Savaş Son Dakika

Savaş Son Dakika

Son dakika savaş son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaş son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaş son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaş Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaş son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.478 savaş son dakika haberi bulunmuştur. Tüm savaş son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Putin dünyayı tehdit etti: Müdahale etmeye çalışan ülke olursa...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Putin dünyayı tehdit etti: Müdahale etmeye çalışan ülke olursa... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Rus hükümeti İngiltere'yi, Ukrayna'yı Rus topraklarına saldırması için 'provoke etmekle' suçlayarak tehditler savurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'dost olmayan ülkeler' ile ilgili verdiği kararı uygulamaya koydu. Doğalgaz satışında Ruble ile ödemeye yanaşmayan Bulgaristan ve Polonya'ya satışı durdurdu. Günün ilk saatlerinde sıfıra inen gaz sevkiyatı sabah saatlerinde yeniden başladı. Kiev’de bulunan ve 8 metrelik bronzdan yapılan Rusya-Ukrayna Dostluk Anıtı, Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klichko’nun katılımıyla yıkıldı. Putin, “İstanbul’daki Rusya-Ukrayna müzakerelerinde ciddi bir ilerleme kaydedildi” dedi. Öte yandan Putin Ukrayna'ya yardım edilmesi halinde ülkelere şoke eden gözdağı verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.04.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşı başlıyor! ABD tarih verdi! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi! 3. dünya savaşı...
Rusya-Ukrayna savaşı başlıyor! ABD tarih verdi! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi! 3. dünya savaşı... Savaş başlıyor! Ajanslardan peş peşe son dakika açılaması geliyor. ABD tarih verdi. Ukrayna'nın başkenti Kiev'den hem Amerikalı hem de Rus diplomatlar tahliye ediliyor, İngiltere ordusu da tüm askerlerini bu hafta sonu çekiyor. AFP, Karadeniz'e açılan savaş gemilerinden ilk fotoğrafları dünyaya servis etti. Dünyanın merakla beklediği Biden - Putin görüşmesi gerçekleşti. Kritik görüşme sonrası Beyaz Saray ve Kremlin'den açıklamalar peş peşe geldi. İsrail basını da Washington'ın Tel Aviv yönetimine işgale ilişkin tarih paylaştığını yazdı.
13.02.2022 Dünya
Trump'tan büyük gözdağı! Anlaşmazsanız...'
Trump'tan büyük gözdağı! Anlaşmazsanız...' ABD Başkanı Donald Trump, Çin'e açık açık tehditte bulundu. Trump, 'Çok kötü bir şekilde zarar göreceksiniz' dedi. Çin'den yanıt gecikmedi.
13.05.2019 Dünya
Son dakika... Tekrar çatışma çıktı! Dünya izliyor! Savaş sesleri...
Son dakika... Tekrar çatışma çıktı! Dünya izliyor! Savaş sesleri... Hint askerlerinin ağır silahlarla Nakiyal, Tattapani ve Jandrot bölgelerine saldırılarında 4 Pakistanlı hayatını kaybetti. Pakistan'ın açtığı ateş sonucu 3 Hint yaşamını yitirdi.
2.03.2019 Dünya
Son dakika... İsrail'e şok! BM duyurdu...
Son dakika... İsrail'e şok! BM duyurdu... Birleşmiş Milletler (BM) 2018 Gazze Protestoları Bağımsız Soruşturma Komisyonu, İsrail askerlerinin, abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında geçen yıl düzenlenen barışçıl "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerindeki ihlallerinin savaş suçu ve insanlığa karşı suçlar kapsamına girebileceğini duyurdu.
28.02.2019 Dünya
Son dakika... Savaş uçakları uçtu, jest geldi!
Son dakika... Savaş uçakları uçtu, jest geldi! Son dakika haberlerine göre, Pakistan Ordusu'na ait savaş uçaklarının, Hindistan hava sahasına girmeye çalıştığı duyuruldu. Pakistan tarafından tansiyonun düşürülmesi için adımlar geldi. Pakistan Başbakanı İmran Han, Hint pilotun Cuma günü barış jesti olarak serbest bırakılacağını açıkladı.
28.02.2019 Dünya
Son dakika... Tansiyon yükseliyor! Savaş gemileri girdi!
Son dakika... Tansiyon yükseliyor! Savaş gemileri girdi! ABD Donanmasına ait iki savaş gemisinin, Çin ve kıyı komşusu ülkeler arasında egemenlik ihtilaflarına konu olan Güney Çin Denizi'ne girdiği bildirildi. Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Güney Çin Denizi'ne iki savaş gemisi yollamasını öfkeyle karşıladıklarını duyurdu.
