Gelinlik

Gelinlik

Son dakika gelinlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gelinlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gelinlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gelinlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelinlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.245 gelinlik haberi bulunmuştur. Tüm gelinlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti 2024 yılında evlenmenin maliyeti daha da arttı. Evlenmeye karar veren çiftlerin cebinden toplam ne kadar çıkacak belli oldu. Çiftler söz, nişan, kına ve düğün, çeyiz, ev eşyası, gelin ve damat kıyafeti, kuaför masrafları, fotoğraf ve video çekimleri için yüz binlerce lira harcıyor. İşte her şeyiyle ev kurmanın bedeli...
13.04.2024 Ekonomi
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi!
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi! Depremzede sosyal medya fenomeni Melike Ağır, Hatay'ın Belen İlçesinde polis memuru Muhammet Ali Göksoy ile evlendi. Herkes gibi beyaz gelinlik giymeyi hayal ettiğini belirten Ağır,siyah gelinlikle evlendi.
8.03.2024 Gündem
Geline kırmızı kurdele neden 3 kere bağlanır? Kuşak neden 3 kere bağlanır?
Geline kırmızı kurdele neden 3 kere bağlanır? Kuşak neden 3 kere bağlanır? Geline kırmızı kuşak neden bağlanır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema'nın gelinlik giydiği sahneler sosyal medyada gündeme geldi. Peki Geline kırmızı kuşak neden 3 kere bağlanır?
30.11.2023 Gündem
Simge Ünal'dan 'evlilik' açıklaması!
Simge Ünal'dan 'evlilik' açıklaması! Manken Simge Ünal, 21 Kasım'da İzmir If Wedding fuarında düzenlenecek defilelerde gelinlik giyecek. "Türkiye'de en çok gelinlik giyen ben olabilirim" diyen Ünal, evliliğe bakış açısını anlattı.
11.11.2023 Magazin
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi 17 yaşındaki çiftin 3 gün sürmesi planlanan düğünü, son gün polis merkezinde bitti. Balıkesir'de ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyılan O.K. (17) ile D.K.'nin (17), 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünleri, 3'üncü gün polis merkezinde bitti. Takı töreninin ardından bir yakınlarının öldüğünü söyleyerek, memleketleri Konya'ya dönmek isteyen kız tarafı ile damadın ailesi arasında arbede çıktı. Damadın ailesi, düğünde takılan altınların bir kısmını geri aldı, bir kısmı ise gelinin üzerinde kaldı. Erkek tarafı dolandırıldıkları, gelinin ailesi ise kızlarının evde zorla tutulduğu ve şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.
30.10.2023 Gündem
Gonca Vuslateri:  Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim
Gonca Vuslateri: Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim Oyuncu Gonca Vuslateri'den bebek müjdesi geldi. Ünlü oyuncu anne olacağını duyurdu!
16.10.2023 Magazin
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
İtalya'dan sonra İstanbul'da düğün yapan Burcu Esmersoy, kalça dekolteli gelinlik giydi
İtalya'dan sonra İstanbul'da düğün yapan Burcu Esmersoy, kalça dekolteli gelinlik giydi 2 Eylül'de İtalya'da evlenen Nazım Akmandil ve Burcu Esmersoy çifti bir düğün de İstanbul'da yaptı. Esmersoy, İstanbul'daki düğünü için taş işleme detaylı derin sırt ve kalça dekolteli bir gelinlik giydi.
8.09.2023 Magazin
Yalı Çapkını 2. sezon fragmanı: Seyran ve Ferit'in düğününde sürpriz var! Ayrılık kapıda...
Yalı Çapkını 2. sezon fragmanı: Seyran ve Ferit'in düğününde sürpriz var! Ayrılık kapıda... Yalı Çapkını 2 sezon fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizi ikinci sezon için gün sayıyor. Yeni sezon fragmanında Seyran'ın gelinlik, Ferit'in damatlık giydiği anlar en büyük detay oldu. Ancak Ferit ve Seyran'ın düğününde sürpriz bir konuk var.
