Sema Aydemir

Sema Aydemir

Son dakika Sema Aydemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sema Aydemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sema Aydemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sema Aydemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sema aydemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 sema aydemir haberi bulunmuştur. Tüm sema aydemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi
Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir'den ilk açıklama geldi Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle diskalifiye edildi. Survivor yolculuğu biten Aydemir, yarışmadan ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımla adından söz ettirdi.
27.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da sular durulmuyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi. Sema'nın Pınar'a neden saldırdığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz hafta erkek elemesinin gerçekleştiği Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 üçüncü eleme adayı kim oldu?
27.02.2024 Magazin
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star 10 Şubat Cumartesi akşamı 30. bölümüyle ekranlara geldi. Survivor’da Nihat Altınkaya ve Turabi’nin sağlık sorunları sebebiyle yarışmaya vedasının ardından 3 yeni isim daha kadroya katıldı. Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir, Survivor All Star 2024’te mücadele edecek. Peki, Survivor 1. eleme adayı kim oldu? 10 Şubat Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
11.02.2024 Magazin
Survivor Sema Seda ikiz mi? Biri kırmızı biri mavi takımda! Sema Aydemir Seda Ocak kardeş mi?
Survivor Sema Seda ikiz mi? Biri kırmızı biri mavi takımda! Sema Aydemir Seda Ocak kardeş mi? Survivor Sema Seda kardeş mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da mavi ve kırmızı takımda rakip olan Seda ve Sema ikiz kardeşler mi? Yarışmaya yedek yarışmacılardan dahil olan Sema Aydemir'in gelişiyle bu soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.
8.02.2024 Gündem
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı eleştirildi.
25.01.2024 Magazin
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı!
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı çokça eleştri aldı.
25.01.2024 Vatan TV
Survivor Sema Aydemir eski mesleğine geri döndü
Survivor Sema Aydemir eski mesleğine geri döndü Survivor'daki başarılı performansıyla akıllara kazınan milli atlet Sema Aydemir, yarışmayı geride bıraktı. Sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan Sema Aydemireski mesleğine geri döndüğünü duyurdu.
22.08.2023 Magazin
'Kim Milyoner Olmak İster'e katılmıştı! Acı haber geldi
'Kim Milyoner Olmak İster'e katılmıştı! Acı haber geldi Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası acı haberler gelmeyi sürdürüyor. Yaklaşık bir ay önce fenomen yarışma 'Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Simay Atlı'nın, büyük yıkıma yol açan depremde enkaz altında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
22.02.2023 Magazin
Sema Aydemir Hatay'da depreme yakalandı! 'Yanımızdaki binanın duvarları yıkıldı'
Sema Aydemir Hatay'da depreme yakalandı! 'Yanımızdaki binanın duvarları yıkıldı' Hatay'da depreme yakalandı! "Yanımızdaki binanın duvarları yıkıldı, tahliye edildik..."
21.02.2023 Magazin
Survivor Seda Ocak eşi ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı: 'Abi' derken eşim oldu!
Survivor Seda Ocak eşi ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı: 'Abi' derken eşim oldu! 2019 yılında 'Survivor Türkiye-Yunanistan' ve Nisa Bölükbaşı'nın mutlu sona ulaştığı 2022'de 'Survivor All Star' yarışmalarında mücadele eden, kendisi gibi eski atlet Sema Aydemir'in ikizi olan Seda Ocak, katıldığı programda hakkında bilinmeyenleri anlattı.
5.11.2022 Magazin
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt!
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt! 'Survivor All Star 2022' olaylı bitti. Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
5.07.2022 Magazin
Survivor'da Nagihan elendi ortalık karıştı! Sema çılgına döndü, Ayşe ve Nisa için...
Survivor'da Nagihan elendi ortalık karıştı! Sema çılgına döndü, Ayşe ve Nisa için... Survivor'da Nagihan'ın elenmesi ortalığı karıştırdı! Sema'dan sert bir gönderme geldi. Survivor finaline günler kaldı. SMS oyları sonucu yarışmaya veda eden isim ise Nagihan Karadere oldu. Nagihan'ın elenmesi herkes için şok etkisi yaratırken, Sema Aydemir ise sosyal medya hesabından hikaye paylaştı ve Nagihan'a övgüler yağdırırdı. Diğer kadın yarışmacılara da sert bir göndermede bulundu. İşte Sema'nın o mesajı...
25.06.2022 Magazin
Survivor yeni takımlar belli oldu mu, nasıl oluştu? 2022 Survivor yeni takımlar listesi (Mavi ve kırmızı)
Survivor yeni takımlar belli oldu mu, nasıl oluştu? 2022 Survivor yeni takımlar listesi (Mavi ve kırmızı) Survivor yeni takımlar oluştu. Survivor All Star 2022 artık yeni dönem başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak ayrılan takımlar mavi ve kırmızı takım olarak izleyici karşına çıkacak. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Survivor yeni takımlar için açıklamalarda bulunmuş ve  ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki güç dengesinin sağlanmasının amaçlandığı dile getirilmişti oluşturulduğu biliniyor. Peki, Survivor yeni takımlar nasıl oluştu, oldu? Survivor yeni takımlar listesi…
22.04.2022 Televizyon
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var?
