Sazan Sarmalı

Sazan Sarmalı

Son dakika sazan sarmalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sazan sarmalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sazan sarmalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sazan Sarmalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sazan sarmalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 sazan sarmalı haberi bulunmuştur. Tüm sazan sarmalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis Ankara'da Furkan K. hakkında, 'depremzede' olarak tanıtıp güvenini kazandığı internetteki ilan sahibinin otomobilini başka birisine 390 bin TL'ye satarak dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.
26.03.2024 Gündem
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi Mersin'de kopya siteler yapıp ilan vererek ya da internet üzerinden araç almak isteyenleri sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik operasyonda 32 kişi yakalandı. Şüphelilerin 180 milyon liralık vurgun yaptığı tespit edildi.
25.03.2024 Gündem
Emniyet'ten sazan sarmalı operasyonu! 20 şüpheli tutuklandı
Emniyet'ten sazan sarmalı operasyonu! 20 şüpheli tutuklandı Diyarbakır ve İstanbul’da ikinci el araç almak ya da satmak isteyen kişileri ‘Sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik polisin düzenlediği operasyonda yakalanan 20 şüpheli tutuklandı. Şüphelilere ait yaklaşık 9 milyon 200 bin TL değerindeki ev, depo ve otomobillere el konuldu.
23.03.2024 Gündem
Ekin Türkmen’den 'Yargı'ya övgüler! Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi!
Ekin Türkmen’den 'Yargı'ya övgüler! Yönetmen, oyuncular, senaryo hepsi çok iyi! 'Organize İşler: Sazan Sarmalı', 'Adanalı' ve '41 Kere Maşallah' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkmen, Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinden övgüyle bahsetti.
7.03.2024 Magazin
İkinci el araba alacaklar dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi: ‘IBAN’ oyunu
İkinci el araba alacaklar dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi: ‘IBAN’ oyunu Araba alma planı yapan pek çok kişi fiyat avantajı nedeni ile daha ulaşılabilir olması açısından ikinci el araçlara yöneliyor. Özellikle fiyatların piyasanın altında kalması, 'acil ihtiyaçtan satılık' gibi detayların ilana eklenmesi tüketicileri etkiliyor. Ancak son günlerde noterler ‘sazan sarmalı’ ve ‘change’ olarak bilinen yöntemlerin dışında yeni bir dolandırıcılık yöntemine daha şahit olmaya başladı. ‘IBAN dolandırıcılığı’ olarak tabir edilen bu yönteme göre aracı satın alacağını söyleyen kişi, “Kuzenimin bana borcu var. Parayı sana o gönderecek” diyor. Sonrasında ise, dolandırıcının akrabası diye tanıttığı kişi, yaptığı ödeme karşılığında hiçbir şey almadığını belirterek şikâyetçi oluyor ve bu yolla parasını geri alıyor.
1.02.2024 Ekonomi
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
Bahar Candan - Nihal Candan soruşturmasında şoke eden detaylar! Gizemli evlilik ortaya çıktı, 3 bin kilometrelik iz sürüldü
Bahar Candan - Nihal Candan soruşturmasında şoke eden detaylar! Gizemli evlilik ortaya çıktı, 3 bin kilometrelik iz sürüldü Bir TV kanalındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin sorgusu ile ilgili detaylar belli oldu. Gizemli evlilik ortaya çıktı.
21.11.2023 Gündem
Sazan sarmalı ne demek? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı ne anlama geliyor?
Sazan sarmalı ne demek? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı ne anlama geliyor? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı hakkında bilgiler merak ediliyor. Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan göz altına alındı. Haklarında "sazan sarmalı araba dolandırıcılığı" yoluyla suç örgütü ile birlikte çalışmak iddiaları yer aldı. Peki sazan sarmalı ne demek? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı ne anlama geliyor? Detaylar haberimizde.
16.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon açıklaması şoke etti
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon açıklaması şoke etti Bir TV kanalındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin sorgusu ile ilgili detaylar belli oldu. "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımının sorulması üzerine Candan şoke eden bir açıklama geldi.
16.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltında! Mütalaa açıklandı, çetenin vitrini ile ilgili detaylar ortaya çıktı: İsim değişikliği, suç kayıtları...
