Sıla İnstagram

Sıla İnstagram

Son dakika Sıla instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıla instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıla instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 sıla instagram haberi bulunmuştur. Tüm sıla instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıla o görüntülerle ilgili açıklama yaptı!
Sıla o görüntülerle ilgili açıklama yaptı! Online konser yayınının sonunda talihsiz bir kaza yaşayan Sıla, o görüntüyle ilgili Instagram hesabından bir açıklama yaptı.
26.03.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Sıla, hayranlarını korkuttu! Konserini iptal etti...
Ünlü şarkıcı Sıla, hayranlarını korkuttu! Konserini iptal etti... Şarkıcı Sıla, sağlık sorunları yaşadığını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Dipçik gibiyken bir anda yığıldım" ifadelerini kullandı.
15.02.2020 Magazin
Darp iddiaları sonrası Sıla'dan ilk paylaşım
Darp iddiaları sonrası Sıla'dan ilk paylaşım Oyuncu Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Sıla, günler sonra ilk paylaşımını Atatürk'ü anmak için yaptı.
10.11.2018 Magazin
Sıla'dan son hamle de geldi!
Sıla'dan son hamle de geldi! Şarkıcı Sıla'nın, Suadiye’deki evinde Ahmet Kural’a ait eşyaları toplattığı ve şoförüyle eski sevgilisine yolladığı iddia edildi.
3.02.2018 Magazin
Sıla’dan radikal karar! Bundan sonra...
Sıla’dan radikal karar! Bundan sonra... Sürpriz bir şekilde başlayan Sıla ve Ahmet Kural aşkı yine sürpriz bir şekilde bitti. Bu ayrılık sonrası Sıla imaj değişikliğine gitti. İşte Sıla'nın yeni imajı...
18.01.2018 Magazin
Ahmet Kural da Sıla'yı sildi!
Ahmet Kural da Sıla'yı sildi! Ahmet Kural, Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile fotoğrafı çıkmasının ardından harekete geçti. Kural, Sıla'yı sosyal medyadan sildi.
16.01.2018 Magazin
Sıla'nın 'tavşan' olduğu yıllar!
Sıla'nın 'tavşan' olduğu yıllar! Sıla Gençoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğrencilik yıllarından bir fotoğraf paylaştı.
25.11.2017 Magazin
Sıla'dan duygusal 'aşk' paylaşımı!
Sıla'dan duygusal 'aşk' paylaşımı! Sıla'dan Ahmet Kural'a duygusal doğum günü mesajı...
10.11.2017 Magazin
Sıla açıkladı: İkiz bebeklerim geliyor...
Sıla açıkladı: İkiz bebeklerim geliyor... Sıla Gençoğlu, kendisinden 3 yaş küçük oyuncu Ahmet Kural ile yaşadığı aşkla gündeme gelmeye devam ediyor. 'Hamile' olduğu yönündeki haberlerle manşet olan şarkıcı, "Hamile değilim, güzel şeylere gebeyim" sözleriyle flaş iddiayı yalanladı.
4.10.2017 Magazin
Sıla'dan bir ilk! Sevgilisini...
Sıla'dan bir ilk! Sevgilisini... Yaklaşık 6 aydır Ahmet Kural ile aşk yaşayan Sıla, bir ilke imza atarak sosyal medya hesabından sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı.
15.01.2018 Magazin
Sıla ve Ahmet Kural çok fena yakalandı!
Sıla ve Ahmet Kural çok fena yakalandı! Ahmet Kural ile Sıla, geçtiğimiz mart ayında aşk yaşamaya başlamış, yaz başında Bodrum'da tatil yapmışlardı.
2.09.2017 Magazin
Sıla'nın internete sızdırılan fotoğrafı şoke etti!
Sıla'nın internete sızdırılan fotoğrafı şoke etti! Sevilen popçu Sıla'nın yıllar önce liseye giderken çekilen fotoğrafı gün yüzüne çıktı. Güzel şarkıcının estetiksiz halini gören gözlerine inanamıyor.
11.08.2017 Magazin
Sıla'nın babasından Ahmet Kural açıklaması!
Sıla'nın babasından Ahmet Kural açıklaması! Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural’ın aşkına, ünlü şarkıcının ailesinden onay geldi.
28.07.2017 Magazin
Sıla'dan flaş açıklama! Ahmet Kural ile evleniyor mu?
Sıla'dan flaş açıklama! Ahmet Kural ile evleniyor mu? Bu yılın aşk bombasını patlatan Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'a ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte sarkıcı Sıla'nın o paylaşımı...
12.07.2017 Magazin
'Aşk' Sıla'yı bu hale getirdi!
'Aşk' Sıla'yı bu hale getirdi! Ahmet Kural ile aşk yaşayan Sıla saçlarında değişikliğe gitti ve yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı.
13.06.2017 Magazin
Erdal Beşikçioğlu ve Sıla'dan 'yasak aşk' açıklaması!
Erdal Beşikçioğlu ve Sıla'dan 'yasak aşk' açıklaması! Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile güzel şarkıcı Sıla'nın aşk yaşadıkları iddiaları üzerine iki isimden de açıklama geldi.
4.05.2017 Magazin
Sıla'dan radikal karar! Vazgeçti...
Sıla'dan radikal karar! Vazgeçti... Güzel şarkıcı Sıla, radikal bir kararla açık kahverengi saçlarını sapsarıya boyattı. İşte sarışın Sıla...
31.03.2017 Magazin
Sıla'dan cesur paylaşım! Sıfır makyaj...
Sıla'dan cesur paylaşım! Sıfır makyaj... Güzel şarkıcı Sıla, instagram hesabından 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı yaptı.
14.02.2017 Magazin
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde rol alan Sıla Türkoğlu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda depremzede kız çocuklarının eğitimi için müzikseverlerle buluşan Yalın'ın konserine destek oldu.
10.04.2023 Televizyon
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı! Bir dönem Sıla ile ilişkisi olaylı bir şekilde sona eren ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir süredir avukat Çağla Gizem Şahin ile birlikte. Nikah masasına oturmaları beklenen çift, geçtiğimiz ay İtalya’ya gitmişti. Ahmet Kural, sevgilisiyle İtalya’da olduğu kareyi Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sıla İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.