Selda Alkor

Selda Alkor

Son dakika selda alkor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selda alkor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selda alkor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selda Alkor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selda alkor gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 selda alkor haberi bulunmuştur. Tüm selda alkor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Selda Alkor'dan 'Dört Yapraklı Yonca' açıklaması: Bana hep itici geldi!
Selda Alkor'dan 'Dört Yapraklı Yonca' açıklaması: Bana hep itici geldi! Yeşilçam'ın usta oyuncularından Selda Alkor, katıldığı bir programda magazin gündemine bomba gibi düşecek bir itirafta bulundu. Yeşilçam'ın 'Dört Yapraklı Yonca'sını hedef alan Selda Alkor, sarf ettiği sözlerle çok konuşuldu.
12.12.2023 Magazin
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı 'Asmalı Konak'ın (2002-2003) Dicle'si İpek Tuzcuoğlu, son yıllarda daha mütevazı bir hayatı tercih ettiğini açıklarken, "Ünlü olmayı bir kenara mı bıraktınız?" sorusunu cevapladı. Yeni projesi hakkında bilgi veren oyuncu, final tarihinin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hafızalarda yer eden fenomen dizi hakkında konuştu.
28.04.2023 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusu paylaştı! "Eşimle nişanlı olduğumuz yıllardan"
Yeşilçam'ın usta oyuncusu paylaştı! "Eşimle nişanlı olduğumuz yıllardan" Usta oyuncu yıllar öncesine ait fotoğrafı takipçileri ile paylaştı. Siyah beyaz fotoğrafını paylaşan Yeşilçam'ın yıldızı TBT akımına dahil oldu.
17.11.2022 Magazin
Selda Alkor'dan duygulandıran hikaye: Annemi 15 yaşımda babamı 12 yaşımda kaybettim
Selda Alkor'dan duygulandıran hikaye: Annemi 15 yaşımda babamı 12 yaşımda kaybettim Türk Sinemasının efsane isimlerinden Selda Alkor, Ceyda Düvenci'nin programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan sanatçı duygulandıran aile hikayesini anlattı.
21.09.2022 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü!
Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar'ın mutlu günü! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı'nın müzisyen, oyuncu kızı Binnaz Avcı uzun zamandır aşk yaşadığı Murat Metin Acar ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.
12.02.2021 Magazin
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin izleyicileri fragmanın yayınlanmasıyla birlikte yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı. Peki EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
24.03.2020 Gündem
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı… EDHO, 160. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Hızır Çakırbeyli aldığı ölüm haberi sonrası oldukça öfkelenecek. Yakınlarının bir araya geleceği değerlendirme esnasında her taşın altına bakılması emrini verecek. Peki EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
17.03.2020 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transferler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transferler Atv'nin fenomen dizisine 5. sezon öncesi önemli isimler dahil oldu.
30.08.2019 Televizyon
Gözler yalan söylemez
Gözler yalan söylemez Quality Of Magazine dergisinin düzenlediği ‘Quality Ödül Töreni’ önceki akşam Portaxe Baltalimanı’nda yapıldı
14.06.2019 Magazin
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu
Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye'de tiyatro ve sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olan Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nin 24'üncüsü, önceki akşam MKM Attila İlhan Salonu’nda gerçekleşti.
7.05.2019 Magazin
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira Atilla Kaplakarslan’ın başkanlığını yaptığı ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’ düzenlediği ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’ önceki akşam yapıldı.
10.01.2019 Magazin
Unutulmaz bir gece
Unutulmaz bir gece Yeşilçam’ın usta isimleri önceki akşam Moda Deniz Kulübü’ndeki düğünde buluştu.
7.07.2018 Magazin
Ünlü oyuncudan bomba uyuşturucu açıklaması!
Ünlü oyuncudan bomba uyuşturucu açıklaması! Asuman Dabak: Set ortamlarında o kadar çok uyuşturucu madde kullanılıyor ki, inanılmaz
30.04.2018 Magazin
Annenin oğluna sitemiydi  benimki
Annenin oğluna sitemiydi benimki Selda Alkor önceki gün Nişantaşı’nda Özcan Deniz’le küs olmadığını ama kendisini hiç aramadığını söyledi. Alkor, “Aramadı beni, benimki annenin oğluna ettiği sitem” dedi
28.03.2018 Magazin
Mübadillerin yarım kalan hikayeleri
Mübadillerin yarım kalan hikayeleri Üçüncü kuşak mübadil olan Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun mübadillerin hayatlarından esinlenerek senaryosunu yazdığı ve ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştirdiği “İki Yaka Yarım Aşk” filminin galası, geçtiğimiz salı akşamı Pera Müzesi’nde yapıldı.
7.12.2017 Arşiv
Yeşilçam’ın James Dean’ine son veda
Yeşilçam’ın James Dean’ine son veda Geçtiğimiz pazar günü vefat eden Yeşilçam’ın ‘James Dean’ lakaplı oyuncusu Kuzey Vargın, önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.
17.08.2017 Magazin
Kuzey Vargın son yolculuğuna uğurlandı!
Kuzey Vargın son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının ünlü oyuncularından Kuzey Vargın Levent’te Afet Yolal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
17.08.2017 Magazin
Issızlaşıyor Yeşilçam
Issızlaşıyor Yeşilçam Türk sinemasının usta ismi Fikret Hakan, önceki gece hayatını kaybetti. Sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan vefatın ardından Filiz Akın, “Git gide ıssızlaşıyor Yeşilçam” dedi
11.07.2017 Magazin
Fikret Hakan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu...
Fikret Hakan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu... Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Fikret Hakan'ın vefatı, sanatçı dostlarını derinden üzdü...
11.07.2017 Magazin
Mübadillerin yarım kalan aşkları
Mübadillerin yarım kalan aşkları Nurdan Tümbek Tekeoğlu'nun yönettiği "İki Yaka Yarım Aşk", iki mübadilin yarım kalan aşkını ele alırken, geçmişe de ışık tutuyor.
12.05.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Selda Alkor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selda alkor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.