Sierra

Sierra

Son dakika Sierra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sierra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sierra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sierra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sierra gelişmeleri de dahil olmak üzere 548 sierra haberi bulunmuştur. Tüm sierra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Davinson Sanchez depremi! Haftalarca sahadan uzak kalacak
Galatasaray'da Davinson Sanchez depremi! Haftalarca sahadan uzak kalacak Ağrıları nedeniyle Rizespor maçında forma giyemeyen Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'in sahalardan uzak kalacağı süre belli oldu.
14.03.2024 Galatasaray
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Atık üretmeyen yaşam modelini dünyada yaygınlaştırmalıyız
Emine Erdoğan: Atık üretmeyen yaşam modelini dünyada yaygınlaştırmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler Sıfır Atık Danışma Kurulunun ilk toplantısına başkanlık etti. Emine Erdoğan, Sıfır Atık Hareketi için küresel çağrıda bulunarak, "Temizlemekten ziyade kirletmemeyi esas almalı, atık üretmeyen bir yaşam modelini tüm dünyada yaygınlaştırmalıyız" açıklamasını yaptı.
27.07.2023 Gündem
Marmara Adası açıklarında karaya oturan gemi, 3 saatte kurtarıldı
Marmara Adası açıklarında karaya oturan gemi, 3 saatte kurtarıldı Balıkesir'de Marmara Adası açıklarında karaya oturan kuru yük gemisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) ekiplerince 3 saatlik çalışma ile kurtarıldı.
18.05.2023 Gündem
Karadeniz Holding sahibi kim, nereli? Karadeniz Holding kimin, kime ait?
Karadeniz Holding sahibi kim, nereli? Karadeniz Holding kimin, kime ait? Süheyla Sultan, Depremzedeler için İskenderun'a geldi. Depremlerin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün depremzede vatandaşların kullanımına sunulmak üzere İskenderun'a gönderdiği Süheyla Sultan Gemisi, İskenderun Balıkçı Barınağı’nda konuklarını ağırlamak üzere hazırlıklara başladı. Gemi Karadeniz Holding tarafından deprem bölgesinde kullanılmak üzere dizayn edildiği belirtildi. Peki, Karadeniz Holding sahibi kim, nereli? Karadeniz Holding kimin, kime ait?
11.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.
7.03.2023 Gündem
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Brunei Darusselam Sultanı Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah’ı resmi törenle karşıladı.
7.03.2023 Gündem
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı Ailesiyle tatile giden Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar küreme makinesinin yol açtığı bir kazada ağır yaralanmış ve helikopterle acil olarak hastaneye götürülmüştü. Şu anda tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği öğrenilen ünlü isimin geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan Renner, kendisini merak eden takipçilerine son durumunu gösterdi.
4.01.2023 Magazin
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Kadın profesörü ilişki vaadi ile dolandırdı! Çarptığı paralarla bakın ne yapmış
Kadın profesörü ilişki vaadi ile dolandırdı! Çarptığı paralarla bakın ne yapmış Tinder avcısı Simon Leviev vakasının benzeri bir olay da İstanbul’da yaşandı. Kendisini yaşam koçu olarak tanıtan şahıs bir profesörü aşk vaadi ile dolandırdı. Türkiye, Hollanda ve Belçika’da yaşanan sahte aşk üçgeninin şifreleri Aksaray’da ortaya çıktı. Patrick Anderson’ın dolandırarak elde ettiği paralarla yaptığı şey ise akıllara durgunluk verdi.
