Sgk Prim Borcu

Sgk Prim Borcu

Son dakika Sgk prim borcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sgk prim borcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sgk prim borcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sgk Prim Borcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sgk prim borcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 439 sgk prim borcu haberi bulunmuştur. Tüm sgk prim borcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK prim borçları siliniyor! 14 milyon vatandaş yararlanacak, işte tüm detaylar
SGK prim borçları siliniyor! 14 milyon vatandaş yararlanacak, işte tüm detaylar Borçlarlar ilgili son dakika açıklaması geldi. Borcu olan 14 milyon vatandaşı ilgilendiriyor. Tüm vergiler, vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus para cezaları, köprü ve otoyol kaçış düzenlemeleri, adli para cezaları, üst kurullarca verilen idari para cezaları, Tütün Yasası kapsamına giren cezalar, tüm idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları, ecri misiller, kaynak kullanımı destekleme prim borçları gibi tüm borçlar, yapılandırılarak ödenebilecek. SGK primleri, gümrük vergileri, idari para cezaları, gecikme zamları gibi alacaklar da yapılandırma kapsamında olacak. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
28.01.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma paketi nedir? Borç Yapılandırma paketinde hangi borçlar yapılandırılacak? (Vergi, SGK, emlak vergisi)
Borç yapılandırma paketi nedir? Borç Yapılandırma paketinde hangi borçlar yapılandırılacak? (Vergi, SGK, emlak vergisi) Borç yapılandırma paketi hakkında bekleyiş sürüyor. Kapsam itibariyle Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketinde sona gelindi. Kabine toplantısı sonrası yapılacak açıklamayla hangi borçların yapılandırılacağı belli olacak. Peki borç yapılandırma paketi hangi borçları kapsıyor?
23.01.2023 Ekonomi
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu!
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu! Yapılandırma başvurusu yapacaklar dikkat! Süre doluyor... Vergi, sosyal güvenlik primi, trafik cezası, öğrenim kredisi, otoyol ve köprü kaçak geçiş cezası gibi kamuya olan borçların yapılandırılması için son günlere girildi. Milyonlarca vatandaşın yararlandığı borç yapılandırma süreci sona eriyor. Peşin ödemelerde büyük avantaj sağlayan yapılandırmada vergi dairelerine başvuranların sayısı artıyor. Peki, Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
27.09.2021 Ekonomi
Borcu olana güzel haber! Siliniyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Süre uzatıldı
Borcu olana güzel haber! Siliniyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Süre uzatıldı Borcu olan milyonlarca kişiye güzel haber. Süre uzatıldı. Trafik cezaları, vergi cezaları, idari para cezaları, SGK prim borcu, GSS, işsizlik sigortası primleri hepsini kapsıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 31 Ağustos 2021 tarihinde bitecek olan başvuru ve ödemeye ilişkin karar 1 ay süreyle uzatıldı. Peşin ödemelerde Yİ-ÜFE oranında hesaplanan tutardan ayrıca %90 trafik para cezaları ve diğer idari para cezalarının peşin ödenmesi halinde asıllarında %25 indirim yapılıyor.
27.08.2021 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Sadece yüzde 10'unu ödeyin, son hafta...
Borcu olanlara güzel haber! Sadece yüzde 10'unu ödeyin, son hafta... Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Büyük fırsat! Başvuranlar sadece sadece yüzde 10'unu ödüyor. Son haftaya girildi. Vergi ve diğer bazı borçlar yapılandırılıyor. Yapılandırma imkanından yararlananlar faizlerin büyük kısmını ödemiyor. Yapılandırılan borçlar peşin veya taksitler halinde ödenebiliyor ve peşin ödemelerde hesaplanan Yİ-ÜFE tutarından yüzde 90, idari para cezalarının aslından yüzde 25 indirim yapılıyor.
24.08.2021 Ekonomi
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen e-Devlet'ten...
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen e-Devlet'ten... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Borç yapılandırması ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Başvuru için son tarih 31 Ağustos olarak belirlendi. Borcunu yapılandırmak isteyenler bu tarihe kadar e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecekler. Milyonlarca vatandaşı ve işvereni ilgilendiren 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında son başvuru tarihi 31 Ağustos. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz, prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmaması gereken fırsatlara dikkat çekti.
4.08.2021 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, süre...
SGK resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, süre... Yüz binleri ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan resmi açıklama geldi. Ödeme tarihini kaçıran vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuluyor. Yapılandırmadan yararlanan kişiler 30 Nisan'a kadar ödeme yapmaları halinde yapılandırmadan yararlanmaya devam edebiliyor.
20.04.2021 Ekonomi
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Hakkınız yanacak, yarın...
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Hakkınız yanacak, yarın... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Borçlardan tamamen kurtulmak mümkün. SGK borçlarıyla flaş gelişme. Yarın sona eriyor. Hakkınızı kaybedebilirsiniz. Yapılandırma için başvurular 1 Şubat 2021’de sona erdi. Yapılandırmadan yararlanan vatandaşlar ilk taksitlerini 31 Mart'a kadar peşin öderlerse, enflasyon farkının yüzde 90’ı silinecek. Taksiti seçenler ise ilk taksiti ödedikten sonra ikinci taksit süresinde kalan borcun tamamını ödemek isterse, enflasyon farkının yüzde 50’si silinecek. Taksiti seçen vatandaşlar borcunu 2’şer ay arayla 18 taksitte yani 36 ayda ödeyebilecek.
