Seksi

Seksi

Son dakika seksi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seksi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seksi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seksi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seksi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.886 seksi haberi bulunmuştur. Tüm seksi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilperi Şahinkaya “seksi değil cilveliyim” itirafı şaşırttı!
Nilperi Şahinkaya “seksi değil cilveliyim” itirafı şaşırttı! Sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanan ve gönderileriyle konuşulan Nilperi Şahinkaya en son YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Açıklamalarıyla güldüren Şahinkaya hoşlandığı erkek tipinden de bahsetti ve kıskanç olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu ayrıca kendisiyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.
22.12.2023 Magazin
Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Model Emily Ratajkowski erkeklere seslendi
Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Model Emily Ratajkowski erkeklere seslendi 2014 ve 2015 senesinde Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski, defalarca aldatılmanın ardından boşanma kararı almıştı.
16.09.2023 Magazin
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı ABD'li boşanma avukatı Robby Witt'in davalarında kullandığı yöntemi paylaşması ilgi uyandırdı. Witt, duruşmalara giderken kadın müvekkilleri için seksi erkek modeller kiraladığını anlattı.
15.09.2023 Gündem
Dünyanın en seksi spikerinin pozlarına beğeni yağdı
Dünyanın en seksi spikerinin pozlarına beğeni yağdı Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu olarak bilinen Meksikalı spiker Yanet Garcia, cesur Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
21.08.2023 Magazin
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nicel Taşdemir, yaşam tarzının baba olmak için gereken sperm miktarında etkili olduğunu belirterek, 'kısırlık' hakkında açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Sağlık
Lindsay Lohan: O yaştayken biraz seksi birini oynamak istiyorsunuz
Lindsay Lohan: O yaştayken biraz seksi birini oynamak istiyorsunuz Oyuncu Lindsay Lohan, 20 yıl öncesine yönelik samimi bir itirafta bulundu. Lohan, 2003'te düşük bel pantolonların ne kadar moda olduğunu dile getirirken "Karnımın nasıl göründüğü, yeterince düz olup olmadığı konusunda hep gergindim. Setteki en büyük sorunum buydu" dedi
13.06.2023 Magazin
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu!
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu! Kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, Cannes Film Festivali'ne katıldı. Ünlü model şeffaf elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.
22.05.2023 Magazin
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında!
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında! Üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio'nun filmi Cannes Film Festivali'nde gala yaptı. Galada en dikkat çeken isimlerden biri de son dönemde yakışıklı oyuncu ile anılan model Irina Shayk oldu.
21.05.2023 Magazin
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz'
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz' Süper model Irina Shayk, kariyerinin başındayken sıska olmadığı ve seksi göründüğü için başarılı olamayacağının söylendiğini açıkladı.
23.04.2023 Magazin
Zehra Güneş alınmasın! Dünyanın en seksi voleybol yıldızının bu pozlarına beğeni yağdı!
Zehra Güneş alınmasın! Dünyanın en seksi voleybol yıldızının bu pozlarına beğeni yağdı! Dünyanın en seksi voleybol yıldızı lakabıyla tanınan ABD'li Kayla Simmons'un pozlarına beğeni yağıyor. Batı Virginia'da voleybol oynarken yıldızı parlayan ve sosyal medya fenomeni olan Simmons geniş kitleler tarafından takip ediliyor.
12.04.2023 Güzeller
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Adriana Lima doğum kilolarından kurtuldu! Olay pozlar...
Adriana Lima doğum kilolarından kurtuldu! Olay pozlar... Ünlü model Adriana Lima, hamilelik ve doğum sürecinde aldığı kilolar yüzünden eleştiriliyordu. Bu konuda uzun süre sessiz kalan model, seksi pozlarını paylaşıp eski formuna kavuştu.
13.03.2023 Magazin
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı!
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı! Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci çıktı. Kısa bir dinlenmeden sonra Dancing On Ice yarışmasına katılan Ekin Su yarışmadaki seksi kıyafetiyle tepki görürken jüriden de düşük puanlar aldı.
16.01.2023 Magazin
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Hadise "geri döndü" dedirtti! Elbisesi ve dansıyla büyük dikkat çekti
Hadise "geri döndü" dedirtti! Elbisesi ve dansıyla büyük dikkat çekti Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra 40 milyon TL'ye yalı aldığı konuşulan şarkıcı Hadise konser tarzıyla adından söz ettirdi. Süper mini bir elbise giyen Hadise'nin kasığına kadar yırtmacı olay oldu. Hadise seksi kalça dansıyla da adından söz ettirdi.
13.11.2022 Magazin
Eski Hadise geri döndü! Kalça dansı olay oldu...
