Serdar Atasoy

Serdar Atasoy

Son dakika serdar atasoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serdar atasoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serdar atasoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Atasoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar atasoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 serdar atasoy haberi bulunmuştur. Tüm serdar atasoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı Teğmen rütbesini Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in taktığını itiraf eden eski tuğgeneral Serdar Atasoy'un yargılanmasına başlandı. Darbe girişimi sırasında eski tuğamiral Sinan Sürer "Ataşeler" WhatsApp grubuna "Arkadaşlar TSK yönetime el koymuştur. Bunu tüm muhataplarına derhal iletin" şeklindeki mesajına "Emredersiniz komutanım" karşılığını verdiği aktaran Atasoy "Bu mesaj darbeyi kabul ettiğim anlamına gelmez" dedi.
30.09.2021 Gündem
Rütbesini FETÖ elebaşının taktığı generalin apoletleri söküldü
Rütbesini FETÖ elebaşının taktığı generalin apoletleri söküldü Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada gözaltına alınıp itirafçı olduktan sonra adli kontrolle serbest bırakılan tuğgeneral Serdar Atasoy'un rütbesi söküldü.
12.02.2021 Gündem
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış İtirafçı olan eski tuğgeneral Serdar Atasoy’un, 2019 yılındaki FETÖ soruşturmasından, ardışık aramaların arasında ‘Neriman’ isimli bir öğretmen de olduğu için kurtulduğu ortaya çıktı.
10.02.2021 Gündem
FETÖ'cü Serdar Atasoy, nasıl Kara Kuvvetleri İstihbarat Başkanlığı görevine atandı?
FETÖ'cü Serdar Atasoy, nasıl Kara Kuvvetleri İstihbarat Başkanlığı görevine atandı? Serdar Atasoy’un 15 Temmuz’dan 1 yıl sonra, 2017’de Erzincan’da 3. Ordu Komutanlığı bünyesinde görev yaparken FETÖ’den gözaltına alındığı, sorgusunun ardından serbest bırakıldığı ortaya çıktı.
5.02.2021 Gündem
General itirafçı oldu! Kod adı 'Servet'...
General itirafçı oldu! Kod adı 'Servet'... FETÖ üyeliği suçlamasıyla gözaltına alınan etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı olan eski Kara Kuvvetleri İstihbarat Başkanı emekli Tuğgeneral Serdar Atasoy'un örgüt içinde Servet adını kullandığı, 2003 yılında girdiği kurmaylık sınavları sorularını örgütün verdiğini söylediği ortaya çıktı. Atasoy 1996 yılında teğmen olduğunda rütbesini örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in taktığını itiraf etti. Örgütün iki kez katalog evliliği yapması için yönlendirdiğine değinen Atasoy, görüştüğü örgüt mensubu kadınlarla anlaşamadığından evlenmediğini mevcut evliliğinin örgütsel bir evlilik olmadığını belirtti.
3.02.2021 Gündem
Yüksek Askeri Şura kararları Resmi Gazete'de
Yüksek Askeri Şura kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.07.2020 Gündem
Birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı Resmi Gazete'de
Birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı Resmi Gazete'de İçişleri Bakanlığı kararı ile 80 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
7.01.2020 Gündem
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga
Ankaragücü olağanüstü genel kurulunda kavga Ankaragücü'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda kavga çıktı. Delegelerden Ali İhsan Mutlu'nun mali raporlar hakkında söz almasının ardından eski başkan Mehmet Yiğiner tepki gösterdi ve olaylar çıktı.
31.10.2019 Ankaragücü
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
İstanbul Emniyeti’nde yeni atamalar yapıldı!
İstanbul Emniyeti’nde yeni atamalar yapıldı! İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 13 il emniyet müdür yardımcısı, 22 ilçe ve 22 şube müdürü ile 9 şube ve 12 ilçe emniyet müdür yardımcısının görev yeri değiştirildi
1.09.2018 Gündem
2012 Polis Akademisi Giriş Sınavı davasında karar verildi!
2012 Polis Akademisi Giriş Sınavı davasında karar verildi! 2012 Polis Akademisi Giriş Sınavı sorularının FETÖ mensuplarınca sızdırılması davasında 55 kişi, 9 yıl 7 aya kadar değişen sürelerde hapse çarptırıldı.
6.06.2018 Gündem
Erkeklere çok kötü haber! 25'e kadar...
Erkeklere çok kötü haber! 25'e kadar... Erkeklerde kolon kanseri görülme yaşı 25'e kadar düştü. Sigara ve obezite hastalığa neden olan önemli etkenler.
5.10.2017 Sağlık
Süper Lig hakemleri belli oldu
Süper Lig hakemleri belli oldu Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunda görev alacak hakemler belli oldu.
23.09.2021 Süper Lig
İşte bağımsız adaylar
İşte bağımsız adaylar Milletvekili genel seçimine bağımsız aday olarak girecek 182 kişi il seçim kurullarına başvurdu.
29.09.2021 Gündem
PFDK açıkladı! Volkan ve Caner...
PFDK açıkladı! Volkan ve Caner... PFDK, Fenerbahçeli futbolculardan Volkan Demirel'e 4, Caner Erkin'e 1 maç men cezası verdi.
12.02.2015 Fenerbahçe
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Uyuşturucudan ölüm 1 yılda 4 kat arttı
Uyuşturucudan ölüm 1 yılda 4 kat arttı Madde kullanımına bağlı ölümlerin geçen yıla oranla 4 kat arttığını ifade eden Prof...
31.12.2014 Yaşam
Instagram'dan çıkan yemek programı
Instagram'dan çıkan yemek programı Instagram hesabında sadece sanat ve yemek fotoğrafı paylaşan gazeteci Nilay Örnek'in bir tutkusu programa dönüştü
8.02.2014 Arşiv
Kanuni'nin kalbi Macaristan’da!
Kanuni'nin kalbi Macaristan’da! Kalbi ve iç organlarının gömüldüğü yer...
20.09.2013 Yaşam
KSK'ye sürpriz başkan!
KSK'ye sürpriz başkan! Karşıyaka Spor Kulübü'nü 100 yıla taşıyacak başkan belli oldu! Kaf Sin Kaf bu kez sürpriz yaptı
31.05.2012 Futbol
Azraili getiren sürat!
Azraili getiren sürat! İki kişinin hayatını kaybettiği kazada araçta bulunan hız göstergesinin 191'e takılması dikkat çekti
29.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'nda atamalar
İçişleri Bakanlığı'nda atamalar İçişleri Bakanlığının atama kararnamesiyle, bakanlık merkezinde görevli 2 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi, 12 kaymakam ve 5 vali yardımcısı bakanlık merkezindeki değişik görevlere getirildi...
29.09.2021 Gündem
'Dur' ihtarına uymadı!
'Dur' ihtarına uymadı! Trafikte dehşet yaratan, kasığından vurulan sürücü aşırı alkollü çıktı
22.03.2009 Yaşam
Bu gecenin adresleri belli!
Bu gecenin adresleri belli! Bu gece nerede, kim çıkıyor? İşte gecenin öne çıkan etkinlikleri
6.03.2008 Arşiv
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Atasoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar atasoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.