Selena Gomez  Bikini

Selena Gomez Bikini

Son dakika Selena Gomez bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selena Gomez bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selena Gomez bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selena Gomez Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selena gomez bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 selena gomez bikini haberi bulunmuştur. Tüm selena gomez bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlülere şok! Yeni bir sızıntı daha...
Ünlülere şok! Yeni bir sızıntı daha... Ünlü şarkıcı Selena Gomez'in geçtiğimiz hafta hacklenen Instagram hesabı sonrasında yetkililer duruma el koydu.
1.09.2017 Magazin
Selena Gomez sevgilisine modellik yaptı!
Selena Gomez sevgilisine modellik yaptı! Güzel şarkıcı Selena Gomez, aşkını ayaklarına taşıdı.
29.08.2017 Magazin
Selena Gomez öpmeye doyamadı!
Selena Gomez öpmeye doyamadı! Hafta sonunu Disneyland’de geçiren Selena Gomez ve sevgilisi The Weeknd, önceki gün Los Angeles’ta objektiflere takıldı.
24.08.2017 Magazin
Selena Gomez otelden böyle çıktı!
Selena Gomez otelden böyle çıktı! Selena Gomez-The Weeknd çifti, önceki gün Los Angeles'taki Sunset Tower isimli otelden çıkarken görüntülendi.
26.07.2017 Magazin
Selena hala Justin Bieber'ı unutamadı!
Selena hala Justin Bieber'ı unutamadı! Selena Gomez hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gomez'in son şarkısını eski sevgilisi için yazdığı iddia edildi.
15.05.2017 Magazin
Selena Gomez: Yıkılmaya hakkım var!
Selena Gomez: Yıkılmaya hakkım var! Selena Gomez, “Keşke terapiler hakkında, toplumda daha rahat konuşulabilse. Zaman zaman dağılıp yıkılmaya da hakkımız var” dedi.
1.05.2017 Magazin
Selena Gomez ile The Weeknd çok fena yakalandı!
Selena Gomez ile The Weeknd çok fena yakalandı! Son dönemin en gözde çiftlerinden Selena Gomez ile The Weeknd, önceki gün Buenos Aires'te objektiflere çok fena takıldı.
30.03.2017 Magazin
Bella Hadid'e bu yapılır mı?
Bella Hadid'e bu yapılır mı? Bella Hadid'i terk edip Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlayan The Weeknd, yeni aşkıyla bir olup Bella'yı takipden çıkardı.
27.03.2017 Magazin
Selena Gomez itiraf etti! 'Sildim'
Selena Gomez itiraf etti! 'Sildim' Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, Vogue Amerika'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.03.2017 Magazin
Francia Raisa böbreğini Selena Gomez’e zorla mı bağışladı! İddialara canlı yayında cevap verdi
Francia Raisa böbreğini Selena Gomez’e zorla mı bağışladı! İddialara canlı yayında cevap verdi Selena Gomez, o dönemde arkadaşı olan Francia Raisa'nın bağışladığı böbrekle hayata tutunduğunu bir fotoğrafla sosyal medyada paylaşarak duyurmuştu. Bundan tam altı yıl önce çocuk yaşından bu yana kameralar karşısına büyüyen genç kuşak bir yıldız, uzun süreli bir sessizliğe gömülmüştü. Hayranları bunun nedenini merak ediyordu. Zaten sağlık sorunlarıyla boğuştuğu da biliniyordu. Uzun süren bu sessizliği bozan ise ünlü yıldız tarafından sosyal medyada paylaşılan şoke edici bir fotoğraf oldu. İşte o karenin sırrı...
5.08.2023 Magazin
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdi
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdi Geçtiğimiz günlerde 31. yaşını büyük bir partiyle kutlayan şarkıcı Selena Gomez, tatile çıktı. Ünlü isim arkadaşlarıyla yat tatili yaparken bikinili paylaşımlarıyla da sosyal medyayı salladı.
30.07.2023 Magazin
Bella Hadid kendini boksa verdi
Bella Hadid kendini boksa verdi Eski sevgilisi The Weeknd’in Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlamasından sonra model Bella Hadid boks yaparak stres attı.
16.01.2017 Magazin
2016’nın en seksileri!
2016’nın en seksileri! Dünyanın en seksi ve beğenilen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ‘’En Seksiler 2016’’ listesini açıkladı.
26.03.2016 Arşiv
Bikinisi küçük geldi!
Bikinisi küçük geldi! Selena Gomez son görüntüsüyle herkesi şaşırttı. 22 yaşındaki Gomez, Meksika’da arkadaşlarıyla birlikte tatil yaparken objektiflere takıldı.
16.04.2015 Magazin
Selena Gomez’den Arapça dövme
Selena Gomez’den Arapça dövme 21 yaşındaki genç şarkıcı/oyuncu Selena Gomez, sırtının sağ tarafına Arap harfleriyle yazılmış ‘Önce Kendini Sev’ dövmesi yaptırdı.
17.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selena Gomez Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selena gomez bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.