Şerif Turunç

Şerif Turunç

Son dakika Şerif Turunç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şerif Turunç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şerif Turunç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şerif Turunç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şerif turunç gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 şerif turunç haberi bulunmuştur. Tüm şerif turunç haberleri aşağıda listelenmiştir.
El bombasıyla tehdit etmiş
El bombasıyla tehdit etmiş İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 20 Ocak günü İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne 21 Ocak’ta ise Esenyurt’taki polis araçlarına bombalı ve silahlı saldırılarını düzenleyen DHKP-C’li terörist Şerif Turunç hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 140 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlemişti.
29.09.2021 Gündem
O DHKP-C’liye rekor ceza talebi
O DHKP-C’liye rekor ceza talebi İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına 20 Ocak’ta roketli saldırı gerçekleştiren ve ertesi gün Esenyurt’ta polis aracına saldıran DHKP-C’li terörist Şerif Turunç hakkındaki soruşturma tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
Hain teröriste rekor ceza istemi
Hain teröriste rekor ceza istemi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü binasına roketatarla, ertesi gün de Esenyurt'ta polis aracına bombayla saldıran DHKP/C'li terörist Şerif Turunç hakkında, savcılık ağırlaştırılmış müebbet ve 149 yıla kadar hapis talep ederken, AK Parti İl Başkanlığına yapılan roketatarlı saldırı soruşturmasını ayırdı.
29.09.2021 Gündem
DHKP/C’liye tutuklama
DHKP/C’liye tutuklama İstanbul Emniyet Müdürlüğüne roketatarlı, Esenyurt’taki polis araçlarına da bombalı ve silahlı saldırı düzenlediği iddiasıyla gözaltına alınan DHKP/C’li Şerif Turunç tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Şeref Turunç tutuklandı
Şeref Turunç tutuklandı AK Parti ve İstanbul Emniyeti'ne lav silahıyla saldıran Şeref Turunç tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Savcı saldırısından da o terörist çıktı
Savcı saldırısından da o terörist çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına LAW silahıyla düzenlediği saldırının ardından kaçtığı Tekirdağ'da yakalanan DHKP-C'li terörist Şerif Turunç ile ölü ele geçirilen Bilgehan Karpat'ın, Tekirdağ Emniyet binasına saldırı amaçlı keşif yaptıkları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
DHKP/C’liyi FETÖ’cü diye ihbar etmişler
DHKP/C’liyi FETÖ’cü diye ihbar etmişler İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı düzenleyen DHKP/C’li Şerif Turunç’un yakalandığı operasyonda ölü ele geçirilen örgüt üyesi Bilgehan Karpat’ı metruk binada alkol alan üç kişinin FETÖ üyesi sanarak ihbar ettiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
DHKP/C'li teröristi FETÖ'cü zannedip polise ihbar etmişler
DHKP/C'li teröristi FETÖ'cü zannedip polise ihbar etmişler Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde ölü ele geçirilen DHKP/C'li Bilgehan Karpat'ın çatışmaya girmeden önce polislerin üzerine el bombası attığı ve bunun şans eseri patlamadığı ortaya çıktı. Bilgehan Karpat'ın, mesire alanındaki metruk binada alkol alan 3 kişi tarafından 'FETÖ'cü' zannedilerek polise ihbar edildiği de ortaya çıktı. Teröristin cenazesi kamyonetle götürüldü.
29.09.2021 Gündem
Yunanistan’a kaçacaktı!
Yunanistan’a kaçacaktı! Sabancı suikastının faili İsmail Akkol’un yakalandığı operasyonda Şerif Turunç'un da içlerinde bulunduğu 4 DHKP-C’linin daha Türkiye girdiği belirlenmişti. O teröristlerden İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı düzenleyen Şerif Turunç Yunanistan’a kaçmak isterken Tekirdağ’da kıskıvrak yakalandı. Şerif Turunç'un yakalanmasının ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'ye saldıran terörist ölü ele geçirildi
AK Parti'ye saldıran terörist ölü ele geçirildi Ajanslardan gelen bilgilere göre; İstanbul'da Ak Parti İl Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü binalarına saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden biri olduğu belirtilen DHKP/C'li Bilgehan Karpat, Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde yaklaşık yarım saat süren çatışmanın ardından ölü olarak ele geçirildi. İşte son dakika haberi ile igili detaylar...