30.03.2021 Ekonomi
SGK borçlarıyla ilgili flaş gelişme! 10 gün içerisinde...
SGK borçlarıyla ilgili flaş gelişme! 10 gün içerisinde... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Borçlardan tamamen kurtulmak mümkün. SGK borçlarıyla flaş gelişme. Son 10 gün. Hakkınız yanabilir. Yapılandırma için başvurular 1 Şubat 2021’de sona erdi. Yapılandırmadan yararlanan vatandaşlar ilk taksitlerini 31 Mart'a kadar peşin öderlerse, enflasyon farkının yüzde 90’ı silinecek. Taksiti seçenler ise ilk taksiti ödedikten sonra ikinci taksit süresinde kalan borcun tamamını ödemek isterse, enflasyon farkının yüzde 50’si silinecek. Taksiti seçen vatandaşlar borcunu 2’şer ay arayla 18 taksitte yani 36 ayda ödeyebilecek.
22.03.2021 Ekonomi
Prim borcu olan Bağkur'lular sağlık yardımı alabilir mi?
Prim borcu olan Bağkur'lular sağlık yardımı alabilir mi? Sosyal Güvenlik uzmanlarına sıklıkla yöneltilen soruların başında SGK'ya prim borcu olanların sağlık hizmetlerinden nasıl yararlanacağı konusu geliyor. Prim borcu olan 4/b yani BAĞ-KUR sigortalıları, sağlık hizmetlerinden yararlanıp yararlanamayacağını araştırıyor. Peki, Prim borcu olan Bağkur'lular sağlık yardımı alabilir mi? Borcu olan Bağkur'lular sağlık hizmetlerinden yararlanabilir mi? İşte merak edilen o sorunun cevabı...
8.02.2021 Çalışma Hayatı
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Yapılandırma...
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Yapılandırma... Yapılandırma ile ilgili flaş açıklama! Bakan Selçuk duyurdu. SGK yüz binlerce kişinin borcunu yapılandırdı. Vatandaşlar yoğun talep gösterdi. 1 milyon 770 kişinin 90 milyar lirayı aşan borcu yapılandırıldı.
3.02.2021 Ekonomi
Emeklilik ve borç için son fırsat!  Milyonları ilgilendiriyor...
Emeklilik ve borç için son fırsat! Milyonları ilgilendiriyor... Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Devlet tarafından sağlanan haktan faydalanmak isteyenlerin başvurularını mesai bitimine kadar yapması gerekiyor.
1.02.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten...
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten... Borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Yarın son gün. Başvuranlar yararlanabiliyor. Faizlerin yüzde 90'ı siliniyor. 18 ay vade imkanı da sunuluyor. Vatandaşların merakla beklediği vergi yapılandırması başvuru sürecinde sona gelindi. Fakat birçok kişi yapılandırma sürecinin ne zaman biteceğini bilmiyor Vatandaşlar tarafından vergi yapılandırma başvurusu ne zaman bitiyor sorusuna cevap aranıyor. Vergi borcu yapılandırma başvurusu için son gün 1 Şubat 2021 olarak belirlendi. Peki, vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? Vergi yapılandırma tekrar uzatılacak mı? İşte vergi yapılandırma başvurusu 2021 ile ilgili son dakika gelişmeleri...
31.01.2021 Ekonomi
Yapılandırma ile ilgili önemli detay! Onlar yararlanamayacak
Yapılandırma ile ilgili önemli detay! Onlar yararlanamayacak Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor. Yapılandırma ile ilgili çok önemli detay. Çok sayıda kişi yapılandırma hakkından faydalandı. Prim borcunu yapılandırmak isteyenlerin 1 Şubat'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Yapılandırmadan kimler yararlanabilecek? Yapılandırma yapamayacak kişiler de bulunuyor. Tüm detaylar haberimizde...
27.01.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Kredi fırsatı, hesabı olanlar...
DenizBank resmen duyurdu! Kredi fırsatı, hesabı olanlar... DenizBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi fırsatı. 3 ay boyunca ödeme yok. Kefilsiz 36 aya varan vade imkanı sunuluyor. Dev bankadan emeklilik hayali kuran on binlerce vatandaşı çok yakından ilgilendiren kredi haberi geldi. Avantajlı faiz oranlarıyla SGK prim borcunu ödeyip emekliliğe hak kazanacak kişiler için 3 ay ertelemeli, 12, 24 ve 36 aya kadar vadeli kefilsiz kredi fırsatı açıklandı. 10 bin liradan başlıyor ve kredi üst limiti ise 100 bin lira. Ödeme tablosu da belli oldu. Öte yandan SGK da Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ile krediye yönelik anlaşma imzalamıştı. İşte tüm detaylar...
25.01.2021 Ekonomi
İndirim uygulanıyor! Farklar siliniyor, son 10 gün...
