Sıla Sevgili

Sıla Sevgili

Son dakika Sıla sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıla sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıla sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 sıla sevgili haberi bulunmuştur. Tüm sıla sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıla - İlker Kaleli aşkında yeni gelişme! Onlar artık...
Sıla - İlker Kaleli aşkında yeni gelişme! Onlar artık... Yılın sürpriz aşkı magazin basınına bomba gibi düştü. Geçen yıl ocak ayında şef Hazer Amani ile evlenen Sıla, bu yılın başında da boşanmıştı. Pandemi dönemini Bodrum’da geçirmeyi tercih eden şarkıcının, kalbini oyuncu İlker Kaleli’ye kaptırdı. Taze aşıkların son hamlesi dikkat çekti.
14.04.2021 Magazin
Arkadaşlık aşka dönüştü!
Arkadaşlık aşka dönüştü! İddiaya göre Sıla ve Okan Can Yantır 3 haftadır birlikte.
19.03.2018 Magazin
Sıla’dan radikal karar! Bundan sonra...
Sıla’dan radikal karar! Bundan sonra... Sürpriz bir şekilde başlayan Sıla ve Ahmet Kural aşkı yine sürpriz bir şekilde bitti. Bu ayrılık sonrası Sıla imaj değişikliğine gitti. İşte Sıla'nın yeni imajı...
18.01.2018 Magazin
Herkes şok oldu! Sıla istedi bu hale geldi...
Herkes şok oldu! Sıla istedi bu hale geldi... Sıla ile aşk yaşamaya başlayan Ahmet Kural'ın son hali herkesi çok şaşırttı... Sıla, sevgilisinin bu imajını çok beğendi.
30.08.2017 Magazin
Bu kaslar Sıla için! İşte müthiş değişimi...
Bu kaslar Sıla için! İşte müthiş değişimi... Sıla ile aşk yaşamaya başlayan Ahmet Kural, kendini spora adadı. İşte Ahmet Kural'ın müthiş değişimi...
3.08.2017 Magazin
Sıla gelin olmaya gidiyor...
Sıla gelin olmaya gidiyor... Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'ı anne-babası ile tanıştırdı. Ailesinden onay aldı. Ahmet kural da önümüzdeki günlerde Sıla'yı ailesi ile tanıştırmaya götürecek.
30.07.2017 Magazin
Sıla'nın babasından Ahmet Kural açıklaması!
Sıla'nın babasından Ahmet Kural açıklaması! Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural’ın aşkına, ünlü şarkıcının ailesinden onay geldi.
28.07.2017 Magazin
Sıla'dan flaş açıklama! Ahmet Kural ile evleniyor mu?
Sıla'dan flaş açıklama! Ahmet Kural ile evleniyor mu? Bu yılın aşk bombasını patlatan Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'a ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte sarkıcı Sıla'nın o paylaşımı...
12.07.2017 Magazin
Erdal Beşikçioğlu ve Sıla'dan 'yasak aşk' açıklaması!
Erdal Beşikçioğlu ve Sıla'dan 'yasak aşk' açıklaması! Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile güzel şarkıcı Sıla'nın aşk yaşadıkları iddiaları üzerine iki isimden de açıklama geldi.
4.05.2017 Magazin
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi!
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi! Adları birlikte anılan Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz’un ilişkisi, Bodrum’da teknede çekilen fotoğraflarıyla belgelendi.
24.06.2023 Magazin
Bayramda camiler doldu taştı
Bayramda camiler doldu taştı Kurban Bayramı münasebetiyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de camiler doldu taştı. Bayramı namazı için binlerce vatandaş, Ayasofya’yı Kebir Camii'ne akın etti. Namazdan önce camiinin içi dolarken, içeriye giremeyen vatandaşlar yanlarında getirdikleri seccadleriyle avluda bayram namazını eda etti.
9.07.2022 Yaşam
Sıla Gençoğlu-Hazer Amani boşandı
Sıla Gençoğlu-Hazer Amani boşandı Sıla ile şef Hazer Amani Ocak 2020'de evlenmişlerdi. Ünlü çift Bodrum’da boşandı. Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani’nin boşanma davası 15 dakika sürdü.
18.01.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit olan Cihan Erat'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit olan Cihan Erat'ın cenaze törenine katıldı Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalan iki kişiyi aradıkları sırada düşen ikinci çığ sonucu 27 yaşında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Cihan Erat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
7.02.2020 Gündem
Feridun Düzağaç'tan 'Alev Alev' açıklaması
Feridun Düzağaç'tan 'Alev Alev' açıklaması Feridun Düzağaç'ın yıllardır dillerden düşmeyen hit parçası 'Alev Alev' geçtiğimiz ay Ebru Yaşar tarafından seslendirilmişti. Başta Youtube olmak üzere birçok müzik platformunda yer alan parçaya, Düzağaç'ın hayranları tepki göstermişti. Bu durum için üzüntü duyduğunu belirten Feridun Düzağaç, Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı.
5.11.2019 Magazin
Vicdanlı erkeklerin çoğalmasının yolu bilinçli anneler
Vicdanlı erkeklerin çoğalmasının yolu bilinçli anneler ‘Oğluma Mektuplar’ tüm umutsuzlukları aşmanın tek yolunun yüreği sevgi dolu, vicdanlı, dürüst ve iyi eğitim almış evlatlar yetiştirmek olduğunun ve en önemlisi bir gün hepimizin öleceğinin altını çiziyor.
4.07.2019 Gündem
Derya Uluğ: Sıla'nın yanındayım
Derya Uluğ: Sıla'nın yanındayım Derya Uluğ, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Milas Zeytin Hasat Şenliği etkinlikleri kapsamında verdiği konserle Milaslılara unutulmaz bir gece yaşattı. Milas’ta konser veren Derya Uluğ; Sıla’nın şarkılarını seslendirerek, Sıla’ya destek olduğunu söyledi
7.11.2018 Magazin
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış!
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış! Ocak ayındaki Ahmet Kural-Sıla ayrılığının şiddet nedeniyle olduğu, Sıla’nın bir erkekle yemek yerken çekilen fotoğrafını gören Ahmet Kural’ın sevgilisini kollarından tutup sarstığı iddia edildi. Sıla’nın yakın çevresinden alınan bilgiye göre ise 29 Ekim tarihinde yaşanan olay, Ahmet Kural’ın ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla’ya uyguladığı ilk şiddet değil!
3.11.2018 Magazin
Tosunun eşinden bomba ifadeler! 1 milyon lira tazminat
Tosunun eşinden bomba ifadeler! 1 milyon lira tazminat Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın savcılığa ek ifade verdi. Aydın, eşinin kendisini aldattığını düşünerek boşanmak istediğini, boşanmak için 5 bin lira nafaka ve 1 milyon lira tazminat istediği için Tosun'un boşanmayı kabul etmediğini anlattı.
24.05.2018 Yaşam
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan hamile!
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan hamile! Ünlüler camiasının en çok yakıştırılan çiftlerinden Ahmet Kural ve Sıla'nın çocuk beklediği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.
3.10.2017 Magazin
Özge Özpirinçci diziye bu sahne ile başladı!
Özge Özpirinçci diziye bu sahne ile başladı! Fİ dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Özge Özpirinçci, herkesi şaşırttı. Oldukça cesur bir sahne ile diziye başlayan Özpirinçci, büyük beğeni topladı.
6.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.