Selena Gomez  Sevgili

Selena Gomez Sevgili

Son dakika Selena Gomez sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selena Gomez sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selena Gomez sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selena Gomez Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selena gomez sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 selena gomez sevgili haberi bulunmuştur. Tüm selena gomez sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selena Gomez otelden böyle çıktı!
Selena Gomez otelden böyle çıktı! Selena Gomez-The Weeknd çifti, önceki gün Los Angeles'taki Sunset Tower isimli otelden çıkarken görüntülendi.
26.07.2017 Magazin
Selena Gomez'in 2 milyon dolarlık aşk yuvası!
Selena Gomez'in 2 milyon dolarlık aşk yuvası! Güzel şarkıcı Selena Gomez, 2 milyon dolara yeni bir ev aldı. Selena Gomez ile The Weeknd, artık romantik anlar yaşayabilecekleri yeni bir eve sahipler.
25.05.2017 Magazin
Selena Gomez perişan halde!
Selena Gomez perişan halde! Selena Gomez, Coachella'nın ardından saçını kestirerek yeni bir dramatik stile sahip oldu.
27.04.2017 Magazin
Festivalde romantik anlar!
Festivalde romantik anlar! Selena Gomez ile The Weeknd, Coachella festivalinde görüntülendi.
17.04.2017 Magazin
Selena Gomez-The Weeknd çifti evleniyor!
Selena Gomez-The Weeknd çifti evleniyor! Son günlerin gözde çifti Selena Gomez ile The Weeknd'in ağustos ayında evleneceği konuşuluyor.
31.03.2017 Magazin
Selena Gomez ile The Weeknd çok fena yakalandı!
Selena Gomez ile The Weeknd çok fena yakalandı! Son dönemin en gözde çiftlerinden Selena Gomez ile The Weeknd, önceki gün Buenos Aires'te objektiflere çok fena takıldı.
30.03.2017 Magazin
Selena Gomez itiraf etti! 'Sildim'
Selena Gomez itiraf etti! 'Sildim' Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, Vogue Amerika'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.03.2017 Magazin
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi Selena Gomez dendiğinde akla ilk Justin Bieber ile yaşadığı aşk geliyor. İkisi de çocuk denecek yaşta şöhret olan Gomez ve Bieber yıllarca sevgili kalmış, yollarını ayırdıktan sonra Justin’in Hailey Baldwin’le yaptığı evlilik ve yaşanan kıskançlık kavgaları yüzünden adları yan yana anılmaya devam etmişti.
27.06.2023 Magazin
Instagram’dan bilgileri  çalındı
Instagram’dan bilgileri çalındı Instagram siber saldırı sonucunda bazı bilgilerin hackerların eline geçtiğini açıkladı ve kullanıcılarını uyardı. Selana Gomez, Lady Gaga, Taylor Swift’in bilgileri çalındı.
2.09.2017 Magazin
Yüzünden düşen bin parça
Yüzünden düşen bin parça Bir süredir büyük aşk yaşayan ünlü şarkıcılar Selena Gomez ve The Weeknd, önceki akşam New York’ta romantik bir akşam yemeği yedi.
7.06.2017 Magazin
Justin Bieber arabada çok fena yakalandı!
Justin Bieber arabada çok fena yakalandı! Dünyaca ünlü genç şarkıcı Justin Bieber, çapkınlık turlarına devam ediyor.
31.03.2017 Magazin
Bella Hadid'e bu yapılır mı?
Bella Hadid'e bu yapılır mı? Bella Hadid'i terk edip Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlayan The Weeknd, yeni aşkıyla bir olup Bella'yı takipden çıkardı.
27.03.2017 Magazin
Moda Haftası coşkusu
Moda Haftası coşkusu Renkli defilelere sahne olan Paris Moda Haftası, after partileriyle de adından söz ettiriyor.
4.03.2017 Magazin
Bella Hadid kendini boksa verdi
Bella Hadid kendini boksa verdi Eski sevgilisi The Weeknd’in Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlamasından sonra model Bella Hadid boks yaparak stres attı.
16.01.2017 Magazin
'Bella Hadid yakın arkadaşım değil'
'Bella Hadid yakın arkadaşım değil' Model Bella Hadid'in eski sevgilisi The Weeknd ile aşk yaşayan Selena Gomez, kendisine yönelik eleştirilere bu yanıtı verdi.
16.01.2017 Magazin
Justin Bieber'ı Zayn Malik ile aldattı!
Justin Bieber'ı Zayn Malik ile aldattı! Selena Gomez'in, Justin Bieber'la birlikte olduğu dönemde şarkıcı Zayn Malik ile tek gecelik ilişki yaşadığı iddia edildi. Bieber'dan ayrıldıktan sonra depresyona giren Gomez, geçen yazdan beri tedavi görüyor.
13.12.2016 Magazin
Nispet yapıyor
Nispet yapıyor Geçtiğimiz hafta bir gece kulübünde şarkıcı Selena Gomez ile kucak kucağa görüntülenen oyuncu Orlando Bloom ve Katy Perry’nin ilişkisi dolu dizgin devam ediyor...
18.05.2016 Magazin
Şarkıların ustası gözlerinin hastası!
Şarkıların ustası gözlerinin hastası! Justin Bieber ile yıllardır bir dargın bir barışık süren ilişkisiyle anılan şarkıcı Selena Gomez sonunda rotayı değiştirecek gibi görünüyor...
21.03.2015 Magazin
Justin’e 2 yıl hapis
Justin’e 2 yıl hapis Skandallarıyla ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber vandalizm suçundan iki yıl hapis cezasına çarptırıldı...
10.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selena Gomez Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selena gomez sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.