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltında! Mütalaa açıklandı, çetenin vitrini ile ilgili detaylar ortaya çıktı: İsim değişikliği, suç kayıtları... Bir TV programındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla dün gözaltına alınmıştı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Mütalaada örgüt lideri Eren Koç'un 400 yıldan bin 328 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep edildi. Bahar Candan ve Nihal Candan ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı.
15.11.2023 Gündem
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depreme Kozan'daki evinde yakalanan, bir süre çocukları ve eşi ile birlikte eşinin çalıştığı okulda kalan K.E., okul müdürünün taciz mesajları ile hayatının şokunu yaşadı. Kadın, müdürden şikayetçi olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.
25.10.2023 Gündem
Evden kaçan kuzenlerden ailelerini şok eden mesaj: Peşimizi bırakın, polis 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz...
Evden kaçan kuzenlerden ailelerini şok eden mesaj: Peşimizi bırakın, polis 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz... Evden kaçan kuzenler sosyal medyadan ailelerini şok eden mesaj gönderdi. Adana’da evden çıktıktan sonra buluşup kaçan, ailelerine de sosyal medya üzerinden 'Peşimizi bırakın' mesajı atan Selin Yezdanur S. (16) ve Nazmiye Ç.'den (17) haber alınamıyor. Kızı ve yeğeninin hayatından endişe eden Rukiye Ç., endişe içerisinde olduklarını bir an önce bulunmalarını istedi.
25.10.2023 Gündem
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında...
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında... 16 Ekim tarihinde bir markette meydana gelen kavgada Semih Kenan Köse çakıyla öldürülmüştü. Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.
25.10.2023 Gündem
Tartıştıkları adamın gözlerini havlu ile kapatıp işkence yapmışlardı! Mahkeme sanıkların cezasını açıkladı
Tartıştıkları adamın gözlerini havlu ile kapatıp işkence yapmışlardı! Mahkeme sanıkların cezasını açıkladı Maske takarak tartıştıkları adama işkence yaparak dehşeti yaşatan sanıkların cezası belli oldu. Bursa'da meydana gelen olayda, tartıştıkları Cengiz B.'yi (54) ofislerine getirip, maske takarak, müzik eşliğinde saatlerce döverek işkence yapıp o anları görüntüleyen oto kiralama şirketi sahibi tutuklu sanıklar Melih Karalar (28) ve Ahmet Duran Uçar (31) ile tutuksuz sanıklar Yunus Emre Koşar (35) ve Muzaffer Veyisoğlu'nun (21) yargılamasında karar çıktı. Mahkeme heyeti, suçunu sabit gördüğü 4 sanığa ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’, ‘yaralama’ ve ‘yağma’ suçlarından 6 yıl 8 ay ile 10 yıl arasında hapis cezaları verdi.
25.10.2023 Gündem
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 2022 yılında Diyarbakır'da yaşanan olayda 12 yaşındaki kız çocuğu G.S.’nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp dövülen, yaralı halde sokaklarda gezdirilip, hayatını kaybeden ancak yanlış kişi olduğu ortaya çıkan Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin 2’si tutuklu, 6 sanığın yargılandığı davada, olayın başlamasına sebep olduğu iddia N.S. ve kızı G.S. dinlendi. Anne kız fotoğrafı çekenin Arslan olmadığını söyledi. G.S., çöpçü kıyafetli kişinin telefonu üzerine doğru tuttuğunu belirterek, “Daha sonra eve gidip anneme anlattım. Gelip oraya baktık ama kimseyi göremedik. Ben olaylar nasıl gelişti bilmiyorum. Fotoğrafımı çeken Ergün Arslan değildi. Emniyette de fotoğrafını görmüştüm o değildi” dedi. Mahkeme, 2 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
25.10.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Sazan sarmalı dolandırıcılığı ile 100 milyonluk vurgun! İnternete verdikleri ilanla vatandaşları böyle çarptılar...