Eski Hadise geri döndü! Kalça dansı olay oldu... Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra 40 milyon TL'ye yalı aldığı konuşulan şarkıcı Hadise konser tarzıyla adından söz ettirdi. Süper mini bir elbise giyen Hadise'nin kasığına kadar yırtmacı olay oldu. Hadise seksi kalça dansıyla da adından söz ettirdi.
13.11.2022 Magazin
Kelly Brook: Deneme çekiminde bana hamile iç çamaşırı verdiler
Kelly Brook: Deneme çekiminde bana hamile iç çamaşırı verdiler Kısa süre önce evlenen İngiliz model, sunucu ve radyocu Kelly Brook, kıvrımları nedeniyle 'dışlanmış' hissettiğini söyleyerek, her markanın kendisiyle çalışmak istemediğini belirtti. Model bu yıl da seksi takvimi için ekran önüne geçti.
6.11.2022 Magazin
Emily Ratajkowski'den kadınlara destek!
Emily Ratajkowski'den kadınlara destek! Dünyanın en seksi kadınları arasında anılan model ve oyuncu Emily Ratajkowski dört yıllık eşi Sebastian Bear McClard tarafından defalarca kez aldatılmıştı. ABD’li model Emily Ratajkowski evli şarkıcı Adam Levine ile mesajlaşan kadınlara destek çıktı.
23.09.2022 Magazin
Bella Hadid limuzine çıktı,pozlarıyla olay yarattı!
Bella Hadid limuzine çıktı,pozlarıyla olay yarattı! Dünyanın en çok para kazanan mankeni Bella Hadid, yeni reklam anlaşması için limuzinin üstüne çıkıp, seksi pozlar verdi. Hadid'in bu pozlarına binlerce yorum ve beğeni yağdı.
12.06.2022 Magazin
Hande Erçel'in bikinili pozuna rekor beğeni! 'Yaktın buraları'
Hande Erçel'in bikinili pozuna rekor beğeni! 'Yaktın buraları' Kerem Bürsin'le ayrılığından sonra gönlünü meslektaşı Kaan Yıldırım'a kaptıran Hande Erçel özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde 2022 Elle Awards Style Awards gecesinde boy göstermişti. 'Yılın ELLE Kızı' ödülüne layık görülen Hande Erçel tarzı ile dünya starlarından Lady Gaga'ya benzetilmişti. Erçel, son olarak Elle dergisine poz verdi. Instagram'da 28 milyon takipçisi olan Hande Erçel'in seksi pozuna kısa sürede rekor beğeni geldi.
5.06.2022 Magazin
Merve Boluğur verdiği yanıtla yine olay oldu!
Merve Boluğur verdiği yanıtla yine olay oldu! Oyunculuğa ara veren Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce basın mensuplarının sorusu üzerine Marilyn Monroe kadar çekici olduğunu söyleyen Merve Boluğur, bu kez bir takipçisinin "Senden güzel ve seksi diyebileceğin biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla olay yaratttı. İşte detaylar...
30.05.2022 Magazin
İş arkadaşları hesabını keşfedince doktorluktan istifa etmek zorunda kaldı! “Son gülen ben oldum”
İş arkadaşları hesabını keşfedince doktorluktan istifa etmek zorunda kaldı! “Son gülen ben oldum” OnlyFans modeli Mercedes Blanche, sosyal medyada seksi pozlarını paylaşmaya başladığı ilk zamanlarda doktor olarak bir hastanede çalıştığını söyledi. İş arkadaşlarından gizli bir şekilde sosyal medya hesabını yürüten Blache, bir iş arkadaşının hesabını fark etmesi üzerine istifa etmek zorunda kaldığını anlattı. Aylık kazancının bir anda 10 katına çıktığını ifade eden Blanche, eski meslektaşlarına “Son gülen ben oldum” diyerek seslendi.
18.05.2022 Magazin
Doktorluktan istifa eden OnlyFans fenomeni kazancıyla dudak uçuklattı!
Doktorluktan istifa eden OnlyFans fenomeni kazancıyla dudak uçuklattı! 21 yaşındaki Mercedes Valentine isimli OnlyFans fenomeni doktorluktan istifa ettikten sonra seksi fotoğraf ve videolarını sattığı OnlyFans hesbaını kurdu. Yetişkinlere yönelik olarak paylaşım yapılan ve aylık abonelik sistemine dayalı site sayesinde doktorken kazandığı maaşın 5 katına ulaştığını iddia eden Valentine kendisini eleştirenlere “Pişman değilim” diyerek seslendi.
21.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seksi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seksi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.