Sedanur

Sedanur

Son dakika Sedanur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sedanur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sedanur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedanur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedanur gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 sedanur haberi bulunmuştur. Tüm sedanur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı Tokat'ın Zile ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
11.04.2024 Gündem
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon
9 aylık hamile eşini deprem sırasında balkondan atarak kurtardı: Bina bir anda yıkıldı
9 aylık hamile eşini deprem sırasında balkondan atarak kurtardı: Bina bir anda yıkıldı Kahramanmaraş'ta deprem sırasında gece mesaisinden gelen adam, 9 aylık hamile eşinin hayatını balkondan atarak kurtardı. Depremden iki gün sonra İstanbul’da bir hastanede doğum yapan Tuba Aktaş, “Evimiz birinci katta olduğu için hemen balkona koştuk ve eşim beni balkondan aşağı attı. Toprak zeminin üzerine düştüğüm zaman karnımdaki bebeği kaybettiğimi düşündüm. Binadan biraz uzaklaşınca bina bir anda yıkıldı ve komşularımızın hepsi enkazın altında kaldı" dedi.
15.02.2023 Yaşam
Metrodaki bıçaklı saldırgana 11 yıl 2 ay hapis cezası
Metrodaki bıçaklı saldırgana 11 yıl 2 ay hapis cezası Kadıköy-Tavşantepe metrosunda elinde bıçakla tehditler savurduğu gerekçesiyle yargılanan Emrah Yılmaz'a hakaret, silahlı tehdit, kasten yaralama ve halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarından 11 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası verildi. 
11.10.2022 Gündem
Gelinim Mutfakta 933. bölümde gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta 933. bölümde gün birincisi kim oldu? Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Aslıhan Yiğit ve Sedanur Yılmaz aldı! 1 çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.
18.05.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 932. bölümde gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta 932. bölümde gün birincisi kim oldu? Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Damla Saçıkara ve Sedanur Yılmaz aldı! 1 çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.
17.05.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 931. bölümde gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta 931. bölümde gün birincisi kim oldu? Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Damla Saçıkara ve Sedanur Yılmaz aldı! 1 çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.
16.05.2022 Televizyon
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum'
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum' Kadıköy-Tavşentepe metrosunda geçtiğimiz kasım ayında kadınlara elinde bıçaklarla tehditler savurduğu gerekçesiyle hakkında 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Emrah Yılmaz ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Emrah Yılmaz savunmasında bıçağı bileyciden aldığını bu yüzden yanında olduğunu söyleyerek, "Olayın sonunda ağır sözler hakaretler ettim. Öfkeme hakim olamadım. Metro da çalışan güvenlikler hakkında soruşturma açılmıştır. Güvenlikler görevinin gereğinin yerine getirmemiştir. Müştekilere saldırdığımı kabul etmiyorum. Ben bu hususların incelenmesini istiyorum" dedi.
18.02.2022 Gündem
Sedanur Şen'in şüpheli ölümü: Serdar Yazıcı tutuklandı
Sedanur Şen'in şüpheli ölümü: Serdar Yazıcı tutuklandı İstanbul Maltepe'de 24 yaşındaki Sedanur Şen'in otel odasındaki şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada şüpheli Serdar Yazıcı (32) "Taksirle ölüme neden olma" suçundan tutuklandı. Şüpheli Yazıcı'nın hakimlik sorgusunda "Sedanur Şen'in vefat etmesiyle benim ilgim yoktur. Ona uyuşturucu maddeyi ben vermedim" şeklinde savunma yaptığı öğrenildi.
20.09.2021 Gündem
Sedanur Şen'in oteldeki son görüntüleri ortaya çıktı!
Sedanur Şen'in oteldeki son görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul Maltepe'de otel odasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Sedanur Şen'in otel koridorunda görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Sedanur erkek arkadaşıyla koridorda bir süre dolaştıktan sonra odaya giriyor. Görüntülerin sonunda ise genç kızın cesedi, görevliler tarafından odadan çıkarılıyor.
17.09.2021 Gündem
Sedanur Şen'in oteldeki son görüntüleri ortaya çıktı!
Sedanur Şen'in oteldeki son görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul Maltepe'de otel odasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Sedanur Şen'in otel koridorunda görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Sedanur erkek arkadaşıyla koridorda bir süre dolaştıktan sonra odaya giriyor. Görüntülerin sonunda ise genç kızın cesedi, görevliler tarafından odadan çıkarılıyor.
17.09.2021 Haber
Maltepe'de Sedanur'un ölümü: Şüpheli uyuşturucu ticaretinden tutuklandı
Maltepe'de Sedanur'un ölümü: Şüpheli uyuşturucu ticaretinden tutuklandı Maltepe'de 24 yaşındaki Sedanur Şen'in otel odasındaki şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Serdar Yazıcı (32) İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan yürütülen soruşturmada tutuklandı. Yazıcı'nın, Sedanur Şen'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında ise henüz hakim karşısına çıkmadığı öğrenildi.