İndirim uygulanıyor! Farklar siliniyor, son 10 gün... Milyonlarca çalışan için önemli fırsat! Sürenin bitmesine 10 gün kaldı. Bir kez uzatılmıştı, bir daha uzatılmayacak. Büyük indirim! Ne kadar eski ise elde edilen kazanç da o kadar yüksek oluyor. BağKur'lu vatandaşları yakından ilgilendiren karar 17 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. BağKur'lu olarak çalışanlara erken emeklilik fırsatı da doğuyor. Vergi ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) prim borçlarının yapılandırılmasına imkan tanıyan af yasasından yararlananların sigortalılık süreleri yeniden canlandırılarak emeklilik süreleri yeniden hesaplanacak.
21.01.2021 Ekonomi
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor, yüzde 90 indirim yapılıyor, son gün...
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor, yüzde 90 indirim yapılıyor, son gün... Borcu olan vatandaşla uzun süredir bekliyordu. Sevindiren haber geldi. Yüzde 90 indirim yapılıyor. Faizler siliniyor. Borç yapılandırması başladı. Şimdi birçok kişi hangi borçların yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini merak ediyor. SGK prim borçlarından KYK borçlarına kadar devlete olan borçlar yapılandırılabilecek. Borç yapılandırması yapılırken bazı borçlarda indirim yapılırken bazı borçların ise faizleri tamamen silinecek. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların şubat ayına kadar ilk taksit ödemesini yapması gerekiyor. Borç yapılandırması ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde...
19.11.2020 Ekonomi
SGK, SSK’lı, BAĞ-KUR’lu GSS'li milyonlara müjde!
SGK, SSK’lı, BAĞ-KUR’lu GSS'li milyonlara müjde! Milyonlarca kişiye güzel haber! Af geliyor. Yapılandırma kapsamına alınıyor. Yıl sonuna kadar başvurarak bu haktan faydalanmak mümkün. SGK'ya borcu olanlar herkes merak ediyor. 'Sigorta primlerine af geliyormuş, bizi de kapsıyor mu, nasıl yararlanacağız?’ gibi çokça soru geliyor. Bağ-Kur’lusu da soruyor, isteğe bağlı sigorta yaptıranlar da, işverenler de, ev hizmetlerinde çalışan da; soruyor. Doğru; bir af var, aslında af değil de yeniden yapılandırma demek daha doğru olur. Kritik tarih ise 31 Ağustos 2020. Bu tarihe kadar olan borçlar yapılandırma kapsamında olacak.
5.11.2020 Ekonomi
SGK prim borcunun iptali için harekete geçti: Emsal karar çıktı...
SGK prim borcunun iptali için harekete geçti: Emsal karar çıktı... SGK'nın tarafına gönderdiği prim borcunun iptali için harekete geçmişti. Emsal karar çıktı ve yeni dönem başladı. Yargıtay, verdiği son kararla alacak davalarında yeni bir dönem başlattı. Yüksek Mahkeme; alacak davalarında Whatsapp, Facebook, e-mail gibi elektronik ortamlardaki bilgi taşıyıcıları belgeleri delil niteliğinde saydı. Emsal karara konu olan avukat ile işçi arasında açılan ayrı bir alacak davasında yapılan yazışmaların eksik incelenmesi nedeniyle, davanın reddine karar verilmesi usul ve yasaya aykırı olup, bozma nedeni olduğuna karar verildi. İşte Yargıtay'ın kararı...
16.10.2020 Gündem
Vergi affı çıkacak mı? Vergi ve prim borcu olanlara yeni düzenleme kredisi gelecek mi?
Vergi affı çıkacak mı? Vergi ve prim borcu olanlara yeni düzenleme kredisi gelecek mi? Vergi affı ve borç yapılandırmasını içeren yasal düzenlemeler hakkındaki haberler yakından takip ediliyor. Korana virüs salgını nedeni ile daha önce ertelenen vergi ve prim borçlarının yeniden yapılandırılıp yapılandırılmayacağı merak ediliyor. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vergi borcu affı ve SGK prim borç yapılandırma hakkında açıklama yaptı. Vergi ve prim borcu affı yapılacak mı? Vergi ve prim borcu olanlara müjde var mı?
25.09.2020 Gündem
Bakan müjdeyi verdi: Süre uzadı
Bakan müjdeyi verdi: Süre uzadı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "GSS VE SGK Prim borçlarını yapılandıranların son ödeme tarihi 28 Şubat'a uzatıldı" dedi.
4.01.2019 Ekonomi
Son dakika: SGK prim borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz...
Son dakika: SGK prim borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz... SGK'ya prim borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmaları için tanınan sürenin dolmasına 11 gün kaldı. Vatandaşların borçlarını yapılandırmaları için 31 Temmuz'da mesai gününe kadar sosyal güvenlik il müdürlüğüne ya da sosyal güvenlik merkezine şahsen veya postayla başvurmaları gerekiyor. İnternet üzerinden e-sigorta yoluyla başvurular ise 31 Temmuz saat 23.59’a kadar yapılabilecek.
20.07.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sgk Prim Borcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sgk prim borcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.