Sıcak Su

Sıcak Su

Son dakika sıcak su haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıcak su ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıcak su haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıcak Su

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıcak su gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.174 sıcak su haberi bulunmuştur. Tüm sıcak su haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Adanalıların vazgeçilmezi: Bir kez yiyen tadını unutamıyor! Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır?
Adanalıların vazgeçilmezi: Bir kez yiyen tadını unutamıyor! Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır? Adana denilince akla yöresel lezzetler geliyor. Birçok lezzeti barındıran Adana’nın meşhur lezzetlerinden birisi de avgan pilavıdır. “Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı size özel tarifimizde…
13.03.2024 Adana
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Ardahan’da Sibirya soğukları: Eksi 34
Ardahan’da Sibirya soğukları: Eksi 34 Ardahan'da günlük yaşam felç oldu. Havaya serpilen sıcak su, yere buz taneciği olarak düştü.
1.02.2024 Gündem
Tırnak Batması Nasıl Geçer? Tırnak Batması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Tırnak Batması Nasıl Geçer? Tırnak Batması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Tırnak batması, tırnak kenar ya da köşesinin yumuşak ete batması ile oluşan bir sorundur. En çok baş parmakta görülür ve kızarıklık, şişme ya da ağrı gibi şikayetlere neden olur.
17.01.2024 Sağlık
Soğuk Algınlığı Nasıl Geçer? Soğuk Algınlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Soğuk Algınlığı Nasıl Geçer? Soğuk Algınlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Soğuk algınlığı özellikle sonbahar ve kış döneminde kişilerin sıkça karşılaştığı rahatsızlıklardan biridir. Özellikle kapalı alanlar, toplu taşıma, kreşler ve okullarda sıkça bulaşma olasılığı vardır. Ancak bu rahatsızlık evde uygulanan bazı yöntemler ile kolay bir şekilde iyileşebilir.
17.01.2024 Sağlık
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Siyah noktalar bir akne türüdür. En sık yüz bölgesinde görülür. Ancak sırt, boyun, göğüs ve ense gibi alanlarda da görülebilir. Siyah noktalar sıklıkla foliküllerin tıkanması yüzünden oluşur. Siyah noktalar peeling, bakım kremleri, yüz jelleri ve belirli kürler ile kolayca geçebilirler.
17.01.2024 Sağlık
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sırt ağrısı, her insanın hayatının bir döneminde yaşadığı bir ağrıdır. Bu ağrı, bazı durumlarda hafif bir şekilde seyrederken bazı durumlarda da kişinin yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Sırt ağrısının altıda yatan nedenler fiziksel sorunlardan kaynaklanabileceği gibi kimi zaman da önemli bir hastalığın belirtisi olabilirler. 
17.01.2024 Sağlık
Regl Ağrısı Nasıl Geçer? Regl Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Regl Ağrısı Nasıl Geçer? Regl Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Adet ağrısı, regl döneminde kadınların günlük yaşamını oldukça zorlayan bir durumdur. Özellikle ilaçların vücuda zarar vermesinden dolayı çoğu kadın ağrı için ne yapacağını bilmemektedir. Ancak bitkisel yöntemler ile kolayca adet ağrısı geçirilebilir.
8.01.2024 Sağlık
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Mide ağrısı karaciğer, üst bağırsak, safra kesesi ya da pankreas ile bağlantılı bir hastalık nedeni ile ortaya çıkabilir. Sindirim güçlüğü, bağırsak problemleri ve gaz da mide ağrısına neden olabilir.
7.01.2024 Sağlık
Kulunç Nasıl Geçer? Kulunç Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulunç Nasıl Geçer? Kulunç Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kulunç, kasların gevşememesi sonucunda, oluşan sert düğümlerdir. Kolda, gövdede, bacakta oluşan kuluncun tam nedeni bilinmemektedir. Kulunç, daha çok sırt ve boyunda oluşmaktadır. 
4.01.2024 Sağlık
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kulak tıkanıklığı, çeşitli hastalıkların habercisi olabilmesinin yanı sıra en büyük nedeni hava değişimi olarak bilinen bir rahatsızlıktır.
4.01.2024 Sağlık
Kasık Ağrısı Nasıl Geçer? Kasık Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kasık Ağrısı Nasıl Geçer? Kasık Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kasık ağrısı pelvik bölge adındaki kasık bölgede ağrı meydana gelmesi sonucu oluşur. Kasık ağrısının kadınlarda ve erkeklerde farklı nedenleri olabildiğinden nedene bağlı olarak tedavi uygulanması gerekir.
4.01.2024 Sağlık
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Karın ağrısı, herkesin yaşadığı bir sağlık sorunudur. Karın ağrısının birçok çeşitli nedeni olabilir. Ağrının geçirilmesi için mutlaka öncelikle nedeni bilinmelidir. Karın ağrısının geçmesi için ilk akla gelen yöntem ise sıcak komprestir. Genelde kabızlık gibi problemlerden dolayı ortaya çıkan karın ağrıları için ılık su içilmesi de önerilir.
