Sert Konuştu

Sert Konuştu

Son dakika sert konuştu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sert konuştu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sert konuştu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Konuştu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert konuştu gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.098 sert konuştu haberi bulunmuştur. Tüm sert konuştu haberleri aşağıda listelenmiştir.
8 Eylül MasterChef'te neler yaşandı? Yarışmada gerginlik! Takım arkadaşlarını bombaladı, şefler şaşırdı
8 Eylül MasterChef'te neler yaşandı? Yarışmada gerginlik! Takım arkadaşlarını bombaladı, şefler şaşırdı MasterChef Türkiye'nin son bölümüne haftanın 3. dokunulmazlık oyunundan çok Melih isimli genç yarışmacının, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun önünde takım arkadaşlarına sitemi damga vurdu. Kırmızı takımın kaptanı Melih, oyunu kaybetmeleri üzerine oylama sırasında arkadaşlarına dönerek sert konuştu. "İlk kaptanlıkta böyle bir olayın yaşanması çok üzücü. Umarım tekrar bir araya gelmeyiz." diyen Melih'in sözleri jüri üyeleri Mehmet, Danilo ve Somer Şef'i şaşırttı.
9.09.2022 Magazin
Trabzon'da terihite bir ilk yaşandı! Abdullah Avcı sert çıktı...
Trabzon'da terihite bir ilk yaşandı! Abdullah Avcı sert çıktı... Şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerine fark atmasına rağmen son 4 haftada sadece 3 puan toplayan Trabzonspor, evinde Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Deplasman ekibinde son haftalarda ligin en forma oyuncularından biri olan Emre Mor ve Jimmy Durmaz kadroda yer almadı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sert konuştu.'Algı oluşturmasınlar' dedi. Maçın sonucu ile birlikte Trabzon'da da terihite bir ilk yaşandı.
16.04.2022 Trabzonspor
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bilanço ağırlaşıyor, vahşetin fotoğrafı ortaya çıktı
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bilanço ağırlaşıyor, vahşetin fotoğrafı ortaya çıktı Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 44. güne girildi. Rus milletvekili Finlandiya'nın mayısın ilk haftasında NATO üyeliğine başvuru yapacağı iddiaları üzerine sert konuştu ve 'Finlandiya bu hamlesi ile ülkelerinin yok edilmesini güvence altına alır' dedi. Ukrayna'nın doğusunda bulunan Donetsk bölgesine bağlı Kramatorsk şehrinin tren istasyonuna Rus güçler tarafından düzenlenen füze saldırısında can kaybının 50'ye yükseldiği açıklandı. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kramatorsk kentinde uluslararası insan hakları ve insani hukuku ağır ihlal eden saldırının ''kabul edilemez'' olduğunu belirterek, faillerinin sorumlu tutulması çağrısı yaptı.
8.04.2022 Dünya
AB’den Rusya’ya sert uyarı; ‘’Saldırı olursa ödenecek bedel ağır olur’’
AB’den Rusya’ya sert uyarı; ‘’Saldırı olursa ödenecek bedel ağır olur’’ Avrupa Birliği (AB) üye ülkeleri ve Doğu Ortaklığı üyesi ülkelerin liderleri, altıncı Doğu Ortaklığı zirvesi için Brüksel'de bir araya geldi. AB Konseyi Başkanı Charles Michel’in başkanlığında yapılan zirve sonrasında Michel sert konuştu. Ukrayna’ya saldırması halinde Rusya’ya çok sert bir cevap verileceğini söyleyen AB Konseyi Başkanı; ‘’ ‘Ukrayna’ya saldırı olursa saldıranın ödeyeceği bedel ağır olur’’ dedi.
15.12.2021 Dünya
Fernando Muslera hakemlere tepki: Penaltımız verilmedi!
Fernando Muslera hakemlere tepki: Penaltımız verilmedi! Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Yeni Malatyaspor beraberliği sonrasında sert konuştu. Tecrübeli kaleci, "Bugün yine verilmeyen penaltımız var. Geçen derbide Fenerbahçe'de Mesut'un attığı gol öncesinde Kerem'e yapılan faul var. Bu tip pozisyonlara bu kararlar verilmeyince yapabileceğimiz bir şey kalmıyor" dedi.