7.12.2022 Dünya
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı! Elmas savaşlarını keskin yorumu ve konusuyla sömürüyü kamuoyunun gözüne sokan drama türündeki Kanlı Elmas (Blood Diamond) Hollywood yapımı politik filmler arasında yerini alıyor. 2006 yapımı filmde, Leonardo DiCaprio’nun oyunculuğu ile göz doldururken, hikayesi ile çocuk askerlerin nasıl kullanıldığı ile ilgili politik bir yüzleşme örneği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? Kanlı Elmas filmi ne zaman, nerede çekildi? Kanlı Elmas filmi oyuncuları kim? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
6.12.2022 Kültür Sanat
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu Tinder avcısı Simon Leviev vakasının benzeri bir olay da İstanbul’da yaşandı. Profesör Carolina, kendisini ABD’li yaşam koçu Patrick olarak tanıtan Alie’nin gerçek yüzünü gördü ama artık çok geç kalmıştı. İşte Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde gelişen ‘aşk’ vurgununun şoke eden detayları...
6.12.2022 Dünya
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan "gıda krizi" riskinin ortadan kaldırılmasına yönelik Türkiye'nin çabalarıyla oluşturulan 'tahıl koridoru'ndan bugüne kadar 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı.
29.11.2022 Dünya
MSB: Ukrayna limanlarından 622 bin tondan fazla tahıl sevkiyatı yapıldı
MSB: Ukrayna limanlarından 622 bin tondan fazla tahıl sevkiyatı yapıldı Milli Savunma Bakanlığı, 1 Ağustos'tan bu yana Ukrayna limanlarından 622 bin tondan fazla tahıl sevkiyatının yapıldığını açıkladı.
18.08.2022 Gündem
Ukrayna’dan yola çıkan ilk tahıl gemisi Suriye’ye demirledi
Ukrayna’dan yola çıkan ilk tahıl gemisi Suriye’ye demirledi Ukrayna'dan yola çıkan ilk tahıl gemisi olan Razoni, teslimatın 5 aydan fazla gecikmesini gerekçe göstererek Lübnan’daki alıcı tarafından reddedilmesinin ardından Suriye’nin Tartus kentine demirlediği ortaya çıktı.
16.08.2022 Dünya
Ukrayna'da savaşın başından bu yana bir ilk!
Ukrayna'da savaşın başından bu yana bir ilk! Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov, Şubat ayında başlayan Rusya-Ukrayna savaşının başından bu yana ilk defa tahıl yüklenmek üzere yabancı bayraklı bir geminin Çornomorsk Limanı'na geldiğini açıkladı.
6.08.2022 Dünya
Bakan Akar'dan 'tahıl gemileri' açıklaması: Faaliyetler planlandığı şekilde devam ediyor
Bakan Akar'dan 'tahıl gemileri' açıklaması: Faaliyetler planlandığı şekilde devam ediyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl ve gıda maddesi yüklü gemilerden 3'ünün daha hareket ettiğini belirterek, "Faaliyetlerimiz şu ana kadar planlandığı şekilde, aksaksız olarak anlaşmalarda ifade edildiği gibi devam ediyor" dedi.
5.08.2022 Siyaset
Dünyanın gözü İstanbul'da! MSB resmen açıkladı, ilk tahıl gemisi...
Dünyanın gözü İstanbul'da! MSB resmen açıkladı, ilk tahıl gemisi... Dünyanın gözü İstanbul'da. Tahıl sevkiyatı anlaşması çerçevesinde Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan yola çıkarak dün akşam saatlerinde Sarıyer açıklarına demir atan mısır yüklü Razoni isimli gemide bu sabah yapılması beklenen denetim tamamlandı. Geminin incelemelerin ardından İstanbul Boğazı'nı geçerek tekrar yola çıktı.
3.08.2022 Gündem
Razoni Gemisi hangi ülkenin, kimin? Gemi şu an nerede? Tahıl gemisi İstanbul'a geldi mi?
Razoni Gemisi hangi ülkenin, kimin? Gemi şu an nerede? Tahıl gemisi İstanbul'a geldi mi? Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Ukrayna’nın Odessa Limanı’ndan hareket eden ve dün akşam İstanbul Boğazı Karadeniz girişine ulaşarak demirleyen mısır yüklü RAZONİ gemisinde denetim faaliyeti saat 10.00’dan itibaren gerçekleştirilecek" ifadeleri kullanıldı. Peki, Razoni Gemisi hangi ülkenin, kimin? Razoni Gemisi nerede?