11.02.2019 Dünya
Son dakika... Ruslar ilerliyor!
Son dakika... Ruslar ilerliyor! Reuters'ın son dakika haberine göre, Rusya'nın Karadeniz'de bulunan mayın tarama gemisini Azak Denizi'ne gönderdiği belirtildi.
28.11.2018 Dünya
Son dakika... Hazırlanıyorlar! Önce Almanya sonra Norveç! En büyük savaş...
Son dakika... Hazırlanıyorlar! Önce Almanya sonra Norveç! En büyük savaş... Gövde gösterisi başlayacak. NATO'nun, Soğuk Savaş'ın sona ermesinden bu yana düzenlediği en büyük tatbikat bu ay sonunda Norveç ve civarında gerçekleşecek.
10.10.2018 Dünya
Son dakika... Savaşa 40 metre kaldı!
Son dakika... Savaşa 40 metre kaldı! ABD ve Çin'e ait savaş gemilerinin birbirine 40 metre kadar yaklaştıkları ana ait uydu görüntüleri paylaşıldı. Son dakika haberi gerginliğe yol açtı.
4.10.2018 Dünya
Son dakika... Rusya'dan büyük hazırlık! Bugün...
Son dakika... Rusya'dan büyük hazırlık! Bugün... Rusya'nın Soğuk Savaş'ın sona ermesinden bu yana bugün şimdiye kadarki en büyük askeri tatbikatıyla gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. 300 bin askerin katılacağı tatbikatı NATO kınadı. Herkesin merakla beklediği tatbikattan son dakika haberleri...
11.09.2018 Dünya
Son dakika... Felaket! O komutan bölgede! Saldırı yakın
Son dakika... Felaket! O komutan bölgede! Saldırı yakın Rus savaş uçakları bir yandan İdlib'i vururken diğer yandan rejim güçleri bölgeye yığınak yapıyor. Suriye'nin kuzeyine 'Kaplan Kuvvetleri' komutanının geldiği bildirildi. Rejime yakın medya kanatları haberi 'İdlib saldırısı yakın' şeklinde verdi.
5.09.2018 Dünya
Son dakika... Büyük planlar! ABD, Rusya, İran, Esad ve PKK...
Son dakika... Büyük planlar! ABD, Rusya, İran, Esad ve PKK... Suriye krizi İdlib’te düğümlendi. Amerika’nın da Rusya’nın da Esead rejimiyle İran’ın da ve hatta PKK terör örgütünün de İdlib planları var. Peki İdlib kim için ne anlama geliyor?
29.08.2018 Dünya
Son dakika... Savaş hazırlığı! Askeri üsler boşaltılıyor!
Son dakika... Savaş hazırlığı! Askeri üsler boşaltılıyor! Rejim, Şam kırsalında ve Humus’taki üslerde bulunan füze rampaları, mühimmat ve aktif savaş uçaklarının yerini değiştiriyor. Buralarda konuşlu İran destekli yabancı terörist gruplar Lübnan sınırına çekiliyor
12.04.2018 Dünya
Son dakika... Savaş çanları! ABD ile çatışma...
Son dakika... Savaş çanları! ABD ile çatışma... Suriye’deki Rus güçlerinin ülkenin batısında ABD birlikleriyle desteklediği yerel unsurlarla çatışmanın eşiğinden döndüğü bildirildi. Krizin taraflar arasındaki telefon görüşmesiyle çözüldüğü öğrenildi.
29.03.2018 Dünya
Son dakika... Haberler peş peşe geldi! 'Çıkmıyoruz! Savaş...'
Son dakika... Haberler peş peşe geldi! 'Çıkmıyoruz! Savaş...' Doğu Guta'dan gelen son dakika haberlerine göre, muhaliflerden bir sözcü Rusya tarafından geri çekilme konusunda herhangi bir teklifin yapılmadığı bildirildi. Sözcü, topraklarında kalıp bölgeyi savunacaklarını belirtti.
7.03.2018 Dünya
Son dakika... Savaş çıkabilir! NATO üyeleri...
Son dakika... Savaş çıkabilir! NATO üyeleri... İngiliz Financial Times gazetesi'nden çarpıcı bir analiz geldi. Gazete, ABD'nin Suriye'de sergilediği tutumundaki çelişkilerin artık sürdürülemez olduğunu belirtti ve terör örgütü PKK/PYD'ye verdiği desteğin NATO ülkeleri arasında doğrudan bir savaşa sebep olabileceği uyarısında bulundu.
