Selena Gomez Aşk

Selena Gomez Aşk

Son dakika Selena Gomez aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selena Gomez aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selena Gomez aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selena Gomez Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selena gomez aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 selena gomez aşk haberi bulunmuştur. Tüm selena gomez aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selena Gomez öpmeye doyamadı!
Selena Gomez öpmeye doyamadı! Hafta sonunu Disneyland’de geçiren Selena Gomez ve sevgilisi The Weeknd, önceki gün Los Angeles’ta objektiflere takıldı.
24.08.2017 Magazin
Selena Gomez otelden böyle çıktı!
Selena Gomez otelden böyle çıktı! Selena Gomez-The Weeknd çifti, önceki gün Los Angeles'taki Sunset Tower isimli otelden çıkarken görüntülendi.
26.07.2017 Magazin
Selena Gomez'in 2 milyon dolarlık aşk yuvası!
Selena Gomez'in 2 milyon dolarlık aşk yuvası! Güzel şarkıcı Selena Gomez, 2 milyon dolara yeni bir ev aldı. Selena Gomez ile The Weeknd, artık romantik anlar yaşayabilecekleri yeni bir eve sahipler.
25.05.2017 Magazin
Selena Gomez-The Weeknd çifti evleniyor!
Selena Gomez-The Weeknd çifti evleniyor! Son günlerin gözde çifti Selena Gomez ile The Weeknd'in ağustos ayında evleneceği konuşuluyor.
31.03.2017 Magazin
Selena Gomez ile The Weeknd çok fena yakalandı!
Selena Gomez ile The Weeknd çok fena yakalandı! Son dönemin en gözde çiftlerinden Selena Gomez ile The Weeknd, önceki gün Buenos Aires'te objektiflere çok fena takıldı.
30.03.2017 Magazin
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Magazin
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi Selena Gomez dendiğinde akla ilk Justin Bieber ile yaşadığı aşk geliyor. İkisi de çocuk denecek yaşta şöhret olan Gomez ve Bieber yıllarca sevgili kalmış, yollarını ayırdıktan sonra Justin’in Hailey Baldwin’le yaptığı evlilik ve yaşanan kıskançlık kavgaları yüzünden adları yan yana anılmaya devam etmişti.
27.06.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi?
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi? Afra Saraçoğlu uzun yıldır aşk yaşadığıı Mert Yazıcıoğlu ile yollarını geçtiğimiz aylarda ayırmıştı. Çağatay Ulusoy da sevgilisi Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık ilişkilerine son noktayı koymuştu. Sevgililerinden ayrılan ikilinin yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Afra Saraçoğlu, kendisinden yedi yaş büyük Çağatay Ulusoy ile daha önce 'Yeşilçam' dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti.
27.03.2023 Magazin
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi?
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi? Olaylı bir şekilde Gigi Hadid'ten ayrılan şarkcı Zayn Malik’in adı yine kendisi gibi dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez ile anıldı. ABD’li bir kaynak, ikilinin New York Manhattan’daki bir restorana el ele girdiğini ve öpüştüklerini belirtti.
27.03.2023 Magazin
Sahnede Hailey Bieber'a küfür yağmuru!
Sahnede Hailey Bieber'a küfür yağmuru! Hailey Bieber ve Selena Gomez kavgasının etkileri sürüyor. Hailey'in yaptıklarını kaba bulanlar ,eşi Justin Bieber konserinde ünlü modele küfürler yağdırdılar. Selena Gomez ve Hailey Bieber.bir düşman oluyor bir dost oluyor. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Justin Bieber ile bir dönem aşk yaşayan Selena Gomez , ünlü şarkıcının yeni eşi Hailey Bieber ile buzları tam eritti derken başka bir şey ortaya çıkıyor. Yıllardan beri süren tartışmalara ünlü isimlerin etrafındakiler de dahil oldu. İşte detaylar...
9.03.2023 Magazin
Selena Gomez ve Hailey düşmanlığı tekrar alevlendi!
Selena Gomez ve Hailey düşmanlığı tekrar alevlendi! Gösteri dünyasının iki ismi bir düşman oluyor bir dost oluyor. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Bahsedilen iki isim Selena Gomez ve Hailey Bieber. Justin Bieber ile bir dönem aşk yaşayan Selena Gomez , ünlü şarkıcının yeni eşi Hailey Bieber ile buzları tam eritti derken başka bir şey ortaya çıkıyor. Yıllardan beri süren tartışmalara ünlü isimlerin etrafındakiler de dahil oldu. İşte detaylar...
7.03.2023 Magazin
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu... Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.
3.11.2022 Magazin
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor"
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor" Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Sosyal medyanın gündemine oturan Hailey Baldwin Bieber son haliyle de herkesi şoke etti. Geçtiğimiz günlerde yatak itirafıyla şaşırtan modeli görenler "İnanılmazsın" yorumları yaptı.
18.10.2022 Magazin
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi birarada
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi birarada Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Katıldıkları davette bir araya gelen ikilinin fotoğrafları sosyal medyanın gündemine oturdu.
17.10.2022 Magazin
Hailey Bieber ilk kez açıkladı! 'Selena Gomez defteri kapanmıştı'
Hailey Bieber ilk kez açıkladı! 'Selena Gomez defteri kapanmıştı' Ünlü model Hailey Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı isimle evlenmişti. Bu durum, Bieber'ın hayranlarını şoke etmiş ve Hailey'nin, Justin'i Selena'dan 'çaldığına' dair iddiaların ortaya atılmasına sebep olmuştu. Güzel model, bu iddialarla ilgili ilk kez konuşarak; şarkıcı ile evliliği ve Gomez'e dair çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
29.09.2022 Magazin
Selena Gomez ünlü isimle aşk mı yaşıyor?
Selena Gomez ünlü isimle aşk mı yaşıyor? Selena Gomez ile Chris Evans'ın birlikte oldukları öne sürüldü. Yıldızların hayranları ikilinin Los Angeles’ta bir restorandan çıkarken görüldüğü öne sürdü. Chris Evans'ın Gomez'i takibe almasıyla iddialar daha da güçlendi.
10.10.2021 Magazin
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu People dergisi, George Clooney, Dr. Anthony Fauci, Selena Gomez ve Regina King’i ‘2020 Yılın Kişileri’ olarak belirledi.
5.12.2020 Magazin
Şok mesajlar! 'Kocamın peşini bırak'
Şok mesajlar! 'Kocamın peşini bırak' Gösteri dünyası yılın en hararetli aşk üçgeni söylentisiyle çalkalanıyor...
16.05.2019 Magazin
Karm'AŞK!'
Karm'AŞK!' Selena Gomez’le ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten Justin Bieber’ın, eski aşkı Hailey Baldwin’e döndüğü iddia edildi. Sık sık Bieber ile görüntülenen Baldwin ise Shawn Mendes ile aşk yaşıyor
14.06.2018 Magazin
Depresyonu aşamıyorum!
Depresyonu aşamıyorum! Uzun süredir psikolojik tedavi gören Selena Gomez, sorunlarını aşamadığını söyledi, “Hayatımın sonuna kadar depresyon ve anksiyete ile mücadele edeceğim” dedi
8.02.2018 Magazin
Anneler karşı karşıya!
Anneler karşı karşıya! Justin Bieber’ın annesi Pattie Mallette Selena Gomez’in annesi Mandy Teefey’in “Bu ilişkiden memnun değilim” sözleri üzerine oğlunu savundu: “Bu genç adamla gurur duyuyorum. Karakterine ve dürüstlüğüne hayranım”
19.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selena Gomez Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selena gomez aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.