Sebze Fiyatları

Sebze Fiyatları

Son dakika sebze fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sebze fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sebze fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sebze Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sebze fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 592 sebze fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm sebze fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Gündem
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var"
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var" Haftanın her günü kentin farklı bölgelerinde kurulan semt pazarlarında zam şampiyonu üzüm oldu. Geçen hafta 35 TL’ye satılan üzüm, bu hafta 40 TL’den tezgahlardaki yerini aldı.
12.11.2023 Ekonomi
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
Soğan fiyatları ile ilgili yeni açıklama: ‘Fiyatlar 1-2 lira talep nedeniyle artacak’
Soğan fiyatları ile ilgili yeni açıklama: ‘Fiyatlar 1-2 lira talep nedeniyle artacak’ İlk hasatta 18-20 lirayı bulan fiyatıyla toplumun her kesiminin gündemi olan soğanda fiyatlar tarlada 6 liraya kadar geriledi. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, “Soğan fiyatları talep nedeniyle gelecek haftadan itibaren 1-2 lira yükselecek” derken, Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, “2 hafta sonra soğan gündemden düşecek, kışlık soğanda hasat edilince fiyatlar daha da düşecek” dedi.
23.05.2023 Ekonomi
Fiyatlar düşüyor! Raflara da yansıyacak
Fiyatlar düşüyor! Raflara da yansıyacak Havalar ısındıkça meyve-sebze fiyatları üreticide düştü. Domates fiyatının tarlada 8 TL, salatalık, kabak ve patlıcanın ise 4-5 TL olduğunu belirten çiftçiler, “Tarla ile raf arasında üç kat fark var” ifadelerini kullandı.
21.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den soğan fiyatlarıyla ilgili açıklama!
Bakan Nebati'den soğan fiyatlarıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, mevsimsel şartlardan dolayı Türkiye'de zaman zaman meyve ve sebze fiyatlarında değişimler olabileceğinin altını çizerek, "Soğanı aldılar ellerine. Dediler ki ‘soğan, soğan 30 lira oldu.’ Soğan ellerinde patladı. Yeni ürünler çıktı fiyatlar aşağı doğru gidiyor. Türkiye’yi tanımayan adamlarla, Türkiye’yi anlatmaya çalışıyorsun. Bir soğanla seçim alacaklarını zannediyorlar" dedi.
24.04.2023 Gündem
Gıda ve temizlik ürünlerindeki fahiş fiyata karşı flaş uyarı! 'Kâr sınırı' önerisi...
Gıda ve temizlik ürünlerindeki fahiş fiyata karşı flaş uyarı! 'Kâr sınırı' önerisi... Temel gıda ve temizlik ürünlerinde fahiş fiyat uyguladığı ve stokçuluk yaptığı belirlenen zincir marketler ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm getirmeyince, farklı tedbirler gündeme gelmeye başladı. Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, çözümün, para, hapis cezası ya da kapatma cezası ile olmayacağını, yasal düzenleme ile olabileceğini söyledi. Çakar, "Yasal düzenleme ile maliyet fiyatı üzerine en fazla yüzde 10 kar sınırı getirilmeli" dedi.
23.11.2022 Ekonomi
Meyve ve sebzeler tezgahları şenlendirdi! Fiyatlar düşüşe geçti
Meyve ve sebzeler tezgahları şenlendirdi! Fiyatlar düşüşe geçti Havaların soğuması ile birlikte kışlık sebze ve meyveler, manav ve pazar tezgahlarında boy göstermeye başladı. Meyve ve sebze fiyatlarının düşüşe geçmesi vatandaşı memnun etti.
3.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Hüseyin Gazi Mağarası' talimatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Hüseyin Gazi Mağarası' talimatı Hüseyin Gazi Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Mehmet Ali Ayyıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, Türk destan kahramanı Battal Gazi'nin babası Hüseyin Gazi'nin bir dönem yaşadığı, Ankara'nın Mamak ilçesindeki askeri bölgede kalan mağaranın ziyarete açılmasını talep etti. Erdoğan'ın talimatıyla Hüseyin Gazi Türbesi'ne 800 metre uzaklıkta, içinden su akan mağaranın ziyarete açılması için çalışma başlatıldı.
