Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı!
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
24.01.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
20.01.2023 Gündem
Seçil Çiftçi olayı nedir? Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Semih Sevim’i nasıl öldürdü, cinayeti nasıl işledi, ifadesinde ne dedi?
Seçil Çiftçi olayı nedir? Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Semih Sevim’i nasıl öldürdü, cinayeti nasıl işledi, ifadesinde ne dedi? Ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Semih Sevim’i öldüren eski sevgilinin model ve şarkıcı Seçil Çiftçi olduğu ortaya çıkınca olayı detayları sorgulanmaya başlandı. Sosyal medyadan Semih’in kendisini ve ailesini 5 yıldır tehdit ettiğini iddia eden Seçil Çiftçi, ifadesinde de Semih Çiftçi’nin kendisini sürekli rahatsız ettiği için cinayeti işediğini söyledi. Peki, Seçil Çiftçi olayı nedir, Semih Sevim cinayeti nasıl oldu? Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli?
17.01.2023 Yaşam