Şeyma Subaşı Sevgilisi

Şeyma Subaşı Sevgilisi

Son dakika Şeyma Subaşı sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyma Subaşı sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyma Subaşı sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Subaşı Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 şeyma subaşı sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok
Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok Fenomen Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkilerine bir şans daha vermişti. Subaşı, "Karın olmak için sabırsızlanıyorum" diyerek düğün davetiyesini paylaşmıştı. Son olarak ünlü çiftten Meedo, annesinin ölüm yıl dönümüyle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.
10.11.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'dan 'son' hamle! Meedo'dan kalan o izi de sildirdi
Şeyma Subaşı'dan 'son' hamle! Meedo'dan kalan o izi de sildirdi Şeyma Subaşı evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den geçtiğimiz mart ayında ayrılmıştı. 'Yaşadığım hassas sürece saygı gösterin' diyen ve geri dönüş yok mesajı veren Subaşı, Meedo'dan kalan o izi de sildi.
9.04.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'dan Meedo'yla sarmaş dolaş pozlar!
Şeyma Subaşı'dan Meedo'yla sarmaş dolaş pozlar! Miami'de olan Şeyma Subaşı, sevgilisi Meedo'yla sarmaş dolaş pozunu yayınladı! Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Subaşı'nın fotoğraflarını gören takipçileri 'Evlilik ne zaman?' diye sordu.
9.02.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo ilk kez konuştu! 'İlişkiyi bitiren bendim'
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo ilk kez konuştu! 'İlişkiyi bitiren bendim' Şeyma Subaşı ile yaşadığı ilişki ile Türkiye'de magazin dünyasında yer alan Mısırlı Mohammed Alsaloussi, ilişkisi ve hakkında söylenen dolandırıcı iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Meedo olarak anılan Alsaloussi, "Şeyma Subaşı ile ilişkiyi bitiren bendim, Şeyma'nın her ay ne kadar harcadığı ortada" dedi.
17.07.2021 Magazin
Meedo'nun Şeyma Subaşı'na aldığı hediyelerin faturaları ortaya çıktı!
Meedo'nun Şeyma Subaşı'na aldığı hediyelerin faturaları ortaya çıktı! Ünlü fenomen Şeyma Subaşı'nın evlilik teklifi aldığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dolandırıcı olduğu için ayrılmıştı. Alsaloussi'nin Şeyma Subaşı'na aldığı hediyelerin faturaları ortaya çıktı.
3.07.2021 Magazin
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince...
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince... Düğün tarihi beklenirken Şeyma Subaşı şok bir hamlede bulundu. Hamileliğini açıklayan ardından bebeğini düşürdüğünü söyleyen Şeyma Subaşı'nın bu olayın ardından parmağındaki yüzüğü çıkarttığı dikkat çekmişti. Meğer Şeyma Subaşı'nın tektaşı sahteymiş! Şeyma Subaşı ile Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi'nin ayrılık nedeni üzerine ortaya atılan iddialar ise şok etti.
28.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı adeta ateş püskürdü! 'Beni biraz bırakın'
Şeyma Subaşı adeta ateş püskürdü! 'Beni biraz bırakın' Bebeğini kaybetmesinin ardından Ibiza'da arkadaşlarıyla görüntülenen Şeyma Subaşı'nın yanında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması akıllara ayrılık ihtimalini getirmişti. Hakkındaki iddialarla ilgili sessizliğini bozan sosyal medya fenomeni, adeta ateş püskürdü.
26.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı'nın 'hayallerinin tatili' bitti! İstanbul'a döndü ve...
Şeyma Subaşı'nın 'hayallerinin tatili' bitti! İstanbul'a döndü ve... Yaptığı sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile sıkça magazin gündeminde yer alan Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızıyla çıktığı Bali tatilinin ardından İstanbul'a döndü.
1.05.2021 Magazin
Şeyma Subaşı'nın burnu olay oldu!
Şeyma Subaşı'nın burnu olay oldu! Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaptığı paylaşımlarla düşman çatlatırken yine estetik iddialarıyla gündem oldu. Subaşı'nın burnu gündeme bomba gibi düştü.
18.03.2021 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan aşk iddialarına yanıt!
Şeyma Subaşı'ndan aşk iddialarına yanıt! Şeyma Subaşı önceki akşam Bebek'te görüntülendi. DJ sevgilisi Guido Senia'dan ayrılan Subaşı, Sinan Urfalı ile hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi.
12.09.2020 Magazin
Şeyma Subaşı: Herkese bir Acun lazım!
Şeyma Subaşı: Herkese bir Acun lazım! Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmeye hazırlanan Şeyma Subaşı, 19 yaşındayken katıldığı 'Var mısın, Yok musun' yarışmasına ait bir görüntüyü kişisel sosyal medya hesabında paylaştı.
11.08.2017 Magazin
Acun'dan Şeyma'ya 56 milyon TL'lik hediye!
Acun'dan Şeyma'ya 56 milyon TL'lik hediye! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, müstakbel eşi Şeyma Subaşı'na düğün hediyesi olarak 56 milyon TL değerinde boğaza nazır ev satın aldı.
31.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Beyimin gömleğini ütülüyorum
Şeyma Subaşı: Beyimin gömleğini ütülüyorum Şeyma Subaşı, sevgilisi Acun Ilıcalı'nın gömleğini ütülediği anın videosunu ve fotoğrafını sosyal medyada yayımladı.
6.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'dan mutlu aile fotoğrafı!
Şeyma Subaşı'dan mutlu aile fotoğrafı! Evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı, Instagram'da takipçileriyle bir aile fotoğrafı paylaştı.
14.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: İyi ki doğmuş benim dünyam!
Şeyma Subaşı: İyi ki doğmuş benim dünyam! Şeyma Subaşı, sevgilisi Acun Ilıcalı'nın doğum gününü kısa bir video ve yazdığı romantik satırlarla kutladı.
30.05.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Acun üst dekolteden hoşlanmaz; ancak...
Şeyma Subaşı: Acun üst dekolteden hoşlanmaz; ancak... Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, giydiği kısacık şortlarıyla ilgili "Acun üst dekolteden hoşlanmaz, ancak şortlarıma karışmıyor." dedi.
7.04.2017 Magazin
Acun Ilıcalı'ya baskın!
Acun Ilıcalı'ya baskın! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, Acun Medya'ya 'Playstation turnuvası' baskını yaptı!
24.11.2016 Magazin
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı. Aşk iddialarının ardından Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu.
16.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı.
15.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı  İzzet Antebi'den ilk açıklama
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi'den ilk açıklama Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı'nın Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İş insanı bu iddialar sonrası isyan etti.
20.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.