Seyhan

Seyhan

Son dakika seyhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.055 seyhan haberi bulunmuştur. Tüm seyhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Magazin
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı Ülkemizin dünya çapında tanınan ve sevilen başarılı oyuncularından Melis Sezen, karnaval dolayısıyla geldiği Adana'da Seyhan nehri üzerinde voleybol oynadı.
21.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi Adana’da 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, Seyhan Nehri’nde düzenlenen ‘su korteji’ ile devam etti. Turuncu-yeşil renklerdeki kurdele ve çiçeklerle süslenen onlarca kano, gondol ve tekne, Seyhan Nehri’ne indirildi.
22.04.2024 Adana
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
20.04.2024 Adana
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
19.04.2024 Adana
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri'nin keyfini gondol ile sürüyor.
17.04.2024 Adana
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Gündem
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Adana
Adana'da sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor
Adana'da sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor Türkiye’de baraj suları altına gömülen antik kentlerden biri de, Adana’daki Seyhan Baraj Gölü’nde, Roma dönemine ait Augusta Antik Kenti.
16.04.2024 Adana
Yaz geldi, Adana'da su kanallarına tehlikeli atlayışı başladı
Yaz geldi, Adana'da su kanallarına tehlikeli atlayışı başladı Adana’da havaların ısınmasıyla birlikte çocukların serinlemek için köprüden Seyhan Nehrine atladığı görüldü.
14.04.2024 Adana
Adana'da "Rottweiler" dehşeti!  2 kişi gözaltına alındı
Adana'da "Rottweiler" dehşeti! 2 kişi gözaltına alındı Adana'da annesiyle bayram gezmesinden dönerken 4 yaşındaki kız çocuğu Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Seyhan polisleri köpeğin sahibi ve köpeği gezdiren kişiyi gözaltına aldı.
14.04.2024 Adana
Seyhan Belediye Başkanı Tekin vatandaşlarla bayramlaştı
Seyhan Belediye Başkanı Tekin vatandaşlarla bayramlaştı Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarla geçirdi. Tekin, "Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarımızla kutladık. Bize olan güvene layık olmak adına büyük bir özveriyle çalışacağımızı ifade ettik” dedi.
13.04.2024 Adana
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle çocuklara sürpriz yapıp, gölde tekne ile gezdirip onlarla oyun oynadı.
10.04.2024 Adana
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim"
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim" Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
9.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Seyhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.