Sazan sarmalı dolandırıcılığı ile 100 milyonluk vurgun! İnternete verdikleri ilanla vatandaşları böyle çarptılar... Sazan sarmalı yöntemiyle vatandaşları dolandıran çete üç ilde operasyon yapıldı. Adana’da yaşayan Z.B. (24) ile A.Ö. (24), internetteki ilanı görüp 20 bin lira kapora ödedikleri A.A.’nın (41) otomobilini, aynı sitede satılığa çıkardı. Araca talip olan Y.Ö.’den (35) 1 milyon 765 bin lirasını alıp, A.A.’yı noterde buluşturan şüpheliler, kaçtı. Dolandırıldığını anlayan Y.Ö.’nün şikayeti üzerine 3 ilde operasyon düzenleyen polis, Z.B. ve A.Ö. ile onlara yardım eden 4 kişiyi gözaltına aldı. Şebekenin, aynı yöntemle 100 milyon liraya yakın vurgun yaptığı belirlendi.
25.10.2023 Gündem
Otomobil almak istedi sazan sarmalı tuzağına düştü! Tüm parasını böyle kaptırdı
Otomobil almak istedi sazan sarmalı tuzağına düştü! Tüm parasını böyle kaptırdı Otomobil almak isteyen vatandaş hayatının şokunu yaşadı. Sarmal dolandırıcılığı, hem alıcı hem de satıcı rolü yapan dolandırıcın, birden fazla kişiyi dolandırdığı yöntem olarak biliniyor. Son dönemlerde artan bu dolandırıcılık yönetiminin ağına Kahramanmaraş’ta yaşayan Cengiz Berberoğlu isimli vatandaş da düştü.
18.10.2023 Gündem
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı
Ekin Türkmen: Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan Ekin Türkmen, yeni projesi ve özel hayatı hakkında konuşurken, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına tepki gösterdi.
15.10.2023 Magazin
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Atakan Çelik baba oldu. Atakan Çelik - Zeynep Mızrak Çelik çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Nefes' adını verdi.
23.06.2023 Magazin
Bağcılar'da özel odalı istismar iddiası
Bağcılar'da özel odalı istismar iddiası Bağcılar'da su sattığı ailenin 11 yaşındaki kızları M.Y.'yi okul çıkışında kaçırarak iş yerinde istismar ettiği öne sürülen M. Ş.'yi linç edilmekten polis kurtardı.
25.05.2023 Yaşam
Araba kiralamak isteyenlere sazan sarmalı tuzağı! Kapattığı firma adına açılan web sitesi başına bela oldu
Araba kiralamak isteyenlere sazan sarmalı tuzağı! Kapattığı firma adına açılan web sitesi başına bela oldu Araba kiralamak isteyen vatandaşlar, ‘sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen bir web sitesini şikayet etti. Web sitesindeki iletişim numarasına ulaşamayan mağdur vatandaşlar, ‘Google’da arama yapınca dolandırıcılıkla suçlanan web sitesiyle aynı isimdeki rent a car işletmesiyle iletişime geçtiler. Vatandaşlar kim tarafından dolandırıldıklarını öğrenmek ve şikayetçi olmak için polis merkezlerine giderken, işletme hakkında şoke eden bir gerçeği öğrendiler.
25.05.2023 Yaşam
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak İstanbul'da sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcularda bozdurdukları ve piyasaya sürdükleri tespit edilen 5 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Baskınların birinde, bakır ve gümüş gibi madenlerin dönüştürülüp piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmesine yarayan materyaller ele geçirildi. Operasyon sonrası şoke eden detaylar ortaya çıkarken, kuyumcular düğün sezonunda artan sahte altınla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.05.2023 Yaşam
Araç satın almak isteyenlere 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılığa 10 gözaltı
Araç satın almak isteyenlere 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılığa 10 gözaltı Adana merkezli 4 ilde 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılık yaptığı belirlenen çeteye operasyonda, 1'i kadın 10 şüpheli gözaltına alındı.
23.05.2023 Gündem
Araba almak isteyenleri 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırdılar
Araba almak isteyenleri 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırdılar Adana'da, halk arasında, 'sazan sarmalı' olarak bilinen, işleri birbirine dolaştırma usulüyle, araç satın almak isteyen 2 kişiyi 1 milyon 29 bin lira dolandırdığı tespit edilen çeteye yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 7'si, tutuklandı.
16.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sazan Sarmalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sazan sarmalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.