Kamuda iş imkanı! Bugün belli oluyor, bakanlık duyurdu
Kamuda iş imkanı! Bugün belli oluyor, bakanlık duyurdu Kamuda iş imkanı sağlanıyor. Memur ve işçi alımı yapılacak. Arkeolog, avukat, biyolog, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, grafiker, hemşire yardımcısı, kuran kursu öğreticisi, kütüphaneci, mühendis, mimar, öğretmen, redaktör, psikolog, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni veteriner hekim kadrosu açıldı. Bakanlık tarafından duyuruldu. Atama sonuçları bugün saat 17.30’da açıklanacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca bugün 517 kadroya şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması gerçekleştirilecek.
15.12.2021 Personel Alımı
Kamu kurum ve kuruluşlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması yapılacak
Kamu kurum ve kuruluşlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 14 Temmuz Kamu kurum ve kuruluşlarına şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması yapılacak. Çarşamba günü saat 14.00’te 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması noter huzurunda gerçekleştirilecek.
13.07.2021 Gündem
Atamalar ocak ayında yapılacak! 3 binin üzerinde...
Atamalar ocak ayında yapılacak! 3 binin üzerinde... Bakan Selçuk güzel haberi duyurdu. Binlerce kişi bekliyordu. Ocak ayı içerisinde olacak. 3 binin üzerinde atama yapılacak. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, “Ocak ayı içinde 3 binin üzerinde sosyal atama yapacağız” dedi.
13.01.2021 Gündem
Son dakika...Bakan Selçuk duyurdu! Atamalar yarın yapılacak
Son dakika...Bakan Selçuk duyurdu! Atamalar yarın yapılacak Yarın 572 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın atamaları yapılacak.
19.12.2019 Ekonomi