Sigara Yasağı

Sigara Yasağı

Son dakika sigara yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sigara yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sigara yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sigara Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sigara yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 sigara yasağı haberi bulunmuştur. Tüm sigara yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sigara yasağı ile ilgili flaş hamle! Dünyada bir ilk olacak
Sigara yasağı ile ilgili flaş hamle! Dünyada bir ilk olacak Sigara yasağı ile ilgili harekete geçildi. Daha önce böyle bir yasak kararı alınmadı. Şu an 14 yaş altında olanlar için sigara satışının ömür boyu yasaklaması gündemde. Yeni Zelanda hükümeti, sigara kullanımına karşı sert tedbirlerin hazırlığında olduklarını duyurdu. Şu an 14 yaş veya altında olanların yaşamları boyunca sigara satın almalarını yasaklanacağı ifade ediliyor.
9.12.2021 Dünya
Sigara ile ilgili emsal yasak kararı! Kafe ve restoranlar dahil
Sigara ile ilgili emsal yasak kararı! Kafe ve restoranlar dahil Sigara dikkat çeken yasak kararı. İngiltere'nin Oxfordshire bölgesi tüm alanlarda sigara kullanımını yasaklamaya hazırlanıyor. Yasağın 2025 yılında yürürlüğe girmesi planlanıyor.
1.06.2021 Dünya
Sigara satışı yasaklandı mı? Markette neler yasak? İşte 7 Mayıs yasakları ve “marketlerde sigara satışı yasaklandı” iddialarına yanıt!
Sigara satışı yasaklandı mı? Markette neler yasak? İşte 7 Mayıs yasakları ve “marketlerde sigara satışı yasaklandı” iddialarına yanıt! Marketlerde sigara satışı yasaklandı iddialarına yönelik İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Bakanlık Konferans Salonu'nda "Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı" düzenleyerek, merak edilenleri yanıtladı. Sosyal medyada 'marketler genelgesi' ile yayınlanan temel ihtiyaç harici satışların durdurulacağının gündem olmasının ardından Çataklı konu hakkında açıklama yaptı. Peki, marketlerde sigara satışı yasaklandı mı? İşte İçişleri Bakanlığı genelgesine göre sigara satışı yasaklandı mı sorusunun yanıtı ve 7 Mayıs maket yasakları…
5.05.2021 Gündem
Sigara satışı yasaklandı mı? Marketlerde sigara satılabilecek mi? Bakanlık açıkladı...
Sigara satışı yasaklandı mı? Marketlerde sigara satılabilecek mi? Bakanlık açıkladı... Marketlerde sigara satışı yasak mı? Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde marketler için yeni düzenleme yapıldı. Cuma günü itibarı ile bazı ürünlere getirilen satış yasağı sonrası gözler sigaralara çevrildi. Sigara satışının yasak olup olmadığı konusunda vatandaşlar araştırma yapıyor. Peki, marketlerde sigara satışı yasaklandı mı? Tam kapanmada marketlerde sigara satılacak mı? İşte merak edilen tüm detaylar...
4.05.2021 Gündem
Tam kapanmada sigara satışı yasak mı? Sigara satışı yasaklandı mı?
Tam kapanmada sigara satışı yasak mı? Sigara satışı yasaklandı mı? İçişleri Bakanlığı 'Market Tedbirleri' konulu genelge yayımladı. 81 il valiliğine gönderilen Market Tedbirleri Genelgesi ile 7 Mayıs'tan itibaren marketlere alkollü içkinin yanı sıra elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, tekstil, hırdavat gibi ürünlerin satışını yasaklandı. Yeni market tedbirleri kapsamında pek çok kişi de 'Sigara satışı yasaklandı mı? Marketlerde sigara yasağı geldi mi?' sorularını araştırıyor. Peki, Tam kapanmada sigara satışı yasak mı? Sigara satışı yasak mı? İşte yeni market tedbirleri ve sigara yasağı ile ilgili detaylar...
4.05.2021 Gündem
Aromalı nargile yasaklanıyor mu? Fuat Oktay alkol ve sigara yasağı açıklaması!
Aromalı nargile yasaklanıyor mu? Fuat Oktay alkol ve sigara yasağı açıklaması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, alkol ve tütün bağımlılığına karşı yeni yasaklar getirileceğini söyledi. Oktay, "Reklam niteliğindeki tabela ve ayaklı panoların kullanımı ile ‘meyhane, tobacco shop, nargile cafe’ gibi isimlerin dükkân ismi olarak verilmesinin önüne geçmeyi planlıyoruz" dedi. Aromalı nargile tütünü yasaklanacak mı?
1.02.2021 Gündem
Sokakta ve parklarda sigara içmek yasak mı? Açık alanda sigara içme yasağı detayları!
