Seda Erdim

Seda Erdim

Son dakika seda erdim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seda erdim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seda erdim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Erdim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda erdim gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 seda erdim haberi bulunmuştur. Tüm seda erdim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz!
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz! Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan oyuncu Ümit Erdim, 22 Eylül 2022'de dünyaya gelen minik kızı Ela ile yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.
27.05.2023 Magazin
Ümit Erdim'den Survivor açıklaması: İnşallah kendimi tutarım da ağlamam
Ümit Erdim'den Survivor açıklaması: İnşallah kendimi tutarım da ağlamam ‘Survivor 2023’ün ünlüler ekibinde yer alan Ümit Erdim, önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Dominik’e gitmesine saatler kala ailesiyle birlikte alışverişe çıkan Ümit Erdim, "İnşallah kendimi tutarım da ağlamam" açıklamasında bulundu. Tüp mide ameliyatı olarak 60 kilo veren oyuncu, adada açlık çekmeyeceğini söyledi.
9.01.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar! Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022 Magazin
Seda Erdim'den yeni paylaşım: Bundan güzel manzara olabilir mi?
Seda Erdim'den yeni paylaşım: Bundan güzel manzara olabilir mi? 'Hayat Bilgisi' dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteriyle tanınan Ümit Erdim ile beş yıl önce nikâh masasına oturan Seda Erdim, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmuştu. Şimdilerde vaktini kızlarıyla geçiren Seda Erdim'den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü isim, dört yaşındaki Ses'in kardeşi Ela'ya mama yedirdiği kareyi yayınladı.
16.10.2022 Magazin
Seda Erdim kızlarını paylaştı! "Dünyalara bedel"
Seda Erdim kızlarını paylaştı! "Dünyalara bedel" Oyuncu Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile hayatını birleştirmişti. Mutlu birlikteliklerini bebekle taçlandıran ünlü çift, 2018'de kızları Ses'i kucaklarına almıştı. Dün ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çiftten Seda Erdim, kızları Ses ve Ela'nın hastane odasındaki halini takipçileriyle paylaştı
23.09.2022 Magazin
Ümit Erdim eşi Seda Erdim'in gün batımı pozuna kayıtsız kalamadı!
Ümit Erdim eşi Seda Erdim'in gün batımı pozuna kayıtsız kalamadı! Ümit Erdim ile 2017 yılında evlenen ve şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayan Seda Erdim, şimdilerde hamileliğin tadını çıkartıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden olan Erdim, karnı burnunda pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Eşi ve çocuğuyla Antalya'da sıcak havanını tadını çıkaran ünlü isim, son olarak gün batımında verdiği pozu paylaştı. Eski oyuncu Ümit Erdim eşinin bu pozuna kayıtsız kalamadı.
21.08.2022 Magazin
Seda Erdim o yoruma sinirlendi! 'Eleştirmek için eleştirmeyin'
Seda Erdim o yoruma sinirlendi! 'Eleştirmek için eleştirmeyin' Oyuncu Ümit Erdim 2017 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayan Seda Erdim'in kız kardeşi geçtiğimiz günlerde evlendi. Kardeşinin düğünü için mavi bir elbise tercih eden Erdim, stilini parıltılı terlikleriyle tamamladı. Karnı burnunda objektiflere poz veren ünlü isim, bir takipçisinin terlikleriyle ilgili yorumuna tepkisiz kalamadı.
14.08.2022 Magazin
Seda Erdim o yoruma kayıtsız kalamadı! 'Eleştirmek için eleştirmeyin'
Seda Erdim o yoruma kayıtsız kalamadı! 'Eleştirmek için eleştirmeyin' Eski oyuncu Ümit Erdim 2017 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayan Seda Erdim'in kız kardeşi evlendi. Kardeşinin düğünü için Cihan Nacar imzalı mavi bir elbise tercih eden Erdim, stilini parıltılı terlikleriyle tamamladı. Karnı burnunda objektiflere poz veren ünlü isim, bir takipçisinin terlikleriyle ilgili yorumuna kayıtsız kalamadı.
13.08.2022 Magazin
Seda-Ümit Erdim çifti ikinci bebeği bekliyor! Cinsiyetini ve ismini kızları açıkladı
Seda-Ümit Erdim çifti ikinci bebeği bekliyor! Cinsiyetini ve ismini kızları açıkladı Ses adında bir kızları bulunan Seda-Ümit Erdim çifti, ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda mutlu haberi sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan ünlü çift, önceki gün Yeniköy'de bir restorandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden çiftin üç yaşındaki kızları Ses, kardeşinin hem cinsiyetini hem adını açıkladı.
23.04.2022 Magazin
Çocuk istiyorlar
Çocuk istiyorlar Ümit Erdim ile eşi Seda Erdim önceki gün Vadistanbul AVM’de görüntülendi.
6.11.2017 Magazin
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak Didem Balçın, önceki gece alışveriş merkezinde görüntülendi. Başarılı oyuncu, 'Fatma' karakaterine hayat verdiği, ilk olarak 2010 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Çakallarla Dans' serisi hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı...
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı... Bebek'te görüntülenen Sadettin Saran'ın genç bir kadınla el ele tutuştuğunu görenler sevgilisi sandı ancak yanındaki kadın kızı Lal'di...
23.04.2022 Magazin
Ahmet Kural ortaya çıktı!
Ahmet Kural ortaya çıktı! 9 aylık kızları Ses ile dakikalarca oynadı. Eski sevgilisi Sıla’nın 4 ay önce açtığı şiddet davası süren Ahmet Kural görüntülenmemek için arka kapıdan çıktı.
19.02.2019 Magazin
Herkese çocuk tavsiye ediyoruz
Herkese çocuk tavsiye ediyoruz Ümit Erdim ve eşi Seda Çınar Erdim İstinyePark’ta objektiflere takıldı.
9.07.2018 Magazin
İsim kolay insan olmak zor
İsim kolay insan olmak zor Geçen yıl mayıs ayında Seda Çınar ile dünya evine giren ünlü oyuncu Ümit Erdim geçtiğimiz gün baba oldu ve kızına Ses ismini koydu.
17.05.2018 Magazin
Eleştirilere ''Özgecan'lı yanıt
Eleştirilere ''Özgecan'lı yanıt Geçtiğimiz günlerde kızı Ses'i kucağına alan oyuncu Ümit Erdim, isim konusunda yöneltilen eleştirilere Özgecan'ın katili ve Abdullah Öcalan üzerinden yanıt verdi.
17.05.2018 Magazin
Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu
Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu Geçtiğimiz sene Seda Çınar'la dünya evine giren Ümit Erdim, 2 gün önce baba oldu.
13.05.2018 Magazin
Mutluluğa “Evet” dediler
Mutluluğa “Evet” dediler Ümit Erdim, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Seda Çınar’la Beykoz Kundura Fabrikası’nda yakın dostları ve ailelerinin katıldığı bir törenle evlendi.
21.05.2017 Magazin
'Ben olsam benimle evlenirdim'
'Ben olsam benimle evlenirdim' Oyuncu Ümit Erdim sevgilisine yılbaşı gecesi evlenme teklif etti. Yaza düğün var!
4.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Erdim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda erdim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.