11.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar Elektrik fatura borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla vatandaşı rahatlatacak gelişme. Elektrik faturası borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla ilgili yeni kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de gıda güvenliğinin sağlanması, vatandaşın daha ucuz ve sağlıklı meyve-sebze tüketmesi için çiftçinin elektrik faturaları, sulama birlikleri ve orman köylüleri ile ilgili üç önemli talimat verdi. Buna göre üreticiyi sıkıntıya sokan elektrik kesintilerine çözüm bulunacak. Gerekirse sulama birlikleri yeni bir yapılanmaya gidecek. Orman köylüsü rahatlatılacak.
11.08.2022 Siyaset
Sebze fiyatlarında büyük düşüş! Kilosu 5 liraya kadar indi...
Sebze fiyatlarında büyük düşüş! Kilosu 5 liraya kadar indi... Kocaeli’de pazarlarda Ağustos ayı bolluğu yaşanıyor. Tezgâhın en pahalısı kuru bamya olurken kilosu 40 liradan alıcı buluyor, 5 liraya kadar düşen şeftaliye ise rağbet arttı.
5.08.2022 Ekonomi
Sebze fiyatları ile ilgili flaş karar! Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı
Sebze fiyatları ile ilgili flaş karar! Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi Toplantısı gerçekleştirildi. Bakan Nebati, "Küresel gıda fiyatlarının güncel durumu ile ülkemizin 2022 yılı hasat sezonundaki gelişmeler doğrultusunda gıda fiyatlarının seyrini ele alarak, Tahıl Koridoru Anlaşması'nın dünya genelinde tahıl fiyatlarındaki düşüşe sağladığı olumlu katkıyı değerlendirdik" dedi.
3.08.2022 Ekonomi
Fiyatı bahçede 3,5 lira markette 15 lira...
Fiyatı bahçede 3,5 lira markette 15 lira... Adana'da 'yerli domates' hasadı sona erdi. Bahçede çıkış fiyatı 3,5 liradan alıcı bulan domatesin fiyatı marketlerde 15 TL'den satılıyor.
29.07.2022 Ekonomi
Vatandaşın cebini rahatlatacak gelişme! Pazarda sebze fiyatları düşüşe geçti
Vatandaşın cebini rahatlatacak gelişme! Pazarda sebze fiyatları düşüşe geçti Son dönemde artan enflasyon nedeniyle artan gıda fiyatlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yerli üreticilerin mahsulleri tezgâhlara geldi, sebze fiyatları düşüşe geçti. İşte haberin tüm detayları...
18.07.2022 Ekonomi
Domatesin kilosu 2 liraya düştü
Domatesin kilosu 2 liraya düştü  Adana'da tarla mahsullerinin bollaşmasıyla sebze fiyatları da düşmeye başladı. Domatesin kilosu 2 liraya, salatalık ise 4 liraya kadar düştü.
17.07.2022 Ekonomi
Fiyatlar düşüşe geçti! Kilosu 7 lira...
Fiyatlar düşüşe geçti! Kilosu 7 lira...  Tokat’ta, Kurban Bayramı sonrasında sebze fiyatları düşüşe geçti.
17.07.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Fiyatlar düşecek, tarih verildi
Sebze ve meyve fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Fiyatlar düşecek, tarih verildi Kayseri’de pazarcılık yapan İbrahim Yılmaz, sebze fiyatlarının mahsul döneminde olmasından dolayı az da olsa yükseldiğini söyleyerek, "Sebze fiyatları mahsul döneminden sonra düşecek" dedi.
27.06.2022 Ekonomi
Et ve sebze fiyatları uçuşa geçti! Mangalın maliyeti 500 lira
Et ve sebze fiyatları uçuşa geçti! Mangalın maliyeti 500 lira Sahillerde, yol kenarlarında görmeye alışkın olduğumuz mangal dumanı ve is kokularından artık eser yok. Dünya çapında yaşanan ekonomik sıkıntı vatandaşların mangal keyfine de olumsuz yansıdı. Et ve sebze fiyatları uçuşa geçince mangal yapmanın 5 kişilik bir aileye maliyeti 500 lirayı geçti.