28.11.2021 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert konuştu! 'Siz kimin militanısınız?
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert konuştu! 'Siz kimin militanısınız? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısına canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplamda 42 il kongremizi tamamladık. Önümüzdeki hafta inşallah 10 il kongremizi daha gerçekleştireceğiz. Şubat ayı sonunda il kongrelerimizin hepsini bitirmeyi planlıyoruz." dedi.
21.01.2021 Siyaset
Sular durulmuyor! 'İnsanda biraz utanma olur!'
Sular durulmuyor! 'İnsanda biraz utanma olur!' Olaylı bir şekilde boşanan eski eşler arasındaki sular durulmuyor. Merve Şarapçıoğlu, ‘Mal Rejimi Listesi’ne evliyken çıktıkları tatilleri fatura eden eski eşi Berk Oktay’ı bombaladı.
18.01.2021 Magazin
Papa'dan bürokratlara "dedikodu yapmayın" uyarısı
Papa'dan bürokratlara "dedikodu yapmayın" uyarısı Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Francis,25 Aralık Noel öncesi geleneksel hale gelen konuşmasında Vatikan'daki bürokratlara dedikodu yapmayı bırakmaları ve çatışmaları durdurmaya çağırdı.
22.12.2020 Dünya
Menajerinden flaş Dorukhan açıklaması
Menajerinden flaş Dorukhan açıklaması Beşiktaş ile kontrat yenilemeyen Dorukhan Toköz'ün menajeri Ahmet Bulut oyuncusu hakkında açıklamalarda bulundu.
18.10.2020 Beşiktaş
Bahçeli'den Ayasofya açıklaması! 'Güdük akıllarıyla...'
Bahçeli'den Ayasofya açıklaması! 'Güdük akıllarıyla...' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Pençe-Kartal harekatıyle ilgili açıklama yapan Bahçeli, 'Pençe-Kartal isimli bu harekât sonucunda belirlenmiş 81 hedef imha edilmiştir. Bu vesileyle kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi tebrik ediyorum' ifadelerine yer verdi ve 'Ayasofya Camisi’nin ibadete açılmasıyla ilgili çağrımıza tepki gösterip küçük ve güdük akıllarıyla bizi uyarma densizliğine heves edenlerin, Cumhur İttifakı’nda gedik açmak maksadıyla fitne yayan gafillerin kimlerin değirmenine su taşıdıkları, hangi odakların hizmetkarı oldukları da artık gizlenemez boyutlardadır' dedi.
15.06.2020 Siyaset
Şişli'de pompalı tüfekle saldırı! Yaralılar var
Şişli'de pompalı tüfekle saldırı! Yaralılar var Şişli'de motosikletle aşırı hız yaptıkları iddia edilen 2 kişi, kendilerine 'yavaş' gidin diyen mahalle sakinlerine pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle 3 kişi yaralanırken saldırganlar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Polis, şüphelilerin eşkallerini belirledi.
14.06.2020 Yaşam
Trump çok sert konuştu: Masum canları telafi  etmeyecektir
Trump çok sert konuştu: Masum canları telafi etmeyecektir ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile ticaret anlaşması imzaladıktan kısa süre sonra yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ortaya çıktığını belirterek, "100 ticaret anlaşması bile kaybedilen masum canları telafi etmeyecektir." açıklamasını yaptı.
13.05.2020 Dünya
Bengü isyan etti: Sessiz kalın be arkadaş!
Bengü isyan etti: Sessiz kalın be arkadaş! Şarkıcı Bengü, Elazığ'da üç gün önce yaşanan 6.8'lik depremin ardından yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili sert konuştu.
27.01.2020 Magazin
Hande Yener: Yeni nesil çok alıngan!
Hande Yener: Yeni nesil çok alıngan! Yılbaşında Kıbrıs'ta sahne alan Hande Yener, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.
2.01.2020 Magazin
Fatih Terim maç sonu sert konuştu: Oyuncularım...