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var? Survivor birleşme partisi ne zaman yayınlanacak? Tv8’de yayınlanan Survivor yarışmasının birleşme partisi tarihi, yarışmayı takip edenler tarafından merak ediliyor. Acun Ilıcalı dün yayınlanan bölümde birleşme partisinin tarihini açıkladı. Peki, Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? 2022 Survivor All-Star birleşme partisi hangi gün, tarihi ne? İşte Survivor birleşme partisi hakkında merak edilenler…
26.03.2022 Televizyon
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle!
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Survivor All Star 2022 programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Survivor fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2022 yeni bölüm fragman izle…
21.02.2022 Televizyon
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler!
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler! Survivor ne zaman başlıyor 2022? Survivor 2022 kadrosu ile başlayacağı tarih merakla sorgulanıyor. Survivor 2022 için geri sayım başladı. All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak Survivor'da bu sene de ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya gelecek. Survivor yarışmacılarının ilk tanıtım videosu yayınladı. Peki, Survivor 2022 ne zaman başlayacak, 2022 Survivor kadrosunda kimler var? İşte Survivor 2022 yarışmacıları…
10.01.2022 Televizyon
Survivor All Star kadrosu belli oldu mu? Survivor 2022 kadrosu isim listesi!
Survivor All Star kadrosu belli oldu mu? Survivor 2022 kadrosu isim listesi! Acun Ilıcalı merakla beklenen Survivor All Star Kadrosu’nu açıkladı! Geçmişten bugüne Survivor’a damga vuran yarışmacılar Survivor All Star’da yer alacak. Birbirinden iddialı isimlerin olduğu kadro şimdiden heyecan yarattı. Peki, Survivor All Star yarışmacıları kimler? Survivor 2022 kadrosu isim listesi!
12.12.2021 Magazin
All Star 2022 kadrosu! Survivor 2022 All Atar kadrosu belli oldu, kimler var? İşte Acun Ilıcalı'nın 2022 Survivor All Star yarışmacı listesi...
All Star 2022 kadrosu! Survivor 2022 All Atar kadrosu belli oldu, kimler var? İşte Acun Ilıcalı'nın 2022 Survivor All Star yarışmacı listesi... Survivor 2022 All Star kadrosu belli oldu? All Star 2022 kadrosu merak ediliyor. TV8'de yayınlanacak olan Survivor All Star 2022 için geri sayım başladı. Yarışmacıların tam kadro listesi ortaya çıktı. İşte Acun Ilıcalı'nın 2022 Survivor All Star yarışmacı listesi...
6.12.2021 Magazin
Survivor Ekstra'nın yeni sunucusu belli oldu!
Survivor Ekstra'nın yeni sunucusu belli oldu! Sevilen yarışma programı Survivor'dan hemen sonra yayınlanan Survivor Ekstra'nın sunucusu belli oldu.
19.04.2021 Magazin
Sema Aydemir'e hırsız şoku!
Sema Aydemir'e hırsız şoku! Survivor'ın eski yarışmacılarından milli atlet Sema Aydemir'in evine hırsız girdi.
22.02.2020 Magazin
Survivor Sema'dan şoke eden açıklama: Kardeş mardeş yok
Survivor Sema'dan şoke eden açıklama: Kardeş mardeş yok 'Survivor Panorama' yorumcularından Sema Aydemir, canlı yayında adeta açtı ağzını yumdu gözünü.
29.05.2019 Magazin
Nagihan ve Sema birbirine girdi
Nagihan ve Sema birbirine girdi Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'ı yorumlayan 2018 All-Star yarışmacıları Nagihan Karadere ve Sema Aydemir, eski konuların açılmasının ardından sosyal medya üzerinden birbirine girdi.
10.04.2019 Magazin
Survivor Nagihan ile Sema arasında gerginlik!
Survivor Nagihan ile Sema arasında gerginlik! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasında geçtiğimiz sezon birlikte mücadele eden eski milli atletler Nagihan Karadere ile Sema Aydemir arasında canlı yayında tartışma yaşandı.
15.02.2019 Magazin
Acun Ilıcalı paylaştı! İşte Survivor'ın detayları
Acun Ilıcalı paylaştı! İşte Survivor'ın detayları Survivor Türkiye-Yunanistan için geri sayım başladı. 2 Şubat akşamı ekranlara gelecek olan bölümle ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı...
21.01.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sema Aydemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sema aydemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.