3.08.2022 Dünya
Ukrayna'dan çıkan ilk tahıl yüklü gemi İstanbul açıklarında
Ukrayna'dan çıkan ilk tahıl yüklü gemi İstanbul açıklarında Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan dün yola çıkan mısır yüklü Razoni isimli gemi İstanbul açıklarına geldi. Kumköy açıklarına demirleyen gemi, yarın yapılacak denetimlerin ardından Türk boğazlarından geçerek Lübnan'a gitmesi bekleniyor.
2.08.2022 Gündem
MSB'den tahıl sevkiyatı açıklaması! 5-6 gün içinde...
MSB'den tahıl sevkiyatı açıklaması! 5-6 gün içinde... Milli Savunma Bakanlığı, Lübnan'a 27 bin ton mısır taşıyan ve sabah saatlerinde Odessa Limanı’ndan ayrılan Sierra Leone bayraklı geminin seyrine devam ettiğini duyurdu. Öte yandan Ukrayna’dan tahıl taşıyan ilk gemi olan Razoni’nin 5-6 gün içinde Lübnan’ın Tripoli Limanı’na varması bekleniyor.
1.08.2022 Gündem
Tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamındaki ilk gemi bugün yola çıktı
Tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamındaki ilk gemi bugün yola çıktı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamındaki mısır yüklü ilk geminin 08.30'da Lübnan'a gitmek üzere Odessa Limanı'ndan hareket edeceğini açıkladı. MSB'nin açıklamasından sonra mısır yüklü Razoni isimli kuru yük gemisi saat 09.15'te Odesa limanından hareket etti. Bakanlık geminin yarın İstanbul'da olacağını duyurdu.
1.08.2022 Gündem
Kartel Meksika devletini böyle tehdit etti: Kirli bakanlığın kirli polisleri
Kartel Meksika devletini böyle tehdit etti: Kirli bakanlığın kirli polisleri Uyuşturucu kartelleriyle boğuşan Meksika'da hükümetin mücadelesi giderek sertleşiyor. Son yapılan operasyonlarda silahlı grupların güç gösterisi için kullandığı ve 'narco-tank' olarak adlandırılan çok sayıda zırhlı araç ele geçirildi. Operasyonlar devam ederken ülkedeki en güçlü gruplardan biri olarak bilinen CJNG, devleti ve rakip kartelleri tehdit etti.
28.07.2022 Dünya
Rekor sıcaklık! Büyük tehlike dalga dalga yayılıyor, 50 farklı noktada orman yangını...
Rekor sıcaklık! Büyük tehlike dalga dalga yayılıyor, 50 farklı noktada orman yangını... Sıcaklıklar rekor seviyeye ulaştı. Büyük tehlike devam ediyor. Birçok farklı noktada orman yangını başladı. Avrupa’da hava sıcaklığının rekor seviyelere çıkmasıyla birlikte İspanya’nın Katalonya ve Kastilya ve Leon bölgesinde başlayan orman yangınlarına müdahale devam ediyor.
19.06.2022 Dünya
Karantina geri dönebilir! Bilim kurulu üyesi açıkladı
Karantina geri dönebilir! Bilim kurulu üyesi açıkladı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, 20 gün içinde 21 ülkeye ulaşan maymun çiçeği vakaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Yavuz, Türkiye'nin uluslararası seyahatler için bir geçiş ülkesi olması nedeniyle vaka görülme açısından yüksek riskli coğrafyalardan biri olduğuna işaret ederek, hastalığın ülkemizde de tespit edilmesi durumunda ilk vakanın iyileşme süreci olan yaklaşık 4 hafta boyunca karantinada tutulması gerekeceğini kaydetti.
28.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sierra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sierra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.