3.01.2024 Sağlık
Hemoroid Nasıl Geçer? Hemoroid Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Hemoroid Nasıl Geçer? Hemoroid Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Hemoroid basur hastalığı olarak da bilinen bir durumdur. Bol sıvı alarak, krem ve fitiller kullanarak hemoroidin geçmesi mümkündür.
3.01.2024 Sağlık
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Arpacık, göz kapağının dışında meydana gelen, sivilceye benzer bir şişliktir. Sık sık gözünde arpacık çıkan kişiler bunun ne anlama geldiğini çok iyi bilirler. Gözde arpacık çıkmasının bilinen en önemli nedeni ise, bağışıklık sisteminin zayıflamasıdır. Ama başka nedenler de gözde arpacık çıkmasına neden olabilir.
2.01.2024 Sağlık
Enseden Gelen Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Enseden Gelen Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Enseden Gelen Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Enseden Gelen Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Baş ağrısına nasıl geçeceği en çok merak edilen sorular arasında yer alır. Herkesin sık sık karşılaştığı rahatsızlıklar arasında yer alan baş ağrısının genellikle altında yatan önemli bir neden bulundurmaz. Enseden gelen, şiddetli ve zonklayan baş ağrısına hafifletecek bazı çözüm önerileri bulunur. Migren ya da sinüzit nedeni ile baş ağrısı yaşayanların bunlara dikkat etmesi gerekir. 
2.01.2024 Sağlık
Böbrek Ağrısı Nasıl Geçer? Böbrek Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Böbrek Ağrısı Nasıl Geçer? Böbrek Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sağlık problemleri herkesin belirli dönemlerde bazı durumlarda karşımıza çıkabilir. Bunların bazıları evde de yapılan çeşitli yöntemlerle geçirilebilirken, bazıları da uzman doktorlar tarafından muayene ve tedavi ile geçer. Bu anlamda püf noktalar ya da yapılabilecek yöntemler internette de sıklıkla aranır. Bunlardan biri de böbrek ağrısı şikayetleridir. Böbrek ağrısı özellikle ilerlediğinde kişilere ciddi sıkıntılar verebilir. Bazı yöntemleri denedikten sonra geçmiyorsa doktora giderek muayene olmakta yarar olacaktır.
28.12.2023 Sağlık
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bel ağrısı oldukça zorlu sağlık problemlerinden biridir. Kişilerin hem sosyal hem de iş ve okul hayatlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Bel ağrıları sıklıkla hamilelik döneminde, sürekli oturarak ya da ağır beden işi yapmakla meydana gelebilir. Ancak belirli egzersiz ve yöntemler ile bel ağrısı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Rüzgarlı havada kombi kapatılır mı? Şiddetli lodosta kombi kullanılır mı?
Rüzgarlı havada kombi kapatılır mı? Şiddetli lodosta kombi kullanılır mı? Marmara'da yaşanan şiddetli lodos hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hanelerde kullanılan kombiler için tehlikeli havalar başladı. Pek çok uzmana göre rüzgarlı havalarda kombinin kullanımı tehlike arz ediyor. Kombi, doğal gaz kullanımı ve sıcak su ihtiyacını karşılamak için kullanılan ısıtma cihazıdır. Peki şiddetli rüzgarda kombi kullanılır mı?
28.11.2023 Gündem
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar?
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar? 24 Nisan 2023 tarihinde başlayan bedava doğalgaz uygulaması 31 Mayıs 2023'te sona erdi. Yeni kararla 1 Mayıs 2024 tarihine kadar gelecek olan faturalarının 25 metreküp kısmı vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek. Peki, 25 metreküp doğalgaz kaç litre, 25 metreküp doğalgaz ne kadar?
21.11.2023 Ekonomi
Dünyanın en derin noktasında yeni virüs keşfedildi: İnsanlığa zarar verebilir mi?
Dünyanın en derin noktasında yeni virüs keşfedildi: İnsanlığa zarar verebilir mi? Dünya üzerinde bilinen en derin nokta Mariana Çukuru'nda deniz seviyesinin 9 kilometre altında yeni bir virüs türü keşfedildi. "VB_HmeY_H4907" adı verilen yeni virüsün bakterileri enfekte ettiği belirtilirken, insanlara ve diğer canlılara karşı nasıl hareket ettiği inceleniyor.
21.09.2023 Gündem
Yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Bak: Yurtlara yüzde 87 oranında yerleştirme yapıldı
Yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Bak: Yurtlara yüzde 87 oranında yerleştirme yapıldı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Yurt kapasitemiz geçtiğimiz yıla oranla artış gösterdi. An itibarıyla 81 il, 260 ilçe ve KKTC’de olmak üzere 822 yurt ve toplam 950 bin yatak kapasitesi ile gençlerimizin hizmetindeyiz." dedi.
13.09.2023 Gündem
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sıcak Su ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıcak su haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.