Serel Yereli İnstagram

Serel Yereli İnstagram

Son dakika Serel Yereli instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serel Yereli instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serel Yereli instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serel Yereli İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serel yereli instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 serel yereli instagram haberi bulunmuştur. Tüm serel yereli instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serel Yereli'den iddialı paylaşım!
Serel Yereli'den iddialı paylaşım! Türkiye’de oyuncu olarak başladığı kariyerini yarıda bırakarak Londra'ya yerleşen Serel Yereli, Instagram sayfasından paylaştığı karelerle dikkat çekmeyi başarıyor. Serel Yereli son olarak yaptığı iddialı paylaşımlarına bir yenisini ekledi.
19.01.2023 Magazin
Serel Yereli sınır tanımıyor! Havuzdan paylaştı...
Serel Yereli sınır tanımıyor! Havuzdan paylaştı... Serel Yereli cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Bodrum Masalı dizisiyle tanınan Serel Yereli, oyunculuk kariyerini bırakarak İngiltere’ye yerleşmişti. Londra’da yaşamını sürdüren Serel Yereli, Instagram sayfasından paylaştığı gönderilerle adından sık sık söz ettiriyor. Serel Yereli, şimdi ise havuzda olduğu anları takipçilerinin beğenisine sundu.
15.03.2022 Magazin
Serel Yereli'den olay çıkış: Arsızdır arsız!
Serel Yereli'den olay çıkış: Arsızdır arsız! Yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Serel Yereli, Instagram'dan içini dökerek "Kim çeker beni? Ben bile çekemiyorum, hala gelecekte çocuk yapmayı düşünen varsa arsızdır" dedi.
4.04.2020 Magazin
Serel Yereli'yi kızdıran açıklama
Serel Yereli'yi kızdıran açıklama 2018 Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin, İngiltere'de single çıkaran Serel Yerel hakkında konuştu. Yereli'den açıklama geldi
7.11.2018 Magazin
Serel Yereli kimdir?
Serel Yereli kimdir? Serel Yereli kimdir? Sorusunun yanıtı gündemi meşgul ediyor. Güzelliğiyle ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Serel Yereli'nin cesur paylaşımları da göz dolduruyor. İşte Serel Yereli'nin merak edilen hayatına dair bilgiler...
19.07.2018 Gündem
Çıplak video sonrası flaş karar
Çıplak video sonrası flaş karar Geçtiğimiz ay tatil için gittiği İtalya'da üstsüz fotoğrafını paylaşarak tepkileri üzerine çeken oyuncu Serel Yereli, Instagram hesabını kapattı.
9.05.2018 Magazin
Üstsüz videosuyla tepki çekmişti! Serel Yereli’den yeni paylaşım
Üstsüz videosuyla tepki çekmişti! Serel Yereli’den yeni paylaşım Gittiği bir parktan paylaştığı “Hava çok sıcaktı, soyundum” sözlerine sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra Demet Akalın’ın da tepki gelen oyuncu Serel Yereli, tepki gören üstsüz videonun ardından sosyal medyadan açıklama yaptı.
29.04.2018 Magazin
Serel Yereli kimdir?
Serel Yereli kimdir? Serel Yereli kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Güzel ve başarılı oyuncu Serel Yereli'nin hayatına dair bilgiler merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Serel Yereli'nin yaşı, eğitimi, kariyeri gibi detaylar...
26.04.2018 Gündem
Serel Yereli'yi dinleyenlerin ağzı açık kalıyor!
Serel Yereli'yi dinleyenlerin ağzı açık kalıyor! Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden Serel Yereli, "Soyunarak şöhret peşinde koşuyor" diyen herkesi şarkı söylediği videolardaki performansıyla utandırdı.
10.11.2017 Magazin
Serel Yereli o yazışmayı açık açık paylaştı!
Serel Yereli o yazışmayı açık açık paylaştı! Bodrum Masalı dizisinde rol alan Serel Yereli, sosyal medya hesabından paylaştığı üstsüz fotoğrafına yaptığı yorum annesi Elif Yereli'yi kızdırdı.
18.10.2017 Magazin
Serel Yereli isyan etti! Cinsel içerikli film göndermesi...
