Sert Yanıt

Sert Yanıt

Son dakika sert yanıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sert yanıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sert yanıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Yanıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert yanıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.176 sert yanıt haberi bulunmuştur. Tüm sert yanıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma Galatasaray Kulübü, basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.
13.03.2024 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert yanıt
Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert yanıt Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin açıklamalarına yanıt verdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sözlerine yanıt verdi.
28.02.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Zafer Algöz’den Seren Serengil’e ‘Haşırt Dı Blekbord’ yanıtı! Deli saçması
Zafer Algöz’den Seren Serengil’e ‘Haşırt Dı Blekbord’ yanıtı! Deli saçması Zafer Algöz, 1999’da hayatını kaybeden Öztürk Serengil ile özdeşleşmiş replikleri kullandığı için “Babamın hakkını yedirmem” diyerek kendisine dava açacağı iddia edilen Seren Serengil’e sert yanıt verdi. Usta oyuncu, “Deli saçması. Bana teşekkür etmesi lazım. ‘Babamın hatırasını yaşatıyorsun’ demesi lazım” ifadelerini kullandı.
13.01.2024 Magazin
Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına karakedi girdi! Dostluk bitti sert açıklamalar peş peşe geldi
Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına karakedi girdi! Dostluk bitti sert açıklamalar peş peşe geldi Murat Cemcir ile Ahmet Kural dostluğu son buldu. 'Murat ile birbirimize kırgınız' diyen Ahmet Kural'a eski dostundan sert yanıt: Onunla görüşmüyorum, görüşmeyeceğim de!
27.12.2023 Magazin
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın Işın Karaca, 'şarkı söylerken çok bağırıyor' eleştirilerine sert yanıt vermiş ve "Ses var bende, sesimi bir yere sığdıramıyorum, sen de vücut kullanıyorsun" diyerek dekolte giyinen rakiplerine gönderme yapmıştı. Ünlü şarkıcıya Seren Serengil'den sert bir eleştiri geldi.
23.11.2023 Magazin
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB Komisyonu'nun Türkiye raporuna sert yanıt
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB Komisyonu'nun Türkiye raporuna sert yanıt Dışişleri Bakanlığı'nca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından hazırlanan Türkiye'ye ilişkin rapor hakkında, "Raporda yer alan yargı ve temel haklar faslındaki haksız eleştirileri tümüyle reddediyoruz. Haksız iddialarda bulunulması AB'nin samimiyetsiz yaklaşımının tezahürüdür" açıklaması yapıldı.
8.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Rum temsilcinin Karabağ ve Kıbrıs iddialarına sert yanıt
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Rum temsilcinin Karabağ ve Kıbrıs iddialarına sert yanıt TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda’nın başkenti Dublin'de düzenlenen Avrupa Parlamento Başkanları Konferansı’nda, “Türkiye’nin Kıbrıs’ta, Azerbaycan’ın ise Karabağ’da işgalci olduğunu” iddia eden Rum temsilciye sert şekilde yanıt verdi.
28.09.2023 Gündem
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem!
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem! Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden bir araya geldi. İsveç'in NATO'ya onayı sonrası olumlu bir havada geçen görüşme sonrası BBC'den iki ülkenin yeni dönemdeki belirleyici unsurlarına dair bir analiz geldi.
14.07.2023 Dünya
Ergin Ataman'a Fenerbahçe'den sert yanıt: Herkes haddini bilecek
Ergin Ataman'a Fenerbahçe'den sert yanıt: Herkes haddini bilecek Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe Beko'yu yenen Anadolu Efes adını finale yazdırdı. Maç sonunda Ergin Ataman ve Fenerbahçe taraftarları arasında yaşananlarla ilgili sarı-lacivertli yönetici Sertaç Komsuoğlu açıklamalarda bulundu.
10.06.2023 Şampiy10
Dursun Özbek: Galatasaray'ın oynadığı bir maçta rakip takım forması giyen hakemi nasıl veriyorsunuz?
Dursun Özbek: Galatasaray'ın oynadığı bir maçta rakip takım forması giyen hakemi nasıl veriyorsunuz? MHK Başkanı Lale Orta hakkında yaptığı açıklamalarda bir hayli dikkat çeken Dursun Özbek, Konyaspor-Galatasaray maçında düdük çalan Zorbay Küçük ve Alanyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını yöneten Mete Kalkavan'la ilgili çok çarpıcı tespitlerde bulundu.
21.03.2023 Galatasaray
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı!
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı! Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
18.01.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu cesur tarzıyla beğeni topladı!
