Fetullahçı Terör Örgütü

Fetullahçı Terör Örgütü

Son dakika Fetullahçı Terör Örgütü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fetullahçı Terör Örgütü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetullahçı Terör Örgütü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetullahçı terör örgütü gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.108 fetullahçı terör örgütü haberi bulunmuştur. Tüm fetullahçı terör örgütü haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
KPSS'ye yönelik FETÖ soruşturmasında eş zamanlı operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı
KPSS'ye yönelik FETÖ soruşturmasında eş zamanlı operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı Ankara merkezli 8 ilde terör örgütü FETÖ'nün 2013 yılında gerçekleştirilen KPSS'de yaptığı usulsüzlüklere yönelik soruşturmada 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
15.08.2023 Gündem
600 bin lirasını hortumladılar! Telefonda başladı, bankada bitti
600 bin lirasını hortumladılar! Telefonda başladı, bankada bitti Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıttıkları Ethem Vural'ı (85) korkutup bankadaki hesabından çektirdikleri 600 bin TL ile cep telefonu ve otomobilini gasbettikleri ileri sürülen 3 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerden İbrahim Arıtürk (23) tutuklanırken, diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
5.08.2023 Yaşam
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar Muğla'nın Marmaris ilçesinde FETÖ/PYD üyesi oldukları iddia edilen 5 şüpheli Yunan adalarına kaçmak isterken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
29.07.2023 Gündem
Bakan Tunç: Darbe girişimiyle alakalı 122 bin 632 kişi hakkında mahkumiyet kararı verildi
Bakan Tunç: Darbe girişimiyle alakalı 122 bin 632 kişi hakkında mahkumiyet kararı verildi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’yi başta FETÖ, PKK, DHKP-C terörün her türlüsünden arındırmak için mücadeleye devam edeceklerini belirterek, "Şu ana kadar 122 bin 632 kişi hakkında mahkumiyet kararı verildi. 67 bin 893 soruşturma devam ediyor. 26 bin 167 ilk derece mahkemesinde devam eden, ceza soruşturmaları var" dedi.
15.07.2023 Gündem
RESİMLİ 15 TEMMUZ 2023 MESAJLARI ve SÖZLERİ > Yeni, anlamlı, duygusal, farklı, kısa, uzun, dualı 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ile 7. yıla özel 15 Temmuz ile ilgili sözler!
RESİMLİ 15 TEMMUZ 2023 MESAJLARI ve SÖZLERİ > Yeni, anlamlı, duygusal, farklı, kısa, uzun, dualı 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ile 7. yıla özel 15 Temmuz ile ilgili sözler! 15 Temmuz mesajları ve sözleri 2023, hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde vatandaşlar tarafından paylaşım yapılmak üzere araştırılıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü, tüm Türkiye’de anma etkinlikleriyle ve çeşitli programlarla anılacak. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin yedinci yılında, vatandaşların gündeminde ise 251 şehidi anmak için duygusal, farklı, yeni, anlamlı, kısa, uzun seçenekli 15 Temmuz darbesi mesajları ve resimli 15 Temmuz sözleri yer alıyor. 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü yöntemi ele geçirmeye çalışmış ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıkan Türk halkı FETÖ’cülere karşı direnmiş ve darbe girişimini bastırmıştı. Bu tarih artık Demokrasi ve Millî Birlik Günü olarak tarihe geçti. Biz de 15 Temmuz darbesi mesajları, sözleri ve yazıları paylaşmak isteyenlerin araştırmalarına yönelik 15 Temmuz darbesi mesajları ve resimli 15 Temmuz mesajları ve sözleri bir araya getirdik. İşte, resimli 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ve 15 Temmuz sözleri…
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında, İstanbul'da görevli arkadaşlarına yardım için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi Amirliğinde meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç’ın Eskişehir’deki annesi oğlunun fotoğrafı ve odasıyla her gün hasret gideriyor.
15.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ/PDY mensubu bir grubun 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimi sırasında Marmaris ilçesinde saldırdıkları 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatili süresince çalışma ofisi olarak kullandığı ve şehit edilen koruması Mehmet Çetin’in odası tarihin izlerini taşıyor.
14.07.2023 Gündem
15 Temmuz gazisi: Darbecilere karşı vatanımı yine savunurum
15 Temmuz gazisi: Darbecilere karşı vatanımı yine savunurum İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında durdurmak istediği tankın üstüne çıkan Halil Algan (52), buradaki askerlerin kurşunuyla ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan Algan, 45 gün yoğum bakımda kaldı. Kurşunun koltuk altından girerek omuriliğine verdiği zarar sonucu belden aşağısı felç olan Algan, yaşamını yatağa bağımlı olarak sürdürüyor. Yaşadıklarını anlatan Algan, “Şükürler olsun Allah'ıma hiç pişmanlık duymadım. Yine olsa, aynısını yaparım. Zaman geriye gitse diyelim, o tanka çıkar mıyım? Evet, yine çıkarım, yine darbecilere karşı vatanımı savunurum” dedi.
