Selena Gomez  İnstagram

Selena Gomez İnstagram

Son dakika Selena Gomez instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selena Gomez instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selena Gomez instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selena Gomez İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selena gomez instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 selena gomez instagram haberi bulunmuştur. Tüm selena gomez instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Doğduğun için çok memnunum'
'Doğduğun için çok memnunum' ABD'li şarkıcı Taylor Swift, önceki gün 28 yaşına girdi. Selena Gomez, yakın arkadaşının yeni yaşını instagram’da duygusal bir mesajla kutladı.
15.12.2017 Magazin
Selena Gomez'in neşesi yerinde!
Selena Gomez'in neşesi yerinde! Beş yıl aradan sonra ilk aşkı Justin Bieber ile barışarak herkesi şaşırtan Selena Gomez, önceki gün Londra'daki Winter Wonderland'de görüntülendi.
5.12.2017 Magazin
Selena Gomez'in ayakkabısı şoke etti!
Selena Gomez'in ayakkabısı şoke etti! Geçtiğimiz ay böbrek nakli olduğunu açıklayan Selena Gomez, davetlerde boy göstermeye başladı. 25 yaşındaki şarkıcı, Los Angeles’ta düzenlenen Instyle Ödülleri gecesine ayakkabılarıyla damga vurdu.
25.10.2017 Magazin
Kucaktaki bebek şimdilerde dünya yıldızı!
Kucaktaki bebek şimdilerde dünya yıldızı! Dünyaca ünlü isim çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
17.10.2017 Magazin
Ünlülere şok! Yeni bir sızıntı daha...
Ünlülere şok! Yeni bir sızıntı daha... Ünlü şarkıcı Selena Gomez'in geçtiğimiz hafta hacklenen Instagram hesabı sonrasında yetkililer duruma el koydu.
1.09.2017 Magazin
Selena Gomez sevgilisine modellik yaptı!
Selena Gomez sevgilisine modellik yaptı! Güzel şarkıcı Selena Gomez, aşkını ayaklarına taşıdı.
29.08.2017 Magazin
Selena Gomez öpmeye doyamadı!
Selena Gomez öpmeye doyamadı! Hafta sonunu Disneyland’de geçiren Selena Gomez ve sevgilisi The Weeknd, önceki gün Los Angeles’ta objektiflere takıldı.
24.08.2017 Magazin
Selena Gomez otelden böyle çıktı!
Selena Gomez otelden böyle çıktı! Selena Gomez-The Weeknd çifti, önceki gün Los Angeles'taki Sunset Tower isimli otelden çıkarken görüntülendi.
26.07.2017 Magazin
Selena Gomez'in 2 milyon dolarlık aşk yuvası!
Selena Gomez'in 2 milyon dolarlık aşk yuvası! Güzel şarkıcı Selena Gomez, 2 milyon dolara yeni bir ev aldı. Selena Gomez ile The Weeknd, artık romantik anlar yaşayabilecekleri yeni bir eve sahipler.
25.05.2017 Magazin
Selena hala Justin Bieber'ı unutamadı!
Selena hala Justin Bieber'ı unutamadı! Selena Gomez hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gomez'in son şarkısını eski sevgilisi için yazdığı iddia edildi.
15.05.2017 Magazin
Selena Gomez: Yıkılmaya hakkım var!
Selena Gomez: Yıkılmaya hakkım var! Selena Gomez, “Keşke terapiler hakkında, toplumda daha rahat konuşulabilse. Zaman zaman dağılıp yıkılmaya da hakkımız var” dedi.
1.05.2017 Magazin
Selena Gomez perişan halde!
Selena Gomez perişan halde! Selena Gomez, Coachella'nın ardından saçını kestirerek yeni bir dramatik stile sahip oldu.
27.04.2017 Magazin
Selena Gomez itiraf etti! 'Sildim'
Selena Gomez itiraf etti! 'Sildim' Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, Vogue Amerika'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.03.2017 Magazin
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi Selena Gomez dendiğinde akla ilk Justin Bieber ile yaşadığı aşk geliyor. İkisi de çocuk denecek yaşta şöhret olan Gomez ve Bieber yıllarca sevgili kalmış, yollarını ayırdıktan sonra Justin’in Hailey Baldwin’le yaptığı evlilik ve yaşanan kıskançlık kavgaları yüzünden adları yan yana anılmaya devam etmişti.
27.06.2023 Magazin
Selena Gomez rakiplerine fark attı!
Selena Gomez rakiplerine fark attı! Instagram’dan yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Selena Gomez, Kylie Jenner ve Kim Kardashian'a adeta fark attı. Belirli aralıklarla Instagram hesabını kapatan Gomez’in buna rağmen rakiplerine fark atması pes dedirtti.
1.03.2023 Magazin
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar!
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar! Popüler sosyal medya uygulaması Instagram dünyada oldukça yoğun kullanılırken, en çok takip edilen hesaplar açıklandı. 2021 Ocak verilerine göre Instagram’ın kendi hesabı Instagram’ın 385 milyon 39 bin kişiyle açık ara farkla en çok takipçiye sahip olduğu kaydedildi.
17.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu People dergisi, George Clooney, Dr. Anthony Fauci, Selena Gomez ve Regina King’i ‘2020 Yılın Kişileri’ olarak belirledi.
5.12.2020 Magazin
Selena Gomez, ameliyat izini ilk kez gösterdi
Selena Gomez, ameliyat izini ilk kez gösterdi 2017’de lupus hastalığı nedeniyle böbrek nakli olan Selena Gomez, ameliyat izini ilk kez gösterdi.
26.09.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selena Gomez İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selena gomez instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.