7. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 7. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konul
7. Sınıf Matematik Konuları Nelerdir? 2023/2024 7. Sınıf Matematik Meb Müfredatı Ve Tüm Konul 6. sınıf matematik konuları öğrencilere sayıların farklı türlerini öğretmektedir. Bu dönem Milli Eğitim Bakanlığı Müfredata doğrultusunda tam sayılar, rasyonel sayılar, oran ve orantı ile yüzdeler gibi problem çözücü konular sağlamaktadır. Böylece öğrenciler değişik sınavları üzerinden karşılarına çıkacak olan sorular eşinde problem çözme yeteneği elde edecektir. 2023-2024 sezonu içerisinde müfredat aynı zamanda cisimlerin farklı yönlerden görünümleri ile üç boyutlu geometrik cisimleri de giriş yapar.
8.12.2023 Eğitim
Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş!
Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş! Memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisinin gözü 2023 yılının ocak ayına çevrildi. Yılın sonuna yaklaşılırken, emekliye yapılacak zam da merak edilen konular arasında yer alıyor. TÜİK tarafından açıklanacak aralık ayı enflasyonu ile birlikte SSK ve Bağkur emeklisinin zam oranı netleşecek, memur emeklisinin alacağı enflasyon farkı da belli olacak. Peki, Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş!
26.12.2022 Emekli
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları!
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları! Dokuz Eylül Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire, sağlık teknikeri ve destek personeli alınacak. Başvurular 24 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 9 Eylül Üniversitesi personel alımı şartları!
10.08.2022 Personel Alımı