Şeyma Subaşı Gelinlik

Şeyma Subaşı Gelinlik

Son dakika Şeyma Subaşı gelinlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyma Subaşı gelinlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyma Subaşı gelinlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Subaşı Gelinlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı gelinlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 şeyma subaşı gelinlik haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı gelinlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı son noktayı koydu!
Şeyma Subaşı son noktayı koydu! Şeyma Subaşı, gelinliğinin çalıntı tasarım olduğu iddialarına "Aynı tasarımcı 2018 koleksiyonunda bunu tasarlanmış; ben de satın aldım." sözleriyle son noktayı koydu.
21.09.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'na gelinlik şoku
Şeyma Subaşı'na gelinlik şoku Acun Ilıcalı, 8 yıldır birlikte olduğu Şeyma Subaşı ile dün Fransa'da evlendi. Bugün ise çiftin kulüp Bagatelle'de düğün törenleri gerçekleşti. Şeyma Subaşı herkesin merakla beklediği gelinliğinin ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
20.09.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'nın gelinlikli ilk fotoğrafı!
Şeyma Subaşı'nın gelinlikli ilk fotoğrafı! Fransa-St. Tropez'de evlenecek olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ın büyük heyecanı... Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı'ndan imza öncesi ilk kare.
18.09.2017 Magazin
Şeyma Subaşı gelinlik denemek için para ödedi!
Şeyma Subaşı gelinlik denemek için para ödedi! Gelinlik bakmak için New York'a giden Şeyma Subaşı, ünlü bir mağazadaki gelinlikleri denemek için bin dolar ödedi.
18.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Hayatımın en güzel anı!
Şeyma Subaşı: Hayatımın en güzel anı! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, evlilik hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da gelinlik paylaşımları yapıyor.
15.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı gelinlik provalarına başladı
Şeyma Subaşı gelinlik provalarına başladı Geçen günlerde düğünü için davetiye listesini hazırlayan Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı şimdi de gelinlik provalarına başladı.
11.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı!
Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı! Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi Meedo ile dünyaevine giren fenomen Şeyma Subaşı ,gelinliğiyle sosyal medyada gündem olmuştu. Gelinliğin fiyatını Ebru Şancı ortaya çıkardı.
10.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın asıl gelinliği ortaya çıktı! 'Bu sefer olmuş'
Şeyma Subaşı'nın asıl gelinliği ortaya çıktı! 'Bu sefer olmuş' Bir süredir sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaptığı evlilik hazırlıklarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'ndan müjdeli haber, geçtiğimiz günlerde geldi. Ünlü isim, Alsaloussi ile nikah masasına oturdu. Gündüzü festival gibi geçen günün gecesinde asıl gelinliğini giyen Subaşı'nın gelinliği sosyal medyada çok beğenildi.
7.05.2023 Magazin
Fas'ta evlenen Şeyma Subaşı gelinliğiyle çok konuşuldu!
Fas'ta evlenen Şeyma Subaşı gelinliğiyle çok konuşuldu! Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz gün nikah masasına oturan Şeyma Subaşı'nın ilk hamlesi soyadını değiştirmek oldu. Nikahtan sonra yaptığı soyadı hamlesiyle çok konuşulan Subaşı, son olarak düğünden gelinlikli fotoğraflarını paylaştı. Sosyal medya fenomeninin gelinlik tercihine, adeta yorum yağdı.
6.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan 'gelinlik' paylaşımı! Mısırlı sevgilisi kayıtsız kalamadı
Şeyma Subaşı'ndan 'gelinlik' paylaşımı! Mısırlı sevgilisi kayıtsız kalamadı Şimdilerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmeye hazırlanan bir çocuk annesi Şeyma Subaşı, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarda gelinlik seçimi için ilk adımı attığını açıkladı. Sözlerine, "Hayatımın çok heyecanlı bir dönemindeyim" diyerek başlayan Subaşı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Meedo da sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalamadı.
20.01.2023 Magazin
Şeyma Subaşı evleniyor! Gelinlik provasında
Şeyma Subaşı evleniyor! Gelinlik provasında Şeyma Subaşı ile Mısırlı iş insanı Meedo evlilik hazırlığı içerisine girdiler. Daha önce düğün davetiyesini paylaşan Şeyma Subaşı, şimdi ise gelinlik provasında.
19.01.2023 Magazin
Dila Tarkan'ın düğününe Şeyma Subaşı kıyafetiyle damga vurdu!  'Gelinden daha dikkat çekici'
Dila Tarkan'ın düğününe Şeyma Subaşı kıyafetiyle damga vurdu! 'Gelinden daha dikkat çekici' Sosyetik güzel Dila Tarkan, sevgilisi Dağhan Doğruer, dünyaevine girdi. Şeyma Subaşı yakın arkadaşı Dila Tarkan'ın Yunanistan'a yapılan düğününe katıldı. Dila Tarkan'ın düğünü için iddialı bir seçim yapan Şeyma Subaşı'na "Gelinin önüne geçmişsin" yorumları yapıldı.Subaşı'nın elbisesi gelinliği yapan modacının imzasını taşıyordu.
27.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı Gelinlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı gelinlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.