23.06.2022 Ekonomi
Marul fiyatlarına görülmemiş zam! Fırsatçılar üreticileri isyan ettirdi
Marul fiyatlarına görülmemiş zam! Fırsatçılar üreticileri isyan ettirdi Sebze fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması. Görülmemiş zam! Eskişehirli çiftçinin büyük umutlarla yetiştirdiği marul tarlalarda hasada hazır halde bekliyor. Ürününe alıcı bulamayan çiftçi, marulun tarlada 1,5 liraya marketlerde 7 liraya satılmasına tepki gösteriyor.
14.06.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar açıklaması!
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar açıklaması! Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Mayıs ayına ilişkin aylık fiyat gelişmeleri değerlendirmesini yayımladı. Yapılan değerlendirmede, "Uluslararası emtia fiyatları, döviz kuru gelişmeleri ve tedarik zincirinde süregelen aksamalarla üretici fiyatlarındaki artışlar sürmüştür. Bu görünüm altında, B ve C göstergelerinin yıllık enflasyonlarındaki yükseliş devam etmiştir." ifadeleri kullanıldı.
6.06.2022 Ekonomi
Fiyatlar düştü! Kilosu 1, 3, ve 4 TL'den satılıyor! İki hafta içerisinde...
Fiyatlar düştü! Kilosu 1, 3, ve 4 TL'den satılıyor! İki hafta içerisinde... Kış ayları boyunca sebze ve meyve fiyatlarındaki artış vatandaşın gündemindeydi. Havaların ısınmasıyla pazarlarda fiyatlar düştü. Sebze ve meyve vatandaşlar için ulaşılabilir hale geldi. Salatalığın kilosu1 kabak 3, patlıcan 4, domates 6 liradan tezgahlardaki yerini aldı. Fiyat düşüşü marketlere de yansımaya başladı. Sektör temsilcileri iki hafta içerisinde fiyatların yarı yarıya düşeceğini duyurudu.
25.05.2022 Ekonomi
Market ve pazarda fiyatlar değişti! Kilosu 50 liradan satılıyor, zam sonrası...
Market ve pazarda fiyatlar değişti! Kilosu 50 liradan satılıyor, zam sonrası... Market ve pazarda fiyatlar değişti. Birçok sebzenin fiyatları düşmeye başladı. Tokat’ta havaların ısınması ve üretimin artması ile birlikte bazı sebze fiyatları düştü. Yaklaşık 1 ay önce markette 15 liraya satılan marul 5 liraya, 10 liraya satılan salatalık 4 liraya düştü. Halde ise salatalık fiyatları kalitesine göre 2-4 lira arasında satışa sunuldu. İşte son dakika haberinin detayları...
24.05.2022 Ekonomi
Sebze fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Domates, biber, patlıcan, kabak...
Sebze fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Domates, biber, patlıcan, kabak... Tokat’ta havaların ısınması ve üretimin artması ile birlikte bazı sebze fiyatları düştü. Tokat halinde domates 12-16 TL, sivri biber 5,5 TL, dolmalık biber 7 TL, patlıcan 7,5 TL, kabak 6 TL, salatalık 2-4 TL'den alıcı buldu.
24.05.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması TCMB enflasyon değerlendirmesinde tüketici yıllık enflasyonundaki artışın alt gruplar geneline yayılırken bu gelişmeye en belirgin katkının başta gıda olmak üzere enerji ve hizmet gruplarından geldiği belirtildi.
6.05.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400...
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400... Market ve pazar fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyat farkı ortaya çıktı, sebze ve meyveye görülmemiş zam. Elma, salatalık, kabak, karnabahar, pırasa, yeşil mercimek, patlıcan, nohut, kırmızı mercimek, kuru fasulye ve kuru incir... Tek tek açıklandı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Nisan ayında elma ve salatalıkta üretici ile market arasındaki fiyat farkı yüzde 400'ün üzerinde, 11 üründe yüzde 200'ün, 10 üründe ise yüzde 100'ün üzerinde gerçekleşti" dedi.
1.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sebze Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sebze fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.