Afra Saraçoğlu cesur tarzıyla beğeni topladı! Yalı Çapkını dizinde Seyran karakterine hayat veren oyuncu Afra Saraçoğlu, ünlü bir derginin kapak kızı olmak için kolları sıvadı. Birçok farklı kıyafet deneyen Afra Saraçoğlu, çekim anlarını takipçileriyle paylaştı.
12.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz'den 'etek boyu' sorusuna sert yanıt!
Petek Dinçöz'den 'etek boyu' sorusuna sert yanıt! Kısa süre önce yurt dışına yerleştikten sonra kariyerine kaldığı yerden devam eden Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından mini elbisesiyle verdiği pozu paylaştı. Dinçöz bir takipçisinin etek boyuyla ilgili yaptığı yoruma sinirlendi.
12.12.2022 Magazin
Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu (askeri gücü)!
Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu (askeri gücü)! Kırım Köprüsü ve Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yapılan saldırılar, Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimi tırmandırdı. Peki, Belarus savaşa katıldı mı, Belarus AB üyesi mi? Belarus ordusu, askeri gücü…
10.10.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den HDP'ye bakanlık verileceği iddiasına sert tepki: Teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir!
MHP lideri Bahçeli'den HDP'ye bakanlık verileceği iddiasına sert tepki: Teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net mitinginde konuştu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "HDP’ye bakanlık vermek demek, teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir." ifadelerini kullandı. Yunanistan'a sert tepki gösteren Bahçeli, "Bu ülke yönetimi ayağımızın altında dolaşmaktan, damarımıza basmaktan vazgeçmelidir, taciz ve tahriklerine derhal son vermelidir." dedi.
11.09.2022 Siyaset
İvana Sert'ten hamilelik iddialarına sert yanıt: Bebek de yok, istek de yok!
İvana Sert'ten hamilelik iddialarına sert yanıt: Bebek de yok, istek de yok! İvana Sert, turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştirmişti. Ünlü modacı, son günlerde hamile olduğuna dair çıkan dedikodulara son noktayı koydu.
30.08.2022 Magazin
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya'ya sert yanıt!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya'ya sert yanıt! Survivor yarışmasıyla ünlenen ve geçtiğimiz aylarda single çıkaran Aleyna Kalaycıoğlu son zamanlarda paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. "Beceremedin" şarkısıyla gündeme gelen Kalaycıoğlu, "Kime gönderme yaptın?" sorusuna da yanıt verdi.
24.08.2022 Magazin
Ece Ronay'dan Yasmin Erbil'e sert yanıt gecikmedi: "Baban seni rezil ediyo!"
Ece Ronay'dan Yasmin Erbil'e sert yanıt gecikmedi: "Baban seni rezil ediyo!" Klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini öne sürerek gündeme gelen Ece Ronay gündemden düşmüyor. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, magazin muhabirinin sorduğu soru karşısında Ece Ronay hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştu. TikTok fenomeni Ece Ronay'dan çok geçmeden yanıt geldi. Instagram hikayelerinde açıklamalarda bulunan Ronay "Baban seni rezil ediyor..." benzeri cümleler kullandı.
23.08.2022 Magazin
Dünya diken üstünde! Çin'den ABD'ye ağır tehdit
Dünya diken üstünde! Çin'den ABD'ye ağır tehdit Çin Dışişleri Bakanlığı, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile ABD Başkanı Joe Biden arasındaki telefon görüşmesine ilişkin yayınladığı yazılı açıklamada, Xi’nin Çin'in Tayvan'ın bağımsızlığına ve dış güçlerin müdahalesine şiddetle karşı çıktığını vurguladığı ifade edilerek, "Ateşle oynayan kendini yakar. ABD tarafının bunu açıkça görebileceğini umuyoruz" denildi.
28.07.2022 Dünya
Fenerbahçe'den Galatasaray'ın şikayetine sert yanıt: Ya gelin tartışalım ya da ilelebet susun!
Fenerbahçe'den Galatasaray'ın şikayetine sert yanıt: Ya gelin tartışalım ya da ilelebet susun! 1959 senesinden önceki şampiyonlukların sayılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunan Fenerbahçe'yi 5 yıldızlı forma konusunda TFF'ye şikayet eden Galatasaray'a sarı lacivertli kulüpten sert yanıt geldi. Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Galatasaray'a çağrıda bulunarak, 'Ya gelin tartışalım ya da ilelebet susun!' ifadelerine yer verildi.
7.07.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Sert Yanıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert yanıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.