Şehit Çocukları

Şehit Çocukları

Son dakika şehit çocukları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit çocukları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit çocukları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Çocukları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit çocukları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.349 şehit çocukları haberi bulunmuştur. Tüm şehit çocukları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için 23 Nisan etkinliği düzenledi!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için 23 Nisan etkinliği düzenledi! İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Şube Müdürlüğü ile Deniz Limanı Şube Müdürlüğü yerleşkesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit çocukları için etkinlik düzenledi.
23.04.2024 Gündem
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü ‘Şehitlerimizi Unutmadık, Unutmayacağız’ temalı karma spor etkinliği gerçekleştirdi.
11.03.2024 Adana
Banka hesaplarına en az 5 bin lira yatırılacak! Ödemeler bugün başlıyor
Banka hesaplarına en az 5 bin lira yatırılacak! Ödemeler bugün başlıyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, şehit çocukları ile harp ve vazife malulleri ve çocuklarına 136 milyon liralık eğitim ve öğretim yardımı yapacak. 2022-2023 eğitim öğretim dönemine ait eğitim ve öğretim yardımı miktarları belirlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de ödemelere ilişkin açıklamada bulundu. İşte detaylar...
21.10.2022 Ekonomi
Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır?  İBB’den 100 bin kişiye 500 TL maddi destek!
Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır? İBB’den 100 bin kişiye 500 TL maddi destek! 500 TL yardım başvurusu başladı! İBB’nin hayata geçirdiği ‘Sen Oku Diye’ projesine başvurular başladı. Şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilerin eğitimleri için sağlanan destek ile 100 bin kişiye 500 TL maddi katkı sağlanacak. ‘Sen Oku Diye’nin başvuruları 9 Ekim’e kadar yapılabilecek. Peki, Sen Oku Diye projesi başvurusu nasıl yapılır? 500 TL yardım başvurusu nereden yapılır? İBB eğitim yardımı başvurusu şartları ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Eğitim
Kredi kararı resmen başladı 650, 1.300 ve 1.950  lira! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor, son tarih 8 Kasım…
Kredi kararı resmen başladı 650, 1.300 ve 1.950 lira! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor, son tarih 8 Kasım… Yüz binlerce kişi bekliyordu. Resmen açıklandı ve başladı. Ödemeler aylık 650, 1.300 ve 1.950 lira arasında değişiyor. Öğrencilerin kredi ve burs başvuruları e-Devlet üzerinden yapılıyor. Şehit çocukları, gazi çocukları, sağlık kurulu raporu ile yüzde 40 ve üzerinde engelli olduğu tespit edilen öğrenciler, anne ve babası vefat etmiş olanlara öncelik veriliyor. Burs alan öğrenciye kredi; kredi alan öğrenciye ise burs ödemesi yapılmıyor. İlk defa burs ve kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibarıyla normal öğrenim süresince ödeme yapılacak.
6.11.2021 Eğitim
En az 2.697 TL ödeme yapılacak! Resmen duyuruldu ve tarih belli oldu
En az 2.697 TL ödeme yapılacak! Resmen duyuruldu ve tarih belli oldu En az 2.697 TL ödeme yapılacak. Cuma günü hesaplara yatıyor. Binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Bakan Bilgin resmen duyurdu ve ödemeler 22 Ekim'de yapılmaya başlanıyor. Öğrencilere eğitim öğretim desteği verilecek. İlköğretim için 2.697 TL, ortaöğretim için 4.045 TL, yükseköğretim için 5.394 TL ödeme yapılacak. Toplamda ise 19.501 öğrenciye 73.6 Milyon TL ödenecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Şehitlerimizin çocuklarının ve harp/vazife malullerimizin hem kendileri hem de çocukları için 2021-2022 eğitim öğretim yardımı ödemelerini 22 Ekim 2021 Cuma günü gerçekleştireceğiz" dedi.
18.10.2021 Ekonomi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanmada geçirilecek olan Ramazan Bayramı'nın arifesinde, şehit yakınları, şehitliklere akın etti. Acılı aileler, şehit mezarlarının başlarında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Kimi şehit yakını mezar taşlarını yıkadı, kimi ise çiçek dikti. Şehit yakınları, bir bayramı daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
12.05.2021 Gündem
SGK ödüyor ve başladı! 4 bin 634 lira...
SGK ödüyor ve başladı! 4 bin 634 lira... Binlerce kişi bekliyordu bakan duyurdu ve ödemeler başladı. Ödemeyi SGK yapıyor başvuru gerekmiyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Şehitlerimizin çocuklarına, harp ve vazife malullerimiz ile çocuklarına toplamda 63 milyon TL eğitim ve öğretim yardımı yapacağız” dedi.
22.10.2020 Ekonomi
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulunarak, "Ortaokullarda 5’inci sınıf ve liselerde 9’uncu sınıflarda yüz yüze eğitim öğretim faaliyetine 2 Kasım itibariyle başlatıyoruz." ifadelerini kullandı.
20.10.2020 Gündem
Şehit çocuklarına afet farkındalığı eğitimi
Şehit çocuklarına afet farkındalığı eğitimi Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ve şehit çocukları Ankara’da düzenlenen eğitim kampında bir araya geldi. Afet farkındalığının oluşturulmasının amaçlandığı kampta, ekipler tarafından çocuklara uygulamalı eğitimler verildi.