14.07.2023 Gündem
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şiirleri, 15 Temmuz’un yıldönümünün 7. Yılda gündeme geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en uzun gecelerinden birini yaşadı. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış olan FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) mensuplarının halka ait silahlarla halka karşı gerçekleştirdiği terörist eylemleri, Türk halkı engellemiş, cesareti ve inancıyla birlikte, sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu tarih sonrasında15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kabul edildi. Biz de bu tarihi ve şehitleri anan 15 Temmuz şiirleri bir araya getirdik. İşte 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler…
14.07.2023 Gündem
15 Temmuz darbe girişimi ne zaman oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl ve nerede oldu? 15 günü neler yaşandı?
15 Temmuz darbe girişimi ne zaman oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl ve nerede oldu? 15 günü neler yaşandı? Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) seçilmiş hükümete karşı kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. 251 kişiyi şehit eden FETÖ'nün kanlı darbe girişimi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Türkiye'nin dört bir tarafında demokrasiye sahip çıkmak adına meydanları dolduran vatandaşların desteğiyle bertaraf edildi. Darbe girişimin 7 yılında “15 Temmuz darbe girişimi ne zaman oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl ve nerede oldu?” sorularına bir kez daha yanıt arandı.
12.07.2023 Gündem
Çelik: Bir haber ajansının sözde haberi ve kara propagandasıyla karşı karşıya kaldık
Çelik: Bir haber ajansının sözde haberi ve kara propagandasıyla karşı karşıya kaldık AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, uluslararası bir haber ajansında yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki haber ile ilgili olarak "Tam NATO zirvesi öncesinde İsveç kaynaklı sözde bir haberle kara propagandanın parçası olan bir haber ajansının, sözde haberi ve kara propagandasıyla karşı karşıya kaldık. Biz bunlarla mücadele etmeyi ve cevap vermeyi çok iyi biliriz" dedi.
27.06.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten AKPM’ye sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten AKPM’ye sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bir İngiliz milletvekilinin hazırladığı ve Türkiye’nin darbecilerle meşru mücadelesini hedef gösteren bir raporun AKPM’de onaylanmasını kınıyoruz” dedi.
25.06.2023 Gündem
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü tespit edilen 28 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.
14.06.2023 Gündem
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 23 gözaltı kararı
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 23 gözaltı kararı Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasının asker ve sivil şahıs unsurlarına yönelik soruşturmada, İzmir merkezli 9 ilde haklarında gözaltı kararı verilen 23 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
6.06.2023 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgüt içinde ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan 21 şüpheli yakalandı.
22.03.2023 Gündem
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasında oldukları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı verilen 20 kişiden 17’si yakalandı. Aralarında ‘mahrem sorumlu’ denilen hücre sorumlularının da bulunduğu şüphelilerin, yerleştirildikleri farklı üniversitelerde örgütle irtibatlarını koparmadıkları tespit edildi.
24.01.2023 Gündem
İsveç PKK'ya sert tepki gösterdi! Başbakan Kristersson: Bu eylem bir sabotaj
İsveç PKK'ya sert tepki gösterdi! Başbakan Kristersson: Bu eylem bir sabotaj Terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldıkları provokasyona İsveç lideri Kristersson sert tepki göstererek, "Provokasyonun NATO üyeliğimize karşı bir sabotaj olarak tasarlandığını söyleyebilirim.” dedi.
14.01.2023 Gündem
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve cezası kesinleşen firari polis müdürü Ahmet Ertekin, İstanbul’da yakalandı.
6.01.2023 Gündem
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da zamanında yapılması yönünde. Fakat 18 Haziran’la ilgili çıkabilecek bazı sıkıntılar; yani vatandaşlarımızın yurt içinde bir seyahat dönemi olması ve çeşitli şekillerde ülkemizde büyük bir hareketliliğin yaşandığı bir dönem olması sebebiyle bir değerlendirme yapılıyor'' dedi.
2.01.2023 Gündem
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi?
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi? İsveç Yüksek Mahkemesi, FETÖ firarisi, Today’s Zaman’ın Eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesi talebini reddetti. Peki, Bülent Keneş kimdir, kaç yaşında, nereli?
19.12.2022 Gündem
Mersin'de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı kararı
Mersin'de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı kararı Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) güncel yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 9 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
11.11.2022 Gündem
İzmir merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 28 gözaltı kararı
İzmir merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 28 gözaltı kararı Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasının asker ve sivil şahıs unsurlarına yönelik soruşturmada, İzmir merkezli 12 ilde haklarında gözaltı kararı verilen 28 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
8.11.2022 Gündem
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı FETÖ üyesi suçlamasıyla yargılanan eski emniyet müdürü Harun Özdeş gemiye yüklenecek konteynerin altındaki gizli bölme içinde kaçmaya çalıştı ancak güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandı. Yakalanma anları ortaya çıkan Özdeş'in göçmen kaçakçısıyla 2 bin Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Gizli bölmede 3 saat bekleyen Özdeş'in yakalandığı anlarda da direndiği belirtildi.
1.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetullahçı terör örgütü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.