla önceki gün katıldığı ödül töreninde hakkında çıkan haberlere de cevap verdi. Sıla, “Aşk da silikon da yok” dedi.
21.03.2018 Magazin
Aşk da silikon da yok!
Aşk da silikon da yok! Sıla önceki gün katıldığı ödül töreninde hakkında çıkan haberlere de cevap verdi. Sıla, “Aşk da silikon da yok” dedi
20.03.2018 Magazin
Sıla'nın durumu kötü! Amerika'ya gidiyor...
Sıla'nın durumu kötü! Amerika'ya gidiyor... Ahmet Kural ve Sıla geçen günlerde ani bir kararla ayrıldı. 15 gün önce Amerika-Los Angeles’a giden Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti aşk acısı çeken arkadaşları Sıla'yı yanlarına çağırdı.
23.01.2018 Magazin
Sıla’dan radikal karar! Bundan sonra...
Sıla’dan radikal karar! Bundan sonra... Sürpriz bir şekilde başlayan Sıla ve Ahmet Kural aşkı yine sürpriz bir şekilde bitti. Bu ayrılık sonrası Sıla imaj değişikliğine gitti. İşte Sıla'nın yeni imajı...
18.01.2018 Magazin
Bu kaslar Sıla için! İşte müthiş değişimi...
Bu kaslar Sıla için! İşte müthiş değişimi... Sıla ile aşk yaşamaya başlayan Ahmet Kural, kendini spora adadı. İşte Ahmet Kural'ın müthiş değişimi...
3.08.2017 Magazin
Sıla gelin olmaya gidiyor...
Sıla gelin olmaya gidiyor... Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'ı anne-babası ile tanıştırdı. Ailesinden onay aldı. Ahmet kural da önümüzdeki günlerde Sıla'yı ailesi ile tanıştırmaya götürecek.
30.07.2017 Magazin
Sıla'nın babasından Ahmet Kural açıklaması!
Sıla'nın babasından Ahmet Kural açıklaması! Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural’ın aşkına, ünlü şarkıcının ailesinden onay geldi.
28.07.2017 Magazin
Erdal Beşikçioğlu ve Sıla'dan 'yasak aşk' açıklaması!
Erdal Beşikçioğlu ve Sıla'dan 'yasak aşk' açıklaması! Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile güzel şarkıcı Sıla'nın aşk yaşadıkları iddiaları üzerine iki isimden de açıklama geldi.
4.05.2017 Magazin
Suriye’de Türk dizilerine yasak!
Suriye’de Türk dizilerine yasak! Mısır’ın ardından Suriye Parlamentosu da ‘ilişkiler normalleşene kadar’ Türk dizilerinin yayınlanması ve seslendirilmesini yasakladı. Yasaya göre Suriyeli oyuncular da Türk yapımlarında da rol alamayacak
29.09.2021 Gündem
Murat Boz ve Sıla aşk mı yaşıyor?
Murat Boz ve Sıla aşk mı yaşıyor? Yakışıklı şarkıcı onun ismini duyunca...
19.10.2015 Magazin
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon
Alp Navruz sevgilisi Sıla Türkoğlu'nu paylaştı!
Alp Navruz sevgilisi Sıla Türkoğlu'nu paylaştı! Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle hafızalara kazınan Sıla Türkoğlu, bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Alp Navruz ile aşk yaşıyor. Ünlü çift, tatilden karelerini paylaştı. Alp Navruz, Sıla Türkoğlu'nu havluyla sardığı pozunu yayınladı.
2.08.2023 Magazin
Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu el ele tutuşup denize girdi!
Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu el ele tutuşup denize girdi! 'Ada Masalı' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan geçtiğimiz yıl ayrılmıştı. Alp Navruz şimdilerde gönlünü meslektaşı Sıla Türkoğlu'na kaptırdı. Alp Navruz ve sevgilisi Sıla Türkoğlu, Bodrum'dan sonra tatillerine Çeşme'de devam ediyor.
13.07.2023 Magazin
Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar
Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar Oyuncu Doğukan Güngör, geçtiğimiz aylarda rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemindeydi. Son olarak bir derginin daveti için Bodrum'a giden ünlü isim, yanındaki gizemli kız arkadaşıyla samimi anlar yaşadı.
22.06.2023 Magazin
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu Alp Navruz, geçtiğimiz yıl Ada Masalı dizisinde başrolü paylaştığı Ayça Ayşin Turan ile evliliğe giden ilişkisini bitirdikten sonra aradığı aşkı oyuncu Sıla Türkoğlu'nda buldu. İkilinin aşk pozları sosyal medyayı salladı.
12.06.2023 Magazin
Aşk ve Umut 33. hafta fragmanı yayınlandı!
Aşk ve Umut 33. hafta fragmanı yayınlandı! Ege, hastanedeki Zeynep'i ziyaret ediyor ve uyuduğunu düşünerek yüreğini açıyor!
19.05.2023 Televizyon
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde rol alan Sıla Türkoğlu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda depremzede kız çocuklarının eğitimi için müzikseverlerle buluşan Yalın'ın konserine destek oldu.
10.04.2023 Televizyon
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu ile Fatih’i Doğukan Güngör’ün geride bıraktığımız yılın sonunda sette başlayan arkadaşlıkları ilişkiye dönüştü. Böylece, bir dizi aşkı daha gerçek oldu.
2.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.