1.09.2023 Televizyon
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Kiracı ve ev sahiplerine ilgilendiriyor! 1 Eylül itibarıyla zorunlu oluyor
Kiracı ve ev sahiplerine ilgilendiriyor! 1 Eylül itibarıyla zorunlu oluyor Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Mal sahipleri ve kiracılar arasında yeni dönem 1 Eylül itibarıyla başlıyor. Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi sadece konut ve iş yeri kiralarını kapsamıyor. Uzmanlar kiralık gelinlik anlaşmazlıklarında bile arabuluculuğun zorunlu olduğunu belirtirken, '4 hafta' detayına dikkat çekti.
27.08.2023 Ekonomi
WhatsApp'taki şaka grubu yargıya taşındı, paylaşımı yapana 10 yıla kadar hapis istemi
WhatsApp'taki şaka grubu yargıya taşındı, paylaşımı yapana 10 yıla kadar hapis istemi İzmir'de iddiaya göre şaka amaçlı kurdukları WhatsApp grubunda esnaf arkadaşı Belma Ateş (53) hakkında, bilgisi dışında paylaşımlar yaptığı öne sürülen Volkan Y. (38) hakkında 'zincirleme biçimde yazılı bir ileti ile hakaret' ve 'zincirleme biçimde özel hayata ilişkim görüntüleri ifşa etmek' suçlarından 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
29.07.2023 Gündem
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor Burcu Esmersoy, Bodrum’daki evinin kapılarını “Bi Dolaplar Çeviriyoruz” isimli YouTube kanalına açtı.
17.07.2023 Magazin
Aldatma skandalı gündemden düşmüyor!  'Bekarken bile hiçbir erkeğe numaramı vermedim'
Aldatma skandalı gündemden düşmüyor! 'Bekarken bile hiçbir erkeğe numaramı vermedim' 10 yıl önce fenomen Faryal Makhdoom ile evlenen ve üç çocuk sahibi olan boksör Amir Khan'ın, geçtiğimiz aylarda bir gelinlik modeli Sumaira'ya 'iç çamaşırlı fotoğraf göndermesi' için yalvardığı öne sürülmüş; ancak ünlü isim bu iddiaları reddetmişti. Sumaira konu hakkında açıklamalar yapmaya devam edince, Khan'ın eşi daha fazla dayanamayarak genç modele cevap verdi.
13.07.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Düğüne ünlüler akın etti
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Düğüne ünlüler akın etti Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer 2019 yılından beri aşk yaşıyordu. Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer dün akşam evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.
3.07.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı Eski manken ve model Demet Şener bir defile için gelinlik giydi. Ünlü isim gelinlikli pozlarını 'Altınlara bulandığımız bir defile oldu' notu ile paylaştı.
30.05.2023 Magazin
Önce sandığa sonra düğüne gittiler
Önce sandığa sonra düğüne gittiler Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir çift, önce sandığa sonra düğüne gitti.
28.05.2023 Yaşam
Oy verme işlemi bitimine dakikalar kala gelinlik ve damatlıkla geldiler
Oy verme işlemi bitimine dakikalar kala gelinlik ve damatlıkla geldiler Kocaeli’nin Derince ilçesinde Tuba-Kadir Marangoz çifti oy verme işleminin tamamlanmasına dakikalar kala sandığa gelinlik ve damatlıkla gelerek oy kullandı.
28.05.2023 Yaşam
Gelinlik ve damatlıkla sandıklara gittiler
Gelinlik ve damatlıkla sandıklara gittiler  Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında Bursa’da, düğün günleri seçimle aynı güne denk gelen çiftler, sandığa gelinlik ve damatlıkla gitti.
28.05.2023 Gündem
Hadise'den kafa karıştıran paylaşım! 'Yine mi evleniyorsun?'
Hadise'den kafa karıştıran paylaşım! 'Yine mi evleniyorsun?' Mehmet Dinçerler ile evliliği çok kısa süren ünlü şarkıcı Hadise'den kafa karıştıran paylaşım geldi. Hadise, sosyal medyada 'tektaş' ve 'gelinlik' emojileriyle fotoğraf yayınladı. Aşk dolu pozlar verdiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile beş ayda biten evliliğine gönderme yapan takipçileri, ünlü popçuyu yorum yağmuruna tuttu.
11.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı!
Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı! Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi Meedo ile dünyaevine giren fenomen Şeyma Subaşı ,gelinliğiyle sosyal medyada gündem olmuştu. Gelinliğin fiyatını Ebru Şancı ortaya çıkardı.
10.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gelinlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gelinlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.