Sesli

Sesli

Son dakika sesli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sesli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sesli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sesli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sesli gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.253 sesli haberi bulunmuştur. Tüm sesli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! Para cezasına çarptırıldılar
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! Para cezasına çarptırıldılar Meltem Cumbul’a sosyal medya üzerinden hakaret ederek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Ayşegül Muslu ve İbrahim Altun para cezasına çarptırıldı.
8.04.2024 Magazin
Bayram namazında kaç tekbir vardır (kaç tekbir getirilir)? Bayram namazında tekbir nasıl getirilir, bayram namazı kılarken kaç tekbir alınır?
Bayram namazında kaç tekbir vardır (kaç tekbir getirilir)? Bayram namazında tekbir nasıl getirilir, bayram namazı kılarken kaç tekbir alınır? Bayram namazı Hanefî mezhebinde, cuma namazının vücûb şartlarını taşıyan kimselere vâciptir. Şâfiî ve Mâlikîler'e göre müekked sünnet, Hanbelîler'e göre ise farz-ı kifâyedir. Ramazanı uğurlamaya sayılı günler kala, bayramı karşılayacak vatandaşlar bayram namazına dair detayları sorgulamaya başladı. Bayram namazına dair merak edilen detaylardan biri ise bayram namazında kaç tekbir getirildiği oldu. Peki, Bayram namazında kaç tekbir vardır? Tekbir bayram namazında kaç defa getirilir, İmam Fatiha Ve Zammı Sûreyi içinden mi okunur?
4.04.2024 Yaşam
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! 48 saat sonra uyandırılacak
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! 48 saat sonra uyandırılacak Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı. Prof. Dr. Sağlam, " Kadir Bey ile iyi gelişmeler var .Yoğun bakımızda takip ve tedavisine devam ediyoruz .Dün akşam çekilen MR ve bu sabah çekilen tomografide pıhtı sahasında güzel beslenme var. Bu radyolojik görüntüyü klinik de destekliyor. Kollarını ve bacaklarını oynatmaya başladı. Sesli uyarana cevap veriyor, yutkunma refleksi var. Bu akşam saatlerinde de uyandırılmasını planlıyoruz ,yani makineden ayrılmasını planlıyoruz." diye konuştu.
25.03.2024 Magazin
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Geçen yıl Kadıköy’de bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü'nün de operasyonda çökertilen 'Çetinler' grubunun üyesi olduğu öğrenildi. Şüphelilerin Relax, Zümrüt, Arap, Esenkent, Happy, Hayalet gibi isimler kullandıkları belirlendi.
21.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Sağlık
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü (Euro-Med) tarafından yapılan açıklamada, "İlk incelemeler, İsrail tanklarının Gazze’de insani yardım almaya çalışan Filistinlilere yoğun ateş açtığını doğrulamaktadır” denildi.
1.03.2024 Dünya
TFF, VAR kayıtlarının açıklanacağını duyurdu
TFF, VAR kayıtlarının açıklanacağını duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 26'ncı haftadan itibaren VAR kayıtlarının sesli ve görüntülü şekilde kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.
16.02.2024 Süper Lig
Meltem Cumbul'a hakarete para cezası! 'Hesap bana ait ama kullanmıyordum'
Meltem Cumbul'a hakarete para cezası! 'Hesap bana ait ama kullanmıyordum' Oyuncu Meltem Cumbul'a sosyal medyadan hakaret içerikli yorum yaptığı gerekçesiyle hapis talebiyle yargılanan Muammer Y. hâkim karşısına çıktı.
15.02.2024 Magazin
Tarih Biliminin Özellikleri Nelerdir? Tarihi Biliminin Yöntem Basamakları Nelerdir?
Tarih Biliminin Özellikleri Nelerdir? Tarihi Biliminin Yöntem Basamakları Nelerdir? Tarih biliminde öznellik olmaz, deney ve gözlem de yapılmaz. Tarihte olan hiçbir şeyin tekrarlanması ya da yeniden yaşanması mümkün olmaz. 