Sokakta ve parklarda sigara içmek yasak mı? Açık alanda sigara içme yasağı detayları! Koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınlanan genelgeyle, 81 ilde meydanlar, cadde ve sokaklarda sigara içme yasağı uygulanıyor. Sigara içme yasağı uygulanacak alanları il ve ilçe hıfzıssıhha kurulları belirliyor. Polis, jandarma ve bekçi tarafından vatandaşların kalabalık şekilde bulunabildiği yerlere yönelik yoğunlaştırılmış denetimler yapıyor. Peki, Parklarda sigara içmek yasak mı? Sigara içme yasağı nerelerde var? Sokakta sigara içmek yasak mı? Açık alanda sigara içme yasağı var mı? Sokakta sigara içme yasağı cezası ne kadar? İşte sigara yasağı ile ilgili tüm detaylar...
3.12.2020 Gündem
Kovid-19 salgını sigarayı bırakma motivasyonunu artırdı
Kovid-19 salgını sigarayı bırakma motivasyonunu artırdı Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Öztürk, "Araştırmamızda Kovid-19 salgınının insanların sigarayı bırakma motivasyonunu artırdığını gördük. İnsanımız sağlıkla alakalı direkt bir ilinti kuruyorsa sigara bırakma konusunda daha motive oluyor." dedi.
18.11.2020 Sağlık
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri!
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısının ardından koronavirüs tedbirlerine ilişkin yeni kararlar alındı. Yeni koronavirüs tedbirlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle alınan tedbirler arasında hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulaması, 20 yaş altına kısıtlamalar ve sigara yasağı bulunuyor. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağının detayları...
18.11.2020 Gündem
“Kovid-19 sigara için milat olmalı”
“Kovid-19 sigara için milat olmalı” İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 81 ilde getirilen ‘açık alanda sigara içme yasağı’ uygulamasını değerlendiren Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Biz bu uygulamayı pandemi sürecinin başından beri öneriyorduk. Kovid-19 sokakta sigara yasağı için milat olmalı” dedi.
16.11.2020 Sağlık
Ekipler Taksim’de sigara kuralına uymayanlara göz açtırmadı!
Ekipler Taksim’de sigara kuralına uymayanlara göz açtırmadı! Taksim’de polis ve zabıta ekipleri maske, sosyal mesafe ve sigara denetimi yaptı. Ekipler kurallara uymayan çok sayıda kişiye ceza kesti.
15.11.2020 Gündem
İstanbul'da, tüm pazar yerlerinde  sigara içilmesi yasaklandı
İstanbul'da, tüm pazar yerlerinde sigara içilmesi yasaklandı İstanbul'da, Kovid-19 tedbirleri kapsamında tüm pazar yerlerinde sigara içilmesi yasaklandı.
13.11.2020 Gündem
İstanbul’da sigara içmenin yasak olduğu yerler! Sigara yasağı olan 125 sokak, 93 cadde, 84 meydanın tam listesi…
İstanbul’da sigara içmenin yasak olduğu yerler! Sigara yasağı olan 125 sokak, 93 cadde, 84 meydanın tam listesi… İstanbul’da sigara içmenin yasak olduğu yerler açıklandı. İstanbul genelinde maske kullanımının doğru şekilde uygulanması amacıyla 125 sokak, 93 cadde, 84 meydan ve toplu taşıma araç duraklarında sigara içilmesi yasaklandı. İstanbul’da sigara içilmesi yasaklanan yerler…
13.11.2020 Gündem
İstanbul'da sigara içme yasağı! Valilik duyurdu 125 sokak, 93 cadde ve 84 meydan...
İstanbul'da sigara içme yasağı! Valilik duyurdu 125 sokak, 93 cadde ve 84 meydan... İstanbul Valiliği, korona virüsle mücadele kapsamında kent genelinde maske kullanımının doğru şekilde uygulanması amacıyla 125 sokak, 93 cadde, 84 meydan ve toplu taşıma araç duraklarında sigara içilmesi yasaklandığını duyurdu.
12.11.2020 Yaşam
81 ile yeni koronavirüs genelgesi! Açık alanlarda sigara yasağı
81 ile yeni koronavirüs genelgesi! Açık alanlarda sigara yasağı İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeyle tüm illerde valilik ve kaymakamlıklarca belirlenecek bazı cadde ve sokaklarla ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda sigara içmek yasaklandı.
11.11.2020 Gündem
Sigara içmek yasaklandı! İl sayısı giderek artıyor...
