Seka

Seka

Son dakika Seka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seka gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 seka haberi bulunmuştur. Tüm seka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca'dan TMO silosundaki patlamaya ilişkin açıklama
Bakan Koca'dan TMO silosundaki patlamaya ilişkin açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli'nin Derince ilçesindeki TMO silosunda meydana gelen patlamanın ardından yaralıların tedavisinin sürdüğünü bildirdi.
7.08.2023 Gündem
Yıldız Tilbe Kocaeli konseri saat kaçta, nerede? Yıldız Tilbe konseri Kocaeli takvimi!
Yıldız Tilbe Kocaeli konseri saat kaçta, nerede? Yıldız Tilbe konseri Kocaeli takvimi! Zafer Bayramı’nın 100. yılı nedeniyle tüm yurtta çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 30 Ağustos coşkusunu yaşamak için düzenlenen etkinliklerde biri de konser oldu. Bu kapsamda Yıldız Tilbe Kocaeli’de konser verecek. Peki, Yıldız Tilbe Kocaeli konseri saat kaçta, nerede? Kocaeli Yıldız Tilbe konseri detayları…
30.08.2022 Kültür Sanat
Yatalak karısının çığlıklarıyla cinayet ortaya çıktı
Yatalak karısının çığlıklarıyla cinayet ortaya çıktı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir vatandaş kendi evinde 2 kişinin bıçakla saldırısına uğradı. Yatalak karısının çığlıklarıyla yaralıyı bulan komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. 60 yaşındaki adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
14.08.2022 Yaşam
Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Bu kolla mı gelinlik giyeceğim?'
Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Bu kolla mı gelinlik giyeceğim?' İzmit'te epilasyon için bir güzellik merkezine giden Tuba Yıldız'ın (32) kollarında yanıklar oluştu. Tedavi gören Yıldız, doktor olmayan güzellik merkezlerine gidilmemesini tavsiye etti.
10.05.2022 Yaşam
Sıkılan ilaç tünele doldu! İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi, ulaşım durdu
Sıkılan ilaç tünele doldu! İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi, ulaşım durdu İzmit'te, D-100 karayolu üzerindeki kanallarda sivrisinekle mücadele kapsamında yapılan ilaçlama çalışması sırasında Seka Tüneli’nin içini ilaç sis gibi kapladı, kötü koku yayıldı. Ulaşıma kapatılan tünel, ilacın dağılmasıyla yaklaşık 45 dakika sonra yeniden açıldı.
28.03.2022 Yaşam
İzmit'te tünelde 3 araç birbirine girdi!
İzmit'te tünelde 3 araç birbirine girdi! İzmit'te, TEM otoyolunda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.
23.03.2022 Gündem
Koronavirüs tedavisi görüyordu: Havalimanı çalışanı hayatını kaybetti
Koronavirüs tedavisi görüyordu: Havalimanı çalışanı hayatını kaybetti Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Cengiz Topel Havalimanı’nda hava kurtarma ve yangınla mücadele memuru Neslihan Kesim Lermi (39), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
29.01.2022 Yaşam
Çin'e 'kar mahrumiyeti' davası açan avukat koronavirüsten hayatını kaybetti!
Çin'e 'kar mahrumiyeti' davası açan avukat koronavirüsten hayatını kaybetti! Ankara'da, geçen yıl, koronavirüsün ilk ortaya çıkıp, tüm dünyaya yayıldığı Çin Halk Cumhuriyeti Devleti'ne karantina tedbirleri kapsamında kapatılan ticari işletmelerin aylık cirosu üzerinden yüksek tutarda 'kar mahrumiyeti' davası açan avukat Melih Akkurt (37), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
22.11.2021 Gündem
Işıl hemşireden acı haber geldi! Koronavirüs aşısı yaptırmadığı ortaya çıktı
Işıl hemşireden acı haber geldi! Koronavirüs aşısı yaptırmadığı ortaya çıktı İzmit Seka Devlet Hastanesinde görevli hemşire Işıl Dalgın, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Işıl hemşirenin koronavirüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi. 
21.11.2021 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı kafede bıçakladı!
Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı kafede bıçakladı! İzmit'te Aynur Ç. (50) boşanma aşamasında olduğu eşi Suat Ç. tarafından çalıştığı kafenin mutfağında bıçaklandı. Ağır yaralanan Aynur Ç. tedavi altına alınırken, kafe çalışanları tarafından etkisiz hale getirilen Suat Ç. gözaltına alındı.
17.10.2021 Yaşam
Cahit Tatlı cinayetinde yeni gelişme!
Cahit Tatlı cinayetinde yeni gelişme! Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, gurbetçi iş insanı Cahit Tatlı’nın (49) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Suriye uyruklu Firas S. ile kız arkadaşı Ceren İ. ve Ali İhsan Ç., adliyeye sevk edildi.