29.09.2021 Gündem
Aranan terörist yakalandı
Aranan terörist yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanlığına lav silahıyla düzenlenen saldırılarda yer aldığı iddiasıyla aranan teröristin yakalandığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Lav silahında DHKP-C izi!
Lav silahında DHKP-C izi! Ak Parti İl Başkanlığı binasına atılan lav roketi pencereden içeri girerek İstiklal Marşı’nın asılı olduğu duvara saplandı ve şans eseri infilak etmedi. Emniyet Müdürlüğü binasına atılan lav güvenlik duvarında patladı
29.09.2021 Gündem
4 DHKP-C’li terörist için alarm
4 DHKP-C’li terörist için alarm İstihbarat birimleri, yurt genelinde, terör örgütü DHKP-C üyesi 4 kişinin bombalı ve silahlı eylem için illegal yollardan Türkiye’ye giriş yapmış olabileceği uyarısında bulundu.
29.09.2021 Gündem
Akkol’a Savcı Kiraz cinayeti de sorulacak
Akkol’a Savcı Kiraz cinayeti de sorulacak Sabancı suikastı davası faili DHKP-C üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne konuldu. Akkol ve Adıyaman’ın savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesi olayıyla ilgili de ifadelerinin alınacağı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
2 DHKP-C üyesi daha Türkiye'de aranıyor
2 DHKP-C üyesi daha Türkiye'de aranıyor AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, Özdemir Sabancı suikastı sanığı DHKP-C terör örgütü üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman'ın yakalanmasından sonra, aynı şekilde yurda giriş yapıp sansasyonel eylemler yapmayı planladığı belirtilen 2 teröristin daha kimlikleri belirlendi. Sahte kimlik de kullanan Şerif Turunç ile Bilgehan Karpat'ın isimleri, tüm emniyet birimlerine fotoğraflarıyla birlikte dağıtıldı.
29.09.2021 Gündem
İki örgüt üyesi daha tespit edildi
İki örgüt üyesi daha tespit edildi Terör örgütü DHKP-C üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman ile eş zamanlı olarak Türkiye'ye giriş yaptığı belirtilen 2 terör örgütü üyesinin isimleri tespit edildi. Özel ekip tarafından yapılan çalışmada zanlıların DHKP-C üyesi Şerif Turunç ile Bilgehan Karpat olduğu belirlendi.
29.09.2021 Gündem
'Git canlı bomba ol' talimatı
'Git canlı bomba ol' talimatı MİT ve Aydın polisi; önceki gün son yılların en önemli operasyonuna imza atmış, 20 yıldır aranan Özdemir Sabancı suikastının sanığı İsmail Akkol ve DHKP-C’nin kamp sorumlusu Fadik Adıyaman Söke Otogarı’nda sahte kimliklerle yakalanmıştı...
29.09.2021 Gündem
Çatışmaya hazır haldelerdi!
Çatışmaya hazır haldelerdi! Söke Otogarı’nda yakalanan Sabancı suikastı faili DHKP-C’li İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman’ın şüpheli kişiler olduğu, bankta otururlarken güvenlik kamerasıyla çekilen fotoğrafla netleşti. İki teröristin eli de üstlerindeki silahlardaydı.
29.09.2021 Gündem
O bombacılar yakalandı
O bombacılar yakalandı AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı’na geçen yıl bombalı saldırıda bulunan ve kırmızı bültenle aranan DHKP-C terör örgütü üyeleri gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye’ye özel teşekkür
Pakistan Başbakanı Şerif’ten Türkiye’ye özel teşekkür Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye’ye Pakistan’ın yaşadığı doğal afetlerde verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Şerif, erzak yüklü trenler gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Türk halkına övgüde bulundu.
4.10.2022 Siyaset
Saadet Partisi aday listesini açıkladı
Saadet Partisi aday listesini açıkladı Saadet Partisi 1 Kasım Genel Seçimlerine tek başına girme kararı aldı.
29.09.2021 Gündem
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu Seçimlere birlikte girme kararı veren Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin adayları açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu Geçtiğimiz hafta ittifak yapan ve seçime Saadet Partisi çatısı altında girme kararı alan Saadet - BBP ittifakının listesi açıklandı...
29.09.2021 Gündem
İşte AKP'nin listesi!
İşte AKP'nin listesi! AK Parti'nin 81 ilde gösterdiği vekil adaylarının listesi açıklandı. Ağır toplar Doğu ve Güneydoğu illerinden aday gösterilirken, sahil bölgelerde de güçlü isimler yer aldı.
11.04.2011 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şerif Turunç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şerif turunç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.