Semiha Yıldırım

Semiha Yıldırım

Son dakika semiha yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semiha yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semiha yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semiha Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semiha yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 semiha yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm semiha yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Binali Yıldırım'dan kabinden geç çıkan eşine "karar veremedin mi" esprisi
Binali Yıldırım'dan kabinden geç çıkan eşine "karar veremedin mi" esprisi AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Cumhurbaşkanlığı seçimi 2'nci turda oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı.
28.05.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım oyunu Tuzla'da kullandı
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım oyunu Tuzla'da kullandı AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı.
14.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım: Masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir hizmeti paylaşmanın gururunu yaşıyoruz
Binali Yıldırım: Masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir hizmeti paylaşmanın gururunu yaşıyoruz AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, muhalefet partilerinin yer aldığı 6’lı masayı işaret ederek, “Bazıları toplanıyor, dağılıyor, masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir projeyi, yeni bir hizmeti milletimizle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bu hafta içerisinde okullarımız açıldı. Hemen arkasından Cumhurbaşkanımız 105 tane yurt binasının toplu açılışını yaptı. Bununla da yetinmedi tarihin en geniş toplu konut projesinin duyurusunu gerçekleştirdi” dedi.
16.09.2022 Siyaset
MEB son dakika duyurdu! Yaz tatili öncesi flaş karar, 81 ilde geçerli, 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, ilk kez...
MEB son dakika duyurdu! Yaz tatili öncesi flaş karar, 81 ilde geçerli, 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milyonlarca öğrenciye güzel haber. 4. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm öğrencileri ilgilendiriyor. İlk kez uygulanacak. Bakan Özer 'kronik bir problem' diyerek duyurdu ve detayları paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Çankırı'da anaokulunun açılış töreninden yaptığı açıklamada, "4. sınıftan 12. sınıfa, tüm öğrencilerimizi oyun kıvamındaki matematik seferberliğiyle yaz okulunda buluşturuyoruz. Dördüncüsü yıllardan beri kronik bir problem olan yabancı dille, İngilizce ile ilgili, bunu çözmek için İngilizce yaz okulunu açıyoruz" dedi.
3.06.2022 Eğitim
Binali Yıldırım: Hedef, okul ve anaokulu sayılarını artırmak
Binali Yıldırım: Hedef, okul ve anaokulu sayılarını artırmak Bursa'da, anaokulu açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "Bizim çocukluk yıllarımızda anaokulu, diye bir kavram yoktu. Okul var mı, yok mu; tartışması yapardık. Köyün 1'inde okul varsa 7'sinde yoktu. Bugün bunlar geride kaldı. Okullarımız, anaokullarımız da var; hedef sayılarını artırmaktır" dedi.
13.05.2022 Siyaset
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık...
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık... Okullarda yeni dönem başladı. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararın ayrıntılarını paylaştı. Uzun süredir bekleniyordu. 6 Eylül itibarı ile başlayan yüz yüze eğitim süreci kesintisiz olarak devam ediyor. Salgının seyrine göre zaman zaman yüz yüze eğitime ara verileceğine dair iddialar gündeme gelse de, Bakan Özer her fırsatta okullarda yüz yüze eğitimin kararlılıkla devam edeceğine vurgu yapıyor. Ancak okullardaki koronavirüs tedbirlerinde değişiklik yapıldı. Salgın ile ilgili Bilim Kurulu toplantısının ardından açılanan kararlar öğrencileri de kapsıyor. Maske zorunluluğu esnetildi. Birçok alanda artık maske kullanımı zorunlu olmayacak. Bu kapsamda okulların bahçelerinde de maske kullanılmayacak. Fakat okulların kapalı alanlarında maske kullanımı devam edecek. Ayrıca okullarda 2 vaka çıkması durumunda sınıfın kapatılması uygulamasına da son veriliyor. Sıfırlarda sadece pozitif çıkan öğrenci izole edilecek. Okullarda başlayan yeni dönem ile ilgili Bakan Özer önemli değerlendirmelerde bulundu. Özer, "2020 yılından beri sosyal etkinliklere ara vermiştik, 81 ilde sosyal etkinliklere sağlık tedbirlerini alarak serbest bırakıyoruz. Valiliklerimizin koordinasyonda tüm illerimizde bu etkinlikler gerçekleştirilecek. Yine açık alanlarda maske kullanımını Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kaldırdı, artık okul bahçelerinde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idari personelin, maske kullanma zorunluluğu da kaldırıldı. Bu dönemin sonuna kadar hiçbir sınıfı yüz yüze eğitime ara vermeden, okul değil; herhangi bir sınıfta da ara vermeden yüz yüze eğitimle bu dönemi tamamlayacağız." diye konuştu.