6.10.2021 Yaşam
Yaralı sürücü, 'Çalışmam lazım' diyerek ambulanstan inmek istedi
Yaralı sürücü, 'Çalışmam lazım' diyerek ambulanstan inmek istedi Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, beton elektrik direğine çarpan halk otobüsünün yaralanan sürücüsü Engin K. (41), "Benim çalışmam lazım" diyerek ambulanstan inmek istedi. Sağlık ekiplerince ikna edilen Engin K., hastaneye götürüldü.
15.09.2021 Gündem
Ankara ve Kocaeli'de 59 kişi düğün yemeğinden zehirlendi
Ankara ve Kocaeli'de 59 kişi düğün yemeğinden zehirlendi Ankara'nın Polatlı ilçesinde düğünde yedikleri yemekten zehirlenen 31 kişi hastaneye kaldırıldı. Kocaeli'de ise düğün sonrası ikram edilen tavuklu pilavdan zehirlendikleri şüphelenilen 28 kişi tedavi altına alındı.
22.08.2021 Yaşam
Başından vurulmuş halde bulunmuştu! Sude Akarsu'dan acı haber
Başından vurulmuş halde bulunmuştu! Sude Akarsu'dan acı haber İzmit’te 18 yaşındaki Sude Akarsu, erkek arkadaşı 29 yaşındaki Onur Ö.'nün evinde başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Genç kadının, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastaneden acı haberi geldi.
6.08.2021 Gündem
Gece yarısı feci kaza! Ölü ve yaralı var
Gece yarısı feci kaza! Ölü ve yaralı var Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otomobilin tıra arkadan çarptığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
6.02.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan skandala sert tepki: Örtmek için kırk takla atıyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan skandala sert tepki: Örtmek için kırk takla atıyorlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 86. Yıl Dönümü Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'de daha önce de benzer örneklerine rastlanan, artık kendi taraftarlarını bile isyan ettiren tecavüzlere sessiz kalan zihniyetin kadın hakları konusunda söyleyecek hiçbir sözü olamaz. Belediye başkanlarının, yardımcılarının aşağılık kabahatlerini örtmek için 40 takla atan bunlar değil mi?" dedi.
3.12.2020 Siyaset
Bariyer otomobilin içine girdi! Sürücü, eşi ve kızı yaralı
Bariyer otomobilin içine girdi! Sürücü, eşi ve kızı yaralı İzmit’te, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği otomobil, demir bariyerlere çarptı. Kazada bariyer otomobilin içerisine girerken; sürücü, eşi ve kzı yaralandı.
19.07.2020 Gündem
17 Ağustos depreminin denizdeki izi yıkıldı
17 Ağustos depreminin denizdeki izi yıkıldı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 17 Ağustos 1999 depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden bu yana atıl durumda olan iskele, dev yüzer vinç ve iş makineleriyle yıkıldı.
24.05.2020 Gündem
KKTC'den getirilen 288 kişi, Karaman'da karantinaya alındı
KKTC'den getirilen 288 kişi, Karaman'da karantinaya alındı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) getirilen 288 kişi, Karaman'da sağlık kontrolünden geçirilerek öğrenci yurdunda karantinaya alındı.
15.05.2020 Yaşam
1 Mayısta çalışan işçilere gül verdi
1 Mayısta çalışan işçilere gül verdi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, 1 Mayıs İşçi Bayramında, İzmitte çalışan belediye personelini ziyaret ederek, gül verdi.
1.05.2020 Çalışma Hayatı
1 Mayıs'ta onlar çalıştı
1 Mayıs'ta onlar çalıştı İzmit'te 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde, temizlik ve yol yapım işçileri, çalışmaya devam etti.
1.05.2020 Çalışma Hayatı
Corona virüs tedavisi gören öğretmen yaşamını yitirdi
Corona virüs tedavisi gören öğretmen yaşamını yitirdi KOCAELİ'de, koronavirüs teşhisiyle tedavi gören bilişim teknolojileri öğretmeni Sait Murat Teker (42) yaşamını yitirdi.
12.04.2020 Corona Virüsü
Sır olay... Lüks cipte ceset bulundu
Sır olay... Lüks cipte ceset bulundu İZMİT'te, Seka Devlet Hastanesi otoparkında Hollanda plakalı bir cip içerisinde ceset bulundu. İtfaiye ekipleri hastalık şüphesine karşı özel kıyafetlerini giyerek, aracın çevresini güvenlik şeridi ile çevirdi.
4.03.2020 Yaşam
Otomobil istinat duvarına çarptı! Sürücü yaralandı
Otomobil istinat duvarına çarptı! Sürücü yaralandı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, otomobilin yol kenarındaki istinat duvarına çarpması sonucu sürücü yaralandı.
11.02.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak "Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut" projesinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, proje kapsamında vatandaşların aylık sabit 894 lira taksitle ev sahibi olacağını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Kanal İstanbul' ile ilgili sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen otur işine bak" dedi. Erdoğan, "İnşallah en yakın zamanda ihalesini yapmak suretiyle Kanal İstanbul'a başlayacağız. Kanal İstanbul, Boğazı ciddi bir felaketten koruma projesidir" ifadesini kullandı.
12.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Seka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.