Sigara içmek yasaklandı! İl sayısı giderek artıyor... Türkiye genelinde artan koronavirüs vakalarına karşı bazı illerde yeni kararlar alındı. Sokaklarda sigara içen vatandaşlar için de yeni yasak geldi. Artık sokakta maskeyi indirip sigara içmek yasaklandı. İllerden peş peşe sigara yasağı haberleri geliyor. İşte sokakta sigara içmenin yasak olduğu iller...
10.11.2020 Gündem
O ilimiz için yeni koronavirüs kararı! Yasaklandı
O ilimiz için yeni koronavirüs kararı! Yasaklandı Gaziantep Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, maske kullanımının ihlal edilmesine neden olduğu gerekçesiyle insan yoğunluğunun olduğu bölgelerde sigara içmenin yasaklandığını duyurdu. Kurul kararıyla ayrıca kamu binalarına da ziyaretçi yasağı getirildi.
8.11.2020 Gündem
Sigara yasağı gelen iller: Hangi illerde dışarıda sigara içme yasağı var 2020?
Sigara yasağı gelen iller: Hangi illerde dışarıda sigara içme yasağı var 2020? Türkiye'de 24 saatte koronavirüs nedeniyle 81 kişi hayatını kaybetti, toplam can kaybı 10 bin 639’a ulaştı. Günlük koronavirüs tablosuna göre ise, dün 146 bin 28 test yapıldı, 2 bin 311 yeni hasta tespit edildi. Koronavüs salgını etkisini devam ettirirken, salgınına yönelik alınan önlemlerin kapsamı da genişledi. Bazı illerde kapsamında, cadde, sokak, meydan, park ve bahçe gibi kamunun ortak kullanım alanlarında sigara içme yasağı geldi. Peki, Hangi illerde dışarıda sigara içme yasağı var 2020? Sigara yasağı gelen iller…
6.11.2020 Gündem
Vali sigara yasağı konusunda noktayı koydu!
Vali sigara yasağı konusunda noktayı koydu! Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte maske denetimi yaptı. Vali Günaydın basın mensuplarına yaptığı açıklamada maske takma zorunluluğu olan alanlarda sigara içenlere 900 TL 'maske takmama' cezası uygulanacağını söyledi.
8.10.2020 Gündem
Sigara içme yasağı olan iller neresi? Koronavirüs nedeniyle bazı illerde sigara içmek yasaklandı! Hangi illerde sigara içme yasağı var?
Sigara içme yasağı olan iller neresi? Koronavirüs nedeniyle bazı illerde sigara içmek yasaklandı! Hangi illerde sigara içme yasağı var? Koronavirüs salgının Türkiye’de yeniden yüksek oranlara ulaşılması, salgınla mücadelede yeni önlemlerin alınmasına neden oldu. Buna bağlı olarak bazı illerde kamuya açık alanlarda sigara içme yasakları getirildi. Halkın yoğun bulunduğu meydan, park ve duraklarda sigara içmek yasaklandı. Peki, sigara içme yasak hangi illerde var?
25.09.2020 Gündem
“Her canlı sigarasız temiz havayı hak ediyor”
“Her canlı sigarasız temiz havayı hak ediyor” Türkiye Sigarayla Savaş Derneği (TSSD) ve Klinisyen Veteriner Hekimler Derneği (KLİVET) ortak bir açıklama yaparak sigaraya karşı savaşta güç birliği oluşturulmasının şart olduğunu, her canlının temiz ve sigarasız bir havayı hak ettiğini söyledi.
19.09.2020 Sağlık
Kastamonu'da meydan ve parklarda sigara içmek yasaklandı
Kastamonu'da meydan ve parklarda sigara içmek yasaklandı Kastamonu'da corona virüs tedbirleri kapsamında halkın yoğun bulunduğu meydan, park ve duraklarda sigara içilmesi yasaklandı. Ordu'nun Fatsa ilçesinde de yaya yoğunluğunun en fazla olduğu caddeler ve sahil bandında sigara içilmesi yasaklanmıştı.
15.09.2020 Gündem
Salda Gölü'nde 1 Ağustos'tan itibaren sigara yasak
Salda Gölü'nde 1 Ağustos'tan itibaren sigara yasak Türkiye'nin Maldivleri olarak bilinen Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde, 1 Ağustos'tan itibaren sigara içilmesi yasaklandı.
10.07.2020 Gündem
Sigarada düz paket uygulaması bugünden itibaren başladı
Sigarada düz paket uygulaması bugünden itibaren başladı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemeye göre tütün mamullerinde düz ve standart paket uygulaması bugün başladı. Düzenlemeye uymayanlara 20 bin TL ceza kesilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Açılır kapanır tavanlı alanların kapalı alan olarak tanımlanacağı, tavanın tamamen açık alan olarak uygulandığı bir yönetmelik değişikliği olacak" dedi.
5.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sigara Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sigara yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.