8.12.2019 Sağlık
KYK Burs sonuçlarında son durum! KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK Burs sonuçlarında son durum! KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Yükseköğrenim gören öğrencilerin gündeminden düşmeyen soruların başında geliyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre değerlendirme süreci hala devam ediyor. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde…
12.11.2019 Eğitim
Şehit Uzman Çavuş Topçu son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Topçu son yolculuğuna uğurlandı Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden temizlenen Suriye'nin Resulayn bölgesinde, arama tarama faaliyetleri sırasında teröristlerin tuzakladığı el yapımı (EYP) patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Suat Topçu (31), memleketi Osmaniye'de düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
5.11.2019 Gündem
KYK burs başvurusu: Nasıl yapılıyor, ne zaman sona eriyor, kimlere veriliyor?
KYK burs başvurusu: Nasıl yapılıyor, ne zaman sona eriyor, kimlere veriliyor? 16 Ekim’de başlayan KYK burs başvuruları devam ediyor. e- Devlet aracılığıyla ile yapılan KYK burs başvurusu nasıl yapıyor? Ne zaman sona eriyor? KYK bursu kimlere veriliyor?
19.10.2019 Eğitim
Yetim, öksüz, engelli ve şehit çocuklarına yardım miktarı  arttırıldı
Yetim, öksüz, engelli ve şehit çocuklarına yardım miktarı arttırıldı İstanbul'da geçtiğimiz yıllarda, yetim, öksüz, engelli ve şehit çocuklarına tek seferde verilen 250 liralık yardım bu yıl yüzde 20 arttırılarak 300 liraya yükseltildi.Yardımdan İstanbul genelinde tespit edilen 95 bin öğrencinin yararlanması bekleniyor.
16.09.2019 Ekonomi
FETÖ'nün darbe girişiminin yetim bıraktığı çocuklar
FETÖ'nün darbe girişiminin yetim bıraktığı çocuklar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde darbeci askerlere karşı verdikleri amansız mücadele sonucu hayatını kaybeden şehitlerin emaneti yetim çocuklar, 3 yıldır büyük bir acı, özlem ve gururla hayatlarına devam ediyor.
13.07.2019 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'nda çocuk cıvıltıları yankılandı
Milli Savunma Bakanlığı'nda çocuk cıvıltıları yankılandı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) komuta kademesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit çocukları ile bir araya geldi. Zaman zaman bazı çocukların toplantı masasının üzerine çıktığı görüşmede, Akar ve komutanlar ile çocuklar arasında keyifli diyaloglar yaşandı.
22.04.2019 Gündem
Açıköğretimde şehit ve gazi aileleri için yeni düzenleme!
Açıköğretimde şehit ve gazi aileleri için yeni düzenleme! Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nde "harçsız öğrenim" imkanının kapsamı, şehit ve gazilerin anne-babalarının da yararlanacağı şekilde genişletildi.
26.02.2019 Gündem
Şehit çocukları için söyledi
Şehit çocukları için söyledi Burcu Güneş, şehit çocuklarının eğitimine destek vermek için Berlin’de sahne aldı.
26.01.2019 Magazin
Şehit çocuklarına ödenen aylıklar ve evlenme yardımı nasıl yapılmaktadır?
Şehit çocuklarına ödenen aylıklar ve evlenme yardımı nasıl yapılmaktadır? Şehit olan personelin çocuklarına devlet tarafından bağlanan maaş ve diğer yardımlar konusu ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. İşte şehit çocuklarına hangi yardımlar, ne sürelerle ve ne şekilde yapılmaktadır sorusunun cevabı...
16.01.2019 Uzmana Sor
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira Atilla Kaplakarslan’ın başkanlığını yaptığı ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’ düzenlediği ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’ önceki akşam yapıldı.
10.01.2019 Magazin
Şehit çocukları, Vodafone Park'ta ağırlandı
Şehit çocukları, Vodafone Park'ta ağırlandı Şehit çocukları, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park'ı gezdi.
17.12.2018 Beşiktaş
KYK burs başvurusu ne zaman? Burs miktarı belli oldu!
KYK burs başvurusu ne zaman? Burs miktarı belli oldu! KYK burslarına başvuruların ne zaman yapılacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Üniversite öğrencileri için büyük fayda sağlayan KYK burs başvurusunda öncelikli olanlar kimler? Burs miktarı da belli oldu. İşte ayrıntılar...
10.10.2018 Gündem
KYK burs/kredi başvuruları ne zaman?
KYK burs/kredi başvuruları ne zaman? KYK yurt sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler KYK burs/kredi başvurularına çevrildi. Peki KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İşte merak edilen tüm detaylar...
1.10.2018 Gündem
KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman başlayacak?
KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs ve kredi başvurularının başlayacağı tarih merak edilerek gündemde sıkça araştırılıyor. Üniversite öğrencileri için büyük faydası olan KYK burs ve kredi başvuru ile ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
28.09.2018 Gündem
Şehit çocukları Gelibolu’da
Şehit çocukları Gelibolu’da Mehmetçik Vakfı’nın bu yıl Ankara’dan başlattığı kültür gezisi kapsamında Eskişehir ve Bursa’ya götürülen 70 şehit çocuğu, dün sabah Çanakkale’ye geçti.
14.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Çocukları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit çocukları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.