Fatih Terim maç sonu sert konuştu: Oyuncularım... Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Tuzlaspor'a sahasında 2-0 kaybederek turu zora soktu. Maç sonu teknik direktör Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
5.12.2019 Galatasaray
Trump sert konuştu: Savaşın ya da evinize gidin
Trump sert konuştu: Savaşın ya da evinize gidin ABD Başkanı Donald Trump, Almanya'nın 30 yıl negatif faizle tahvil sattığını ancak Fed'in yapılması gerekenleri yapmadığını söyledi. Trump Fed yöneticilerine "Savaşın ya da evinize gidin" dedi.
22.08.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjde veriyorum' dedi ve açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjde veriyorum' dedi ve açıkladı! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Ereğli'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan 'müjde veriyorum' dedi ve "Ereğli Demir Çelik fabrikası 1 milyar dolarlık yeni yatırım kararı aldı" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Zelanda'daki katliama da değinerek, çok sert konuştu:"50 kardeşimizi alçakça öldürdün ama bunun hesabını vereceksin. Bunun hesabını eğer Yeni Zelanda sormazsa öyle veya böyle biz bunun da hesabını sormasını biliriz."
19.03.2019 Siyaset
Macron sert konuştu: Asla kabul etmiyorum
Macron sert konuştu: Asla kabul etmiyorum Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Paris'te 2 haftadır devam eden protestolardan sorumlu olanların yaptıklarından dolayı cezalandırılacağını söyledi.
1.12.2018 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok sert açıklama!
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok sert açıklama! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian’ın açıklamalarıyla ilgili çok sert konuştu.
12.11.2018 Siyaset
Adem Kılıççı ve Serhat Akın birbirine girdi!
Adem Kılıççı ve Serhat Akın birbirine girdi! Survivor 2018'in şampiyonu Adem Kılıççı, kendisinin Sema Aydemir'le aşk yaşadığını iddia eden Serhat Akın hakkında çok sert konuştu. Kılıççı, Serhat Akın'ı dava edeceğini söyledi.
7.07.2018 Magazin
Özat'tan çok sert sözler! "Adam kafayı F.Bahçe'yle bozmuş..."
Özat'tan çok sert sözler! "Adam kafayı F.Bahçe'yle bozmuş..." Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a mağlup olan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Ümit Özat, karşılaşma sonrasında çok sert konuştu.
30.01.2018 Gençlerbirliği
Dursun Özbek'ten Arda Turan ve Fatih Terim açıklaması
Dursun Özbek'ten Arda Turan ve Fatih Terim açıklaması Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'unda yaptığı konuşmada Arda Turan'ın "Fatih Terim varsa ben Galatasaray'da olmam" dediği yönündeki habere tepki gösterdi ve sert konuştu. Özbek "Sayın Fatih Altaylı seni affetmiyorum" derken, Ünal Aysal için de 'Kaçtın' sözünü kullandı.
10.01.2018 Galatasaray
İsyancılar ‘Allah’a savaş açmak’tan yargılanacak!
İsyancılar ‘Allah’a savaş açmak’tan yargılanacak! İran’da 6’ncı gününe giren hükümet karşıtı gösterilerde ölü sayısı 29 oldu. Bir polis, av tüfeğiyle öldürüldü. Göstericiler ‘Allah’a savaş açmak’tan yargılanacak
2.01.2018 Dünya
'Gerekirse 1-2 tane kulübün kafasını kopartacaksın'
'Gerekirse 1-2 tane kulübün kafasını kopartacaksın' Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Şanlıurfaspor'da alacakları yüzünden TFF'ye şikayette bulunan futbolcu Mertcan Çam'ın, kulüp başkanı Emin Yetim ve yakınındaki kişilerce darp edilmesiyle iddialarıyla ilgili sert konuştu...
6.12.2017 TFF 1.Lig
Hepiniz özür dileyeceksiniz!
Hepiniz özür dileyeceksiniz! Yeşim Salkım, yorumculuk yaptığı programda kendisini hedef aldığını düşündüğü Seda Sayan ve Kerimcan videosu hakkında çok sert konuştu. Salkım; “Saray soytarıları vardı bilir misiniz? İşte sizin de onlardan farkınız kalmadı. Hepiniz özür dileyeceksiniz” dedi
18.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sert Konuştu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert konuştu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.