9.02.2024 Yaşam
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin detaylar Savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Yazıda, şüphelilerin kilisede bulunanlara yönelik ateş etmeye devam etmek istediği ancak tabancının ara ara tutukluluk yaptığı, bazı şüphelilerin Kayseri’de örgütsel toplantı yapmış olabilecekleri ve 1 şüphelinin kilisede yüksek sesle bir şeyler söylediği ancak ne söylediğinin belirlenemediği kaydedildi. Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25'i tutuklandı, 9 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
1.02.2024 Gündem
Hikmet Karaman'a ‘kel’ diyen sanığa 2 yıl hapis istemi
Hikmet Karaman'a ‘kel’ diyen sanığa 2 yıl hapis istemi Kayserispor'u çalıştırdığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
1.02.2024 Süper Lig
İsmin Halleri Nelerdir, Kaç Tane Vardır? Hal Ekleri Örnekleri Nelerdir?
İsmin Halleri Nelerdir, Kaç Tane Vardır? Hal Ekleri Örnekleri Nelerdir? İsmin halleri ismin durumunu belirtmek amaçlı yaygın olarak kullanılır. Özellikle cümle içerisinde ismin yanında değerlendirilir ve belli bir durumu ifade eder. Bu konuda sesli harfler kullanılarak ismin sonuna getirilir. Tabii aynı zamanda isim yalın hali olarak da yine kullanılır.
30.01.2024 Gündem
Göktürk Alfabesi Harfleri Nelerdir? Göktürk Alfabesi Harflerinin Özellikleri Ve Anlamları...
Göktürk Alfabesi Harfleri Nelerdir? Göktürk Alfabesi Harflerinin Özellikleri Ve Anlamları... Bu alfabe Göktürklere ait olan ancak Orhun alfabeleri olarak bilinmektedir. Türk ailesinin ilk kullandığı ve adı geçen alfabenin adı olarak bahsedilmektedir. Bunların arasında en tanınmışları ise Türk yazıtları olan Orhun Vadisi'nde bulunan Venisey bölgesindeki yazıtlar olmaktadır.
29.01.2024 Gündem
81 ilde 'çakar lamba' operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
81 ilde 'çakar lamba' operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Türkiye genelinde izni olmadığı halde çakar lamba kullanan ya da emniyet şeridini ihlal eden sürücülere yönelik düzenlenen operasyonun detaylarını paylaştı.
28.01.2024 Gündem
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
NASA, sessiz süpersonik uçağını tanıttı
NASA, sessiz süpersonik uçağını tanıttı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), dün ticari uçuşlarında kullanmak üzere sessiz süpersonik uçağını tanıttı. NASA, uçağın ses hızından 1.4 kat hızlı uçacağını, uçağın ABD'deki şehirler üzerinde uçarak test edeceğini ifade etti.
13.01.2024 Dünya
Robotik temizlik artık daha akıllı
Robotik temizlik artık daha akıllı Dreamebot D10s Pro, sizin gibi temizlik yapabilecek kadar akıllı bir robot süpürge olarak dikkat çekiyor. Hem süpürme hem paspas özelliklerini birarada bulunduran robot süpürge, minimalist şarj istasyonu ile hem yerden tasarruf sağlıyor hem de kesintisiz temizlik olanağını evinize getiriyor.
27.12.2023 Advertorial
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partiler ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarını belirleyen genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.12.2023 Gündem
4. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 4. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular
4. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 4. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular 4. sınıf öğrencileri için Türkçe konuları daha çok dil bilgisi üzerinden müfredatta yer alır. Milli Eğitim Bakanlığı temel olarak dil bilgisini ağırlıklı şekilde öğrencilerin bu sene Türkçeyi öğrenmesini istemektedir. O yüzden harf ve hece bilgisi, basit ve türemiş sözcükler, sözcükte anlam ya da isimler ile adlar gibi pek çok değişik konu ön plana çıkmaktadır.
4.12.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sesli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sesli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.