26.02.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den savaş sinyali!
Son dakika... ABD'den savaş sinyali! ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington'un Suriye hükümet güçlerine karşı askeri güç kullanmayı ihtimal dışı tutmadığını söyledi.
23.02.2018 Dünya
Son dakika... Haberler geliyor! Savaş gemileri yola çıktı!
Son dakika... Haberler geliyor! Savaş gemileri yola çıktı! Rusya ile ABD arasında gerilim git gide arıyor... ABD'nin Karadeniz'de iki savaş gemisi birden konuşlandırarak Rusya'nın artan etkisine karşı bölgede askeri varlığını artırmayı hedeflediği belirtildi. İki ülke arasındaki gerilim, Karadeniz'de tansiyonu yükseltebilir.
21.02.2018 Dünya
Son dakika... Ve duyurdular: Savaşa hazır olun!
Son dakika... Ve duyurdular: Savaşa hazır olun! Cumartesi günü İsrail, İran ve Suriye arasında yaşanan gerginlik sonrası İsrail basınından peş peşe yorumlar geliyor. Ülkede yayın yapan Jerusalem Post gazetesinde savaş sinyalleri verildi. İşte bölgeden son dakika haberleri...
13.02.2018 Dünya
Son dakika... Savaş çıkacak! İsrail saldırdı! İran...
Son dakika... Savaş çıkacak! İsrail saldırdı! İran... Orta Doğu karıştı... Son dakika haberleri peş peşe geliyor... İsrail ordusu İran'a ait bir İHA'yı düşürdü, Suriye'den fırlatılan füzeler İsrail'in kuzeyinde sirenleri alarma geçirdi. Suriyeli askeri kaynaklar, füze savunma sisteminin birden fazla uçağı düşürdüğünü duyurdu. Kendini jetten fırlatan pilotlardan birinin durumu ciddi. Sınır bölgesinde yaşayanlar çok sayıda patlama sesi duyduklarını bildirdi. İsrail F-16'sının düşürülmesine misilleme olarak büyük bir saldırı başlattı.
10.02.2018 Dünya
Son dakika haberi: Irak'tan Kürtlere acil çağrı! Savaş...
Son dakika haberi: Irak'tan Kürtlere acil çağrı! Savaş... son dakika haberleri peş peşe geliyor... Irak Başbakanı İbadi, Kürtlere IKBY'deki bağımsızlık referandumunun sonuçlarını iptal için çağrıda bulundu. Irak Meclisi Başbakan İbadi'ye tartışmalı Kerkük kentine asker gönderme yetkisi de verdi. Irak Genelkurmay Başkanı üst düzey askeri bir heyetle İran'a gitti.
27.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: 'Yok olacak!' ABD savaş uçakları havada! Savaş...
Son dakika haberi: 'Yok olacak!' ABD savaş uçakları havada! Savaş... Uluslararası haber ajanslarından gelen son dakika bilgilerine göre, Güney Kore ile askeri tatbikat yapan ABD, Kore Yarımadasında bombalamalar gerçekleştiriyor. İşte son dakika haberlerinin detayları....
18.09.2017 Dünya
Son dakika: Savaş çanları! 'Atışa hazır!'
Son dakika: Savaş çanları! 'Atışa hazır!' ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore yönetimi arasında giderek yükselen gerginlikte son dakika açıklamaları peş peşe geliyor. Trump Twitter hesabından Kuzey Kore'yi son kez uyardı. Pentagon da ayrıca, ABD ve Güney Kore ortak tatbikatının başlayacağı tarihi verdi.
11.08.2017 Dünya
Son dakika... Haberler vahim: 'Anladığı dilden!'
Son dakika... Haberler vahim: 'Anladığı dilden!' ABD ile Kuzey Kore arasındaki gerilim her geçen gün tırmanıyor. Son dakika haberler art arda geliyor. ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Trump'ın Kuzey Kore'ye "ABD'yi tehdit etmeyi sürdürmesi durumunda "daha önce görülmemiş bir ateş ve gazapla karşı karşıya kalacağını" ifade etmesinin Kuzey Kore'ye bir mesaj olduğunu bildirdi. Trump ise son açıklamasında Kuzey Kore'yi nükleer silah kullanmakla tehdit etti.
9.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Savaş Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaş son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.