Serel Yereli isyan etti! Cinsel içerikli film göndermesi... 'Bodrum Masalı' dizisinde hayat verdiği 'Alara' karakteri ile ünlenen Serel Yereli, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla ilgili yorumda bulundu.
18.10.2017 Magazin
Serel Yereli’den koltuk pozları! 'Çocukluk yaşamak kolay'
Serel Yereli’den koltuk pozları! 'Çocukluk yaşamak kolay' Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken oyuncu Serel Yereli hayallerinin peşinden giderek İngiltere’ye yerleşmişti. Londra’daki evinden samimi hallerini paylaşan Yereli’nin koltuk pozları sosyal medyayı salladı.
21.01.2023 Magazin
Serel Yereli fotoğrafına yapılan yoruma tepki gösterdi!
Serel Yereli fotoğrafına yapılan yoruma tepki gösterdi! Instagram'daki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Serel Yereli yeni pozuna yapılan 'Oruç tutana saygı göster bari' diyen takipçisini pas geçmedi. Uzun süredir İngiltere'de yaşayan şarkıcı ve oyuncunun yanıtı sosyal medyada gündem oldu.
26.04.2022 Magazin
Serel Yereli'ye yorum yapan Aleyna Tilki'nin sözleri olay yarattı! 'Şöhret insanı bozuyor demek ki'
Serel Yereli'ye yorum yapan Aleyna Tilki'nin sözleri olay yarattı! 'Şöhret insanı bozuyor demek ki' Oyunculuğu bırakıp Londra'ya yerleşen Serel Yereli'nin fotoğrafına Aleyna Tilki'den yorum geldi. Tilki'nin sözleri sosyal medyayı çileden çıkarttı, ünlü ikiliye tepki yağdı. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medyada yakın arkadaşı olan oyuncu Serel Yereli'nin bir fotoğrafının altına yaptığı'Ülkemizde buluşalım da buradaki kezbanlar tükensin' şeklindeki yorumla tepki çekti. Aleyna Tilki'nin Instagram paylaşımına kısa sürede, 'Şöhret insanı bozuyor demek ki' , 'Herkes kendine bakmalı' şeklinde yorum yağdı.
30.12.2021 Magazin
Serel Yereli'den cesur poz açıklaması!
Serel Yereli'den cesur poz açıklaması! Londra'da yaşamaya başlayan Serel Yereli, ailesini ziyaret etmek için Türkiye'ye geldi. Verdiği cesur pozlarla sosyal medyada olay olan Yereli, paylaşımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
21.10.2021 Magazin
Serel Yereli: Kokaine düşmek yerine…
Serel Yereli: Kokaine düşmek yerine… Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla gündeme gelen Serel Yereli'den ilginç mesaj...
21.06.2019 Magazin
Serel Yereli’den mesajlı paylaşım!
Serel Yereli’den mesajlı paylaşım! 'Bodrum Masalı' adlı dizide tanınan Serel Yereli, cesur paylaşımları ve olay yaratan açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmüyor.
4.02.2019 Magazin
Serel Yereli ağladı!
Serel Yereli ağladı! 'Bodrum Masalı' adlı diziyle tanınan ve sonrasında oyunculuk kariyerini ikinci plana iterek şarkıcılığa soyunan Serel Yereli'den şaşırtan paylaşım geldi.
7.01.2019 Magazin
Olay yaratan klip
Olay yaratan klip Bodrum Masalı dizisiyle tanınan Serel Yereli (23), oyunculuğa bir süre ara verip kariyerine İngiltere’de single çıkartarak devam etmeyi tercih etmişti.
8.09.2018 Magazin
Serel Yereli kilo aldı
Serel Yereli kilo aldı Bodrum Masalı dizisiyle tanınan oyuncu Serel Yereli, sigarayı bıraktığı için kilo aldığını söyledi
5.06.2018 Magazin
Türk oyuncu soyunup çimlere uzandı!
Türk oyuncu soyunup çimlere uzandı! Bodrum Masalı'nın Alara'sı Serel Yereli tatil için gittiği İtalya'nın Milano kentinde, sıcaktan bunalıp soyunarak çimlere uzandı.
26.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serel Yereli İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serel yereli instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.