Sentetik

Sentetik

Son dakika sentetik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sentetik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sentetik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sentetik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sentetik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.364 sentetik haberi bulunmuştur. Tüm sentetik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Psikiyatri uzmanının yazdığı reçeteyle uyuşturucu ticareti yaptılar! Operasyonla klinik mühürlendi
Psikiyatri uzmanının yazdığı reçeteyle uyuşturucu ticareti yaptılar! Operasyonla klinik mühürlendi Konya'da polisin psikiyatri uzmanı doktor Ferit Karaduman'ın özel kliniğinde para karşılığı uyuşturucu özelliği taşıyan hap reçete ettiği bilgisi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında düzenlediği operasyonla yakalandı. Yapılan operasyonda 51 kişi gözaltına alındı, 35 şüphelinin ise tutuklandığı açıklandı.
3.05.2024 Gündem
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
Dünya'da sektörleri geliştirdi! Kilit konumda
Dünya'da sektörleri geliştirdi! Kilit konumda Biyoteknoloji Vadisi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş, yapay zekanın devreye girmesiyle biyoüretim, sürdürülebilirlik ve ilaçların etki faktörlerinde devrim niteliğinde değişikliklerin yaşanabileceğini söyledi. Varlıbaş, “Dünya, tüm sektörleri geliştiren kilit güç olarak biyoteknolojiyi görmektedir" dedi
22.03.2024 Yaşam
20 bin lira borcunu ödemeyen kadını evinde rehin aldı
20 bin lira borcunu ödemeyen kadını evinde rehin aldı Eyüpsultan’da A.R.G., kendisine 20 bin lira borcu olan kadını evinde rehin aldı. D.A. isimli kadın parayı yakınlarından isteme bahanesiyle kardeşine arayıp rehin alındığını haber verdi. D.A., kardeşinin ihbarı üzerine yapılan operasyonla kurtarılırken evde yapılan aramada 2 kilo 957 gram uyuşturucu bulundu . Gözaltına alınan A.R.G., tutuklandı.
13.03.2024 Gündem
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı Adana'da, Emine Rozi'ye (80), 1,5 yıl önce aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkarılması için yapılan ameliyatta ayrıca yerine biyolojik aort kapağı kondu, diğer kapağın yerine yeni mitral biyolojik kapak yerleştirildi, 3'üncü kapak tamir edildi, tıkalı 2 kalp damarına baypas yapıldı, aort damarı genişletildi. Prof. Dr. Mehmet Şah Topçuoğlu, aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkartılması operasyonunun bugüne kadar dünyada 30 hastaya yapıldığını, bu hastaların yarısının ameliyat masasında hayatını kaybettiğini, yaptıkları ameliyatın ise Türkiye'de ilk olduğunu söyledi.
12.03.2024 Adana
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
'Türk Escobar'ın uyuşturucu trafiği ortaya çıktı! 20 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
'Türk Escobar'ın uyuşturucu trafiği ortaya çıktı! 20 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu Son 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen Ürfi Çetinkaya'ya operasyon düzenlendi. Oğulları, bacanakları ve bazı akrabalarının da aralarında bulunduğu 44 kişi yakalandı. Kartelin 20 milyar TL'lik varlığına el konuldu. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Çetinkaya örgütünün uyuşturucu sevkiyatı rotasını ve paraların nasıl aklandığını anlattı.
27.02.2024 Gündem
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 ilde düzenlenen “Narkoçelik-2” Operasyonlarında; 983 kg uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 227 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Evinde 25 bin 357 sentetik hapla yakalanan şüpheli tutuklandı
Evinde 25 bin 357 sentetik hapla yakalanan şüpheli tutuklandı Samsun’un İlkadım ilçesinde evinde 25 bin 357 sentetik hapla yakalanan Caner Yiğit (25), tutuklandı.
19.01.2024 Gündem
Melatonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Melatonin Barındıran Gıdalar Listesi...
Melatonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Melatonin Barındıran Gıdalar Listesi... Melatonin, biyoritim düzenleyici bir hormon olarak bilinmektedir. Genel olarak ise geceleri epifiz bezi tarafından salgılanmakta olan bir hormondur. Melatonin insan vücudunda doğal olarak bulunan bir hormondur. Vücutta uyku ve uyanıklık döngüsünü düzenleyici bir etkiye sahiptir. Melatonin, beynin hemen alt kısmında bulunan epifiz bezi tarafından salgılanan bir hormondur. 
13.01.2024 Sağlık
Kükürt Kullanım Alanları Nelerdir? Kükürtün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Kükürt Kullanım Alanları Nelerdir? Kükürtün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Kükürt, bireysel olarak kullanılabildiği gibi endüstriyel alanlarda da tercih edilen bir elementtir. Periyodik tabloda S ile gösterilen kükürt sıvı ya da toz olarak kullanılır. 
11.01.2024 Yaşam
Midelerinden uyuşturucu çıktı; 2 tutuklama
Midelerinden uyuşturucu çıktı; 2 tutuklama Gümüşhane'de gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 şüphelinin midelerinde uyuşturucu hap ele geçirildi. Yurt dışından temin ettikleri uyuşturucuyu yutarak ülkeye soktuğu tespit edilen 2 şüpheli, tutuklandı.
6.01.2024 Gündem
Konya'da uyuşturucu satıcılarına operasyonlarda 5 tutuklama
Konya'da uyuşturucu satıcılarına operasyonlarda 5 tutuklama Konya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i, tutuklandı.
2.01.2024 Gündem
Samsun’da uyuşturucu ticaretine operasyon! Gözaltılar var
Samsun’da uyuşturucu ticaretine operasyon! Gözaltılar var Samsun’un İlkadım ilçesinde otomobilde yapılan aramada uyuşturucu ile yakalanan 5 şüpheli, gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli Tekirdağ ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-17" operasyonu ile "İskoçlar Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonda örgütün elebaşı ile birlikte 38 şüpheli şahıs yakalandı.
9.12.2023 Gündem
8 ilde zehir tacirlerine darbe! 1 Ton 719 kg uyuşturucu ele geçirildi
8 ilde zehir tacirlerine darbe! 1 Ton 719 kg uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik 8 ilde düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
1.12.2023 Gündem
Bin polisle helikopter destekli narkotik operasyonu: 122 gözaltı
Bin polisle helikopter destekli narkotik operasyonu: 122 gözaltı Bursa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti bin polisin katılımıyla helikopter destekli düzenlenen operasyonda 122 şüpheli gözaltına alındı. Evlerin teraslarında saklanan şüpheliler, termal dronla tespit edilip yakalandı.
23.11.2023 Gündem
15 ilde Narkogüç operasyonu: 199 şüpheli yakalandı
15 ilde Narkogüç operasyonu: 199 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 ilde düzenlenen 'Narkogüç' operasyonları kapsamında 199 şüphelinin yakalandığını, 58 kilogramı kokain olmak üzere toplam, 4,5 ton uyuşturucu madde ve 64 bin 800 uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu.
11.11.2023 Gündem
Kayseri'de uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Kayseri'de uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kayseri'de, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.
5.11.2023 Gündem
Samsun'da uyuşturucu denetimi ve operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Samsun'da uyuşturucu denetimi ve operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Samsun'da polisin yaptığı denetim ve operasyonlarda çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi; 29 şüpheli gözaltına alındı.
27.10.2023 Yaşam
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Samsun’da polisin yaptığı uygulamalarda, 20 şüpheli uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 35 gözaltı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 35 gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 35 şüpheli yakalandı.
12.10.2023 Yaşam
Tekirdağ'da 150 polisle uyuşturucuya darbe: 24 gözaltı
Tekirdağ'da 150 polisle uyuşturucuya darbe: 24 gözaltı Tekirdağ'da 150 polilsle düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 24 kişi yakalandı.
22.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sentetik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sentetik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.