4.03.2022 Eğitim
Binali Yıldırım'ın eşinden HDP il binası önündeki ailelere ziyaret
Binali Yıldırım'ın eşinden HDP il binası önündeki ailelere ziyaret Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 233 ailenin evlat nöbeti 738'inci gününe girdi. AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırımın eşi Semiha Yıldırım, ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbetine destek ziyaretinde bulundu.
9.09.2021 Siyaset
Binali Yıldırım: 'İzmir'deki depremde 20 civarında yıkılan bina var'
Binali Yıldırım: 'İzmir'deki depremde 20 civarında yıkılan bina var' Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "İzmir'de meydana gelen depremde yapılan tespitlere göre, 20 civarında yıkılan bina var. Artçılar da olmaya devam ediyor. Ben de şimdi İzmir'e hareket ediyorum. Oradaki çalışmaları yerinde takip edeceğiz. Geçmiş olsun." dedi.
30.10.2020 Gündem
Corona virüs siyasileri de vurdu
Corona virüs siyasileri de vurdu Binali Yıldırım ve eşi ile CHP’li Faik Öztrak’ın ardından Bülent Arınç ve eşinin testleri de pozitif çıktı. Corona virüse yakalanan milletvekili sayısı 14. Çok sayıda belediye başkanının tedavi altında olduğu bilgisi geldi.
11.09.2020 Gündem
Binali Yıldırım ve Semiha Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Haber geldi
Binali Yıldırım ve Semiha Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Haber geldi Geçtiğimiz günlerde Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım'ın corona virüse yakalandığı açıklanmıştı. Sağlık durumlarıyla ilgili haber geldi.
10.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Binali Yıldırım ve eşine geçmiş olsun mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Binali Yıldırım ve eşine geçmiş olsun mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19'a yakalanan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.
3.09.2020 Gündem
Semiha Yıldırım kimdir, kaç kaşında? Semiha Yıldırım'ın biyogrofisi!
Semiha Yıldırım kimdir, kaç kaşında? Semiha Yıldırım'ın biyogrofisi! Bir süredir Erzincan’da olan Binali Yıldırım, yaşadıkları kırgınlık nedeniyle kontrol amacıyla eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvuruda bulundu. Binali Yıldırım ve Semiha Yıldırım koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtildi. Yıldırım ailesinin sağlık durumlarında bir sıkıntı olmadığı ve tedavilerine evde devam edileceği belirtildi. Koronavirüs haberlerinin ardından Semiha Yıldırım hakkında merak edilenler arttı. Semiha Yıldırım kimdir?
3.09.2020 Gündem
Binali Yıldırım corona virüse yakalandı!
Binali Yıldırım corona virüse yakalandı! Binali Yıldırım, kendisinin ve eşinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.Sağlık Bakanı Koca ise yaptığı açıklamada !Binali Yıldırım Bey ve kıymetli eşi Semiha Hanım’ın Ankara Şehir Hastanemizde yapılan tetkiklerinde COVID-19 testleri pozitif çıkmıştır. Şu an için durumları iyi ve kendilerini evde tedavileri için hastanemizden uğurladık. Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter" dedi.