16.09.2021 Gündem
Otel odasında sır ölüm! Serdar Yazıcı'nın serbest bırakılmasına savcılıktan itiraz
Otel odasında sır ölüm! Serdar Yazıcı'nın serbest bırakılmasına savcılıktan itiraz İstanbul Maltepe'de Sedanur Şen'in otel odasındaki şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada Serdar Yazıcı'nın adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmasına savcılık itiraz etti.
13.09.2021 Gündem
Maltepe'de otelde sır ölüm! Sevgilisiyle geceyi geçirdi, sabah...
Maltepe'de otelde sır ölüm! Sevgilisiyle geceyi geçirdi, sabah... Maltepe'de 24 yaşındaki kadın otel odasında ölü bulundu.
11.09.2021 Yaşam
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan '28 Şubat' eleştirisi
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan '28 Şubat' eleştirisi Kadın ve Demokrasi Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Instagram üzerinden katıldığı canlı yayında, soruları yanıtladı. Sümeyye Erdoğan Bayraktar, üniversite yıllarına denk gelen 28 Şubat dönemini eleştirerek, "Bir yandan aydınlık yarınlardan bahsedilir. Bir yandan kadın haklarından dem vurulur. Ama bir yandan da benim gibi daha birçok bu vatanın evladı, kız çocuklarını en temel hakkı olan eğitim hakkından mahrum ederler" dedi.
5.06.2020 Gündem
Sedanur davasında sanıklara verilen cezalar belli oldu
Sedanur davasında sanıklara verilen cezalar belli oldu Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in öldürülmesiyle ilgili davada tutuklu sanıklardan 2'sine ağırlaştırılmış müebbet ve ağırlaştırılmış hapis cezası verildi.
10.01.2020 Gündem
Otobüs ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı
Otobüs ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı Kırşehir'de, yolcu otobüsüyle çarpışan otomobilin çarpışması sonucu Akçakent Belediye Başkanı'nın sekreteri Hacı Salih Çiçek ile 2 çocuğu hayatını kaybetti, bir çocuğu yaralandı.
14.12.2019 Yaşam
Tek kelimeyle iğrenç... Sedanur Güzel davasında kan donduran ifadeler!
Tek kelimeyle iğrenç... Sedanur Güzel davasında kan donduran ifadeler! Kars’ın Kağızman İlçesine bağlı Paslı Köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’i alıkoyup cinsel istismarda bulunarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan 3 sanığın yargılanmasına, Yozgat Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.
13.09.2019 Gündem
'Ömürsün Doktor’ izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor
'Ömürsün Doktor’ izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor Büyülü Sahne‘nin oyunu ‘Ömürsün Doktor’ yeni sezonda yenilenen kadrosuyla perdelerini açmaya hazırlanıyor.
14.01.2019 Kültür Sanat
Sedanur davasının nakli istendi
Sedanur davasının nakli istendi Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in (9) ölümüyle ilgili tutuklanan 3 sanık, güvenlik nedeniyle Diyarbakır'daki cezaevine nakledilirken, Kars 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, Adalet Bakanlığı'ndan yine güvenlik nedeniyle davanın başka ilde görülmesi için naklini istedi.
21.12.2018 Gündem
Sedanur'un katil zanlısı ile DNA'lar eşleşti
Sedanur'un katil zanlısı ile DNA'lar eşleşti Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.'nin DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi. E.B., Sedanur'a H.U. ile birlikte tecavüz ettiklerini de itiraf etti.
14.12.2018 Yaşam
Liseli Sedanur dere kenarında ölü bulundu
Liseli Sedanur dere kenarında ölü bulundu Zonguldak'ın Devrek ilçesinde dün akşamdan beri kendisinden haber alınamayan lise öğrencisi Sedanur Özmekik, dere kenarında ölü bulundu.
20.11.2018 Yaşam
Sedanur cinayetinde yeni gelişme
Sedanur cinayetinde yeni gelişme Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin 2 kişinin daha tutuklandığı bildirildi
28.09.2018 Gündem
Bugün benim doğum günüm büyümez ölü çocuklar
Bugün benim doğum günüm büyümez ölü çocuklar Kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel’in ailesi, kızlarının 10’uncu yaş gününü hüzünle karşıladı. Baba Abdullah Güzel: Acının üstünden 10 gün geçti. Katil kimse bulsunlar, bize söylesinler, katili bulmadan duramam.
27.09.2018 Yaşam
Sedanur cinayetinde Müge Anlı detayı! Gözaltına alındı
Sedanur cinayetinde Müge Anlı detayı! Gözaltına alındı Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Son dakika habere göre, Ertan Bozkurt'tan sonra, Müge Anlı'nın programına çıkan bir kişi daha gözaltına alındı.
25.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sedanur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedanur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.