3.09.2020 Gündem
İYİ Partili Özeren tutuklandı! Akşener'den Yıldırım'a özür telefonu
İYİ Partili Özeren tutuklandı! Akşener'den Yıldırım'a özür telefonu Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım'a sosyal medyadan hakaret eden İYİ Partili Levent Özeren tutuklandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den ise Semiha Yıldırım'a özür telefonu geldi.
11.07.2020 Gündem
Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren tutuklandı!
Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren tutuklandı! Bursa'da, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli ifadeler kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan İYİ Partili Levent Özeren (55), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının "pişman mısınız?" sorusuna Özeren, "Pişman olacak bir şey yapmadım" cevabını verdi. Özeren çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.
10.07.2020 Gündem
Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren, gözaltına alındı
Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Özeren, gözaltına alındı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli sözleri sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Partili Levent Özeren (55), Bursa'da emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.
10.07.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik, Semiha Yıldırım ile ilgili ifadeleri kınadı
AK Parti Sözcüsü Çelik, Semiha Yıldırım ile ilgili ifadeleri kınadı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Semiha Yıldırım ile ilgili ifadeleri kınadı.
9.07.2020 Gündem
İYİ Partili Levent Özeren’in çirkin sözlerine tepki yağıyor
İYİ Partili Levent Özeren’in çirkin sözlerine tepki yağıyor Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakarete varan sözlere imza atan İYİ Partili Levent Özeren'e sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener de Twitter hesabından Özeren'e tepki gösterdi ve "Sen nasıl bir şeref yoksunusun? Başkalarının ailesiyle, namus ve şerefiyle böyle rahatça oynuyorsun. Sana #AhlaksızLeventÖzeren sözü hafif kalır. Al sana yeni bir dava konusu, sen ahlaksız şerefsiz bir darbe şakşakçısısın. Şimdi bunları da ‘alkollüydüm’ savunursun" yazdı.
9.07.2020 Gündem
İYİ Partili Özeren'den çirkin hakaret!
İYİ Partili Özeren'den çirkin hakaret! İYİ Partili Levent Özeren, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında çirkin sözler kullandı. Özeren tepkiler üzerine paylaşımını bir süre sonra kaldırdı.
9.07.2020 Gündem
Binali Yıldırım’ın kayınvalidesinin cenazesi toprağa verildi
Binali Yıldırım’ın kayınvalidesinin cenazesi toprağa verildi AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ın 88 yaşında vefat eden annesi Havva Yıldırım, Çengelköy’de aile kabristanında toprağa verildi.
25.03.2020 Gündem
Binali Yıldırım'ın kayınvalidesi Havva Yıldırım hayatını kaybetti
Binali Yıldırım'ın kayınvalidesi Havva Yıldırım hayatını kaybetti Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın kayınvalidesi Havva Yıldırım (88) vefat etti.
24.03.2020 Yaşam
Binali Yıldırım Taksim'de öldürülen Halit Ayar'ın adının verildiği anaokulunun açılışını yaptı
Binali Yıldırım Taksim'de öldürülen Halit Ayar'ın adının verildiği anaokulunun açılışını yaptı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Taksim'de öldürülen İTÜ'lü Halit Ayar'ın adının verildiği Sultanbeyli'deki anaokulunun açılışını yaptı.
26.10.2019 Siyaset
Binali Yıldırım oyunu kullandı
Binali Yıldırım oyunu kullandı Oyunu Tuzla'da kullanan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul halkının verdiği kararın başımız gözümüz üzerinde yeri var." dedi.
23.06.2019 Siyaset
Binali Yıldırım, Kadın STK Temsilcileri Toplantısı'na katıldı
Binali Yıldırım, Kadın STK Temsilcileri Toplantısı'na katıldı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Sancaktepe’de “Kadın STK Temsilcileri Toplantısı”na katıldı.
13.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu yıl sonunda hizmete açacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu yıl sonunda hizmete açacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde önemli açıklamalarda bulundu.